fbpx

«Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις σε μια γυναίκα;» 5 Κύπριοι φοιτητές απαντούν!

Αν είσαι γυναίκα το πιο πιθανόν ίσως να έχεις αναρωτηθεί έστω και μια φορά ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει ένας άντρας πάνω σου. Μπορεί να σκέφτηκες να ρωτήσεις κάποιον, αλλά στην τελική να ντράπηκες να το κάνεις.

Για να σου λύσουμε αυτήν την απορία, λοιπόν, ζητήσαμε από 5 νέους Κύπριους άντρες να μας πουν τι είναι τελικά αυτό που θα δουν πρώτα πάνω σε μια γυναίκα.

Υ.Γ: Πρωτού δεις τι μας απάντησαν, να σου θυμήσουμε πως αυτές είναι οι προσωπικές απόψεις 5 ατόμων που εμείς ρωτήσαμε και σε κάθε περίπτωση ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη. Επίσης, είναι αυτονόητο ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όπως ακριβώς θέλει, να ντύνεται όπως της αρέσει και απλά να είναι ευτυχισμένη με τον εαυτό της, χωρίς να την απασχολεί τι σκέφτονται οι γύρω της! 😉

Δες ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ένας Κύπριος άντρας σε μια γυναίκα:

1
Άντρας, 20 ετών

Freepik.com

«Κοίτα, εννοείται ότι πρώτα εν να δω την εξωτερική εμφάνιση σε κάποια, γιατί εν που τζιαμέ που εξαρτάται κατά πόσο με ελκυεί.
Άμαν σε τούτο το θέμα είμαστε οκαυ τωρά το αμέσως επόμενο που θα δω εν ο χαρακτήρας, επειδή που τη συμπεριφορά της γενικά εν να εξαρτηθεί το πόσο καλά θα περνώ μαζί της τζιαι αν θα είμαι happy ή αν θα φάω τα μούτρα μου στο τέλος.
Γενικά όμως θέλω να εν μια ευχάριστη, χαρούμενη τζιαι αισιόδοξη προσωπικότητα!»

2
Παναγιώτης, 24 ετών

Freepik.com

«Πρώτα θωρώ το χαμόγελο, μετά θετική ενέργεια τζιαι αν έσσιει εσωτερική δύναμη τζιαι of course να μεν είναι αρνητική.
Επίσης, θέλω ασπούμε να “τραβά” να κάμει adventures στη ζωή της, π.χ αν της πω την Πέμπτη “έλα να πάμε το Σάββατο 5 μέρες Ελβετεία” να έρτει!»

3
Άντρας, 22 ετών

Freepik.com

«Μπορεί να είμαι “λάθος” στο τι βλέπω πρώτα εγώ σε μιαν κοπέλα, αλλά για ‘μένα παίζει σημαντικό ρόλο το σώμα (τζιαι πρέπει να το παραδεχτώ).
Σίουρα ούλλες οι γυναίκες μπορούν να έχουν όποιο σωματότυπο θέλουν τζιαι νιώθουν ωραία, απλά λόγω του ότι εγώ είμαι αθλητής, μια κοπέλα με πιο αθλητικό – γυμνασμένο σώμα, εμένα προσωπικά εν να μου τραβήσει παραπάνω την προσοχή μου!»

4
Άντρας, 23 ετών

Freepik.com

«Χωρίς να σου πω πολλά – πολλά εγώ τζιείνο που βλέπω πρώτα εν τα μάτια. Εν μπορώ να εξηγήσω το γιατί, αλλά για εμένα εν το πιο σημαντικό πράμα σε μια γυναίκα!
Εξάλλου τα μάτια δεν μπορούν να σου πουν ψέματα τζιαι μπορείς να καταλάβεις πολλά πράματα μόνο τζιαι μόνο που τον τρόπο που σε θωρεί κάποια.»

5
Κώστας, 20 ετών

Freepik.com

«Παραπάνω θωρώ τον χαρακτήρα κάποιας, δηλαδή να εν καλή, ευγενική, εν θελώ να εν που τζιείνες που το παίζουν high-class…
Εν θα πω ψέματα ότι εν θωρούμε εξωτερική εμφάνιση, ούλλοι θωρούμε την (άντρες τζιαι γυναίκες). Αλλά όμορφες πολλές, με καλή καρδιά λλίες!»


Είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε πως πιο πάνω είναι απόψεις μόνο 5 αντρών που ρωτήσαμε τυχαία και όχι ολόκληρου του συνόλου του αντρικού φύλου. Σε καμία περίπτωση με τη δημοσίευση αυτού του άρθρου δεν θέλουμε να προβάλουμε συγκεκριμένα στερεότυπα ή να θίξουμε κάποιο άτομο ή κοινωνική ομάδα!

Γράψε μας στα σχόλια ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις εσύ σε μια γυναίκα! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending