fbpx

Η Κωτσόβολος στην Κύπρο – Δες πώς να γίνεις μέρος ενός συναρπαστικού κόσμου τεχνολογίας!

Το αύριο ζωντανεύει μπροστά σου. Είσαι έτοιμη/ος να το ζήσεις;

Το να ανήκεις στον κόσμο της Κωτσόβολος είναι εγγύηση πως θα ζήσεις μια μοναδική εμπειρία, αφού το αύριο θα ζωντανεύει κάθε λεπτό μπροστά σου. Και το πιο συναρπαστικό είναι πως μπορείς να γίνεις μέρος του: θα εξελιχθείς και θα παθιαστείς, ανακαλύπτοντας την καινοτόμο πλευρά της ζωής, αλλά και θα ακολουθήσεις τη φιλοσοφία μιας εταιρείας που σχεδιάζει το αύριο, τολμά σε νέες δράσεις και δίνει αξία στους ανθρώπους της. Αυτό κάνουν ήδη οι 2600 εργαζόμενοί της.

Στην Κωτσόβολος η εξέλιξη και η ανάπτυξη της εταιρείας, είναι αλληλένδετη με την εξέλιξη και την ανάπτυξη των ανθρώπων που επιθυμούν να εργαστούν σ’ αυτήν. Μετρώντας πάνω από 50.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops τον χρόνο, η εταιρεία επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της, παρέχοντας διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, μέσα από τη δημιουργία νέων ομάδων και νέων projects, έτσι ώστε να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η δημιουργικότητα.

Βρες όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στα 2 νέα καταστήματα Κωτσόβολος σε Λευκωσία και Λεμεσό ΕΔΩ!

Δεν είναι τυχαίο που η Κωτσόβολος αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής με προϊόντα τεχνολογίας και ηλεκτρικές συσκευές με 93 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το kotsovolos.gr, και ένα άρτιο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Ανήκει εξάλλου στον όμιλο Dixons Carphone plc, μία από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρίες λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με 931 καταστήματα, 16 websites και 54.500 υπαλλήλους σε 9 χώρες.

Σε προσκαλεί, λοιπόν, να εξερευνήσεις και να απολαύσεις τον συναρπαστικό κόσμο μίας μοναδικής γκάμας προϊόντων τεχνολογίας και υπηρεσιών! Βρες όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας ΕΔΩ!

Η Κωτσόβολος σχεδιάζει το αύριο με πάθος για καινοτομία, φέρνοντας  πρώτη τις τεχνολογικές εξελίξεις που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και έχοντας ταυτόχρονα την επιδίωξη οι άνθρωποί της να κάνουν τη διαφορά. Πώς; Πιστεύοντας πως κάθε μέλος της ομάδας μπορεί να γίνει καλύτερο μόνο όταν μπορεί να φροντίζει για τον καλύτερο εαυτό του.

Γι’ αυτό και η εταιρεία επιδιώκει οι εργαζόμενοι να έχουν έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και εργασίας, να νιώθουν χαρούμενοι στο εργασιακό τους περιβάλλον, να είναι υγιείς, να μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις τους ανοιχτά και να έχουν «χώρο» να εξελιχθούν.  Αυτό το επιτυγχάνει μέσα από την ανθρωποκεντρική της προσέγγιση και τη φιλοσοφία των καινοτόμων δράσεων του προγράμματος “Better Me Better Team”.

Η εμπειρία στον κόσμο της Κωτσόβολος είναι απόλυτα συναρπαστική, γιατί το αύριο ζωντανεύει σήμερα μπροστά σου. Είσαι έτοιμη και έτοιμος να γίνεις μέρος του;

Η Κωτσόβολος έρχεται στην Κύπρο με 2 νέα καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό! Βρες όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας ΕΔΩ και κάνε αίτηση έγκαιρα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending