fbpx

Διαδικτυακή παρουσίαση της Νομικής Σχολής: Νομικές σπουδές ως βάση για τα επαγγέλματα του 21ου αιώνα!

Η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση την Τετάρτη 19 Μαΐου στις 7μ.μ., με θέμα:

Νομικές σπουδές ως βάση για τα επαγγέλματα του 21ου αιώνα: Ο Κοσμήτορας συνομιλεί με αποφοίτους

Δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση της Νομικής Σχολής και θα συζητηθεί πως οι Νομικές σπουδές αποτελούν τη βάση για τα επαγγέλματα του 21ου αιώνα.

Τη συζήτηση θα καθοδηγήσει ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθ. Κωνσταντίνος Τσιμάρας και θα συμμετέχουν οι απόφοιτοι, κος Στέλιος Αυγουστή, Δικηγόρος, Πρόεδρος της Ένωσης Νέων και Ασκούμενων Δικηγόρων Κύπρου και ο κος Φάνης Παυλίδης, Δικηγόρος Αθηνών.

Η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει αυτοτελές πτυχίο Νομικής Ελληνικού Δικαίου που εξασφαλίζει εγγραφή στα Μητρώα Ασκούμενων Δικηγόρων της Ελλάδας, χωρίς εξετάσεις επάρκειας. Επιπρόσθετα προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο Ποινικό Δίκαιο και στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο καθώς και Διδακτορικό Πρόγραμμα Σπουδών Δικαίου.

Η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισαγωγής από υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στην Κύπρο το Φθινοπωρινό Τετράμηνο 2021 με έναρξη σπουδών 4 Οκτωβρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://euc.ac.cy/ ή επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους του Τμήματος Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 00357-22713000 ή στο info@euc.ac.cy

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα Ελληνικά.

Δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending