fbpx

Η Ευανθία του «Κάμπινγκ» μας μιλά για τον ρόλο της στη σειρά και τις σπουδές της!

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα -νεαρά- υποκριτικά ταλέντα της χώρας μας. Σπούδασε θέατρο και αν και είναι μόλις 24 ετών έχει ήδη κάνει αρκετές δουλειές στον χώρο της υποκριτικής!

Από τον Σεπτέμβριο του 2020 την απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha Κύπρου «Κάμπινγκ», στον ρόλο της Ευανθίας ή αλλιώς της «κόρης του τζιαινούρκου».

Εμείς μιλήσαμε μαζί της και μεταξύ άλλων μας είπε για τον ρόλο της στη σειρά, τη σχέση της με την τηλεοπτική της οικογένειας, αλλά και τι να περιμένουμε στη δεύτερη σεζόν του «Κάμπινγκ»!

Δες πιο κάτω όσα μας είπε η «κόρη του τζιαινούρκου, Ευανθία» από το «Κάμπινγκ»:

alphanews.live
– Γεια σου Χριστίνα. Αρχικά θα θέλαμε να μας πεις πότε και πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με την υποκριτική;

Η υποκριτική μπήκε αρκετά νωρίς στη ζωή μου. Από μικρή ηλικία παρακολουθούσα θεατρικές παραστάσεις, ωστόσο πιο ουσιαστικά ασχολήθηκα όταν γράφτηκα σε θεατρικό εργαστήρι, σε ηλικία περίπου 12 χρονών.

– Σπούδασες θέατρο. Ήταν κάτι που ήθελες να το κάνεις από μικρή (π.χ. έλεγες ως παιδί θα γίνω ηθοποιός) ή προέκυψε στην πορεία;
Instagram.com/@christina.papadopoulou96

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όπως λέμε και η απόφαση να το σπουδάσω δεν προέκυψε τυχαία, αλλά ήρθε πολύ φυσικά – σαν να ήξερα από πάντα ότι αυτός είναι ο δρόμος μου!

Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη από το γυμνάσιο, γιατί ενώ γνώριζα τις δυσκολίες του επαγγέλματος, όμως, ήμουν πεπεισμένη ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στη ζωή μου.

– Οι δικοί σου στήριξαν αυτήν την απόφασή σου για τις συγκεκριμένες σπουδές ή υπήρχε η ανησυχία για να κάνεις κάτι «πιο σίγουρο»;

Γενικά, μπορώ να πω ότι είμαι ευλογημένη που μεγάλωσα με δύο γονείς που ποτέ άμεσα ή έμμεσα δεν προσπάθησαν να μου επιβάλουν το τι να κάνω.

Ο πατέρας μου ένιωθε μεγαλύτερη ανασφάλεια για την επιλογή μου να σπουδάσω υποκριτική, ωστόσο το αποδέχτηκε σχετικά εύκολα και δεν προσπάθησε να μου αλλάξει ποτέ γνώμη. Ήταν και είναι και οι δύο πολύ υποστηρικτικοί.

– Αν κι ακόμα είναι νωρίς για μια ηθοποιό της ηλικίας σου, θα ήθελα να μου πεις τι προτιμάς ανάμεσα στο θέατρο και την τηλεόραση;

Οι εμπειρίες μου μέχρι στιγμής με έκαναν να αγαπήσω και τα δύο εξίσου. Αναμφισβήτητα, μπορώ να πω ότι χωρίς θέατρο δεν θα μπορούσα να ζήσω, γιατί η διαδικασία του να στήσεις μια παράσταση για εμένα είναι ιερή, μαγική και αναντικατάστατη. Παρ’ όλα αυτά, είχα και έχω υπέροχες συνεργασίες και στα δύο!

– Ο ρόλος σου στη σειρά «Κάμπινγκ» πώς προέκυψε;
Youtube.com

Ο ρόλος προέκυψε πολύ ξαφνικά, όταν με πήραν τηλέφωνο εν μέσω της πρώτης καραντίνας που όλα ήταν στον αέρα. Είχα περάσει από κάστινγκ του Alpha ένα-δύο μήνες νωρίτερα, ο οποίος ζητούσε να δει νέα πρόσωπα για τις παραγωγές του.

Έτσι έστειλα βιογραφικό, πήγα στο κάστινγκ, με είδαν και το τηλέφωνο μου χτύπησε το διάστημα που πρωτοεμφανίστηκε ο κορωνοϊός και ζούσαμε όλοι μέσα στην ανασφάλεια για το τι μέλλει γενέσθαι.

– Όταν πρωτοπήρες το σενάριο στα χέρια σου και είδες πάνω – κάτω την υπόθεση, πώς αντέδρασες;

Όταν με ενημέρωσαν στο τηλέφωνο αρχικά ότι θα γράφει το σενάριο ο Φώτης Γεωργίδης ενθουσιάστηκα γιατί ήταν ένας άνθρωπος που θαύμαζα από πάντα.

Διαβάζοντας τα πρώτα επεισόδια και μαθαίνοντας παραπάνω λεπτομέρειες, εκτός του ότι γελούσα μόνη μου με αυτά που διάβαζα, δεν μπορούσα να περιμένω για να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα!

Instagram.com/@christina.papadopoulou96

Ταυτοχρόνως, προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω πώς θα μπορούσαν να υλοποιηθούν όλα τα ακραία σκηνικά που έγραφε ο Φώτης και αυτό αύξανε την ανυπομονησία μου.

– Ο δικός σου ρόλος είναι λίγο «θυμωθκιάρικος» όπως λέμε στην Κύπρο, είναι κόντρα με σένα ή βρίσκεις κοινά στοιχεία με τον χαρακτήρα σου;

Νομίζω ότι η Ευανθία έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός έφηβου κοριτσιού. Σίγουρα, μπορούμε να πούμε ότι τη χαρακτηρίζει έντονα η οξυθυμία, την οποία είχα κι εγώ στην ηλικία των 17-18, αλλά σίγουρα δεν είναι «κακό παιδί» όπως λέμε.

Δεν μπορώ να πω ότι είναι κόντρα σε ‘μένα. Αντιθέτως, ο ρόλος της Ευανθίας είναι ένα κράμα δικών μου στοιχείων (από τον χαρακτήρα μου) μαζί με άλλα, τα οποία θα ήθελα να έχω, όπως είναι ο δυναμισμός της!

– Μίλησέ μας λίγο για την τηλεοπτική σου οικογένεια, τον Φώτη Γεωργίδη, την Ιωάννα Λαμπροπούλου και τον Σάββα Παΐσίου. Πώς είναι η σχέση σας και πώς περνάτε στα γυρίσματα;
Instagram.com/@christina.papadopoulou96

Η σχέση μου και με τους τρεις είναι τόσο καλή που πραγματικά τους νιώθω σαν οικογένειά μου, χωρίς ίχνος υπερβολής!

Με την καθημερινή τριβή και επικοινωνία μαζί τους μπαίνεις αναπόφευκτα στη διαδικασία να τους γνωρίσεις καλύτερα και να δεθείς ουσιαστικά. Στα γυρίσματα όταν βρισκόμαστε οι τέσσερις μας, πολλές φορές, μιλάμε και γελάμε τόσο που γίνεται ένας μικρός χαμός. Περνάμε απίστευτα!

Ο Φώτης με προσέχει σαν πραγματική του κόρη, η Ιωάννα έχει την έγνοια μου σαν πραγματική μάνα και ο Σαββής μου είναι ο μικρός αδερφός που δεν είχα ποτέ. Τους αγαπώ βαθιά και είναι άνθρωποι που δεν θέλω να χάσω από τη ζωή μου, ακόμη κι αν δεν δουλεύουμε μαζί.

– Με ποιους από τους συμπρωταγωνιστές σου είσαι πιο κοντά και γιατί; Υπάρχει κάποια στιγμή από τα γυρίσματα που θα θυμάσαι για πάντα;

Με όλους τους ηθοποιούς ήρθα κοντά, όπως επίσης και με τα παιδιά πίσω από τις κάμερες που δουλεύουν σκληρά για να βγαίνει προς τα έξω αυτό το αποτέλεσμα.

Instagram.com/@christina.papadopoulou96

Είμαι ευγνώμων, γιατί είναι όλοι εξαιρετικοί συνεργάτες, μα πάνω απ’ όλα υπέροχοι άνθρωποι. Κάθε ένας ξεχωριστά, είναι όλοι στην καρδιά μου και τους ευχαριστώ για την πραγματική έγνοια και το ειλικρινές ενδιαφέρον σε προσωπικά θέματα που είχα.

Στα γυρίσματα περνάμε τόσο τέλεια που είναι δύσκολο να αναφέρω μία μόνο στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα. Σίγουρα, δεν θα ξεχάσω ένα συμβάν στο οποίο δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε και εξαιτίας αυτού, κάναμε περίπου 45 λεπτά να γυρίσουμε μία μόνο σκηνή!

– Μάθαμε ότι το «Κάμπινγκ» θα συνεχιστεί για 2η σεζόν, πώς νιώθεις γι’ αυτό; Υπάρχει κάτι που θα μπορούσες να μας «προδώσεις» για τα επόμενα επεισόδια;
Instagram.com/@camping_alphacyprus

Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που θα συνεχιστεί το «Κάμπινγκ» μας για ακόμη ένα χρόνο και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία!

Δεν γνωρίζω πολλά ακόμη για τα οποία θα μπορούσα να αναφερθώ, αλλά η σίγουρη πληροφορία που έχω είναι πως του χρόνου «το πράμα θα πάει ΑΛΛΟΥ»! Να περιμένετε πολλές ανατροπές και σοκαριστικά σκηνικά

– Για το τέλος, δώσε μια συμβουλή, ως μια νεαρή ηθοποιός που κάνει τα πρώτα της βήματα με επιτυχία, σε όλους τους φοιτητές/νέους που θέλουν να κυνηγήσουν το δικό τους όνειρο!

Όποιο κι αν είναι το όνειρο του κάθε νέου, όσο δύσβατο κι αν είναι το μονοπάτι που επιλέγει, να μην φοβάται και να μην τα παρατά ποτέ!

Με σκληρή δουλειά και αγάπη σε ό,τι επιλέξει να κάνει στη ζωή του, η επιτυχία θα έρθει αργά ή γρήγορα. Να έχουμε όλοι πίστη, υπομονή και επιμονή για όλα όσα μας δίνουν χαρά και φως στην ψυχή μας.

Ευχαριστούμε Χριστίνα για τον χρόνο που μας αφιέρωσες και σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να κάνεις με επιτυχία αυτό που τόσο αγαπάς!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending