fbpx

5+1 στέκια για να απολαύσεις τέλειο brunch στη Λεμεσό!

Ξέρουμε πόσο πολύ λατρεύεις το “brunching”, γι’ αυτό και συνεχώς ψάχνουμε και σου βρίσκουμε τέλεια στέκια σε όλες τις πόλεις. Αν ψάχνεις το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις το brunch σου στην όμορφη Λεμεσό, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο!

Πιο κάτω σου έχουμε, λοιπόν, 6 από τα πιο ωραία στέκια για να κάνεις την κράτησή σου και να γευτείς τις πεντανόστιμες επιλογές σε brunch που σου προσφέρουν.

Δες πού να πας για τέλειο brunch στη Λεμεσό:

Instagram.com/@bakerykafeneio

Το Bakery θα το βρεις στην καρδιά της Λεμεσού και είναι μια τέλεια επιλογή για να φας υγιεινά και φρέσκα! 

Εκεί, μπορείς να απολαύσεις άπειρες, λαχταριστές επιλογές brunch για όλα τα γούστα, σε συνδυασμό με τον καφέ σου, φρέσκια λεμονάδα (κι όχι μόνο)! Το καφενείο διαθέτει και πεντανόστιμες vegetarian & vegan επιλογές (που ακόμα κι δεν είσαι χορτοφάγος θα τις λατρέψεις), όπως επίσης και επιλογές χωρίς γλουτένη.

Προτείνουμε να δοκιμάσεις τα Mexican Scrambled Eggs με κοτόπουλο, το Poached Egg Anari ή το The Ultimate Chicken Wrap!

  • Λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρα) από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 16:00. Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, 241A, Λεμεσός. Τηλ: 25 106881.
All About Limassol

Το Jam Limassol είναι το εστιατόριο του “Old Port Hotel”, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο boutique ξενοδοχείο που σου κεντρίζει σίγουρα την προσοχή!

Προορίζεται για τους πελάτες του ξενοδοχείου, αλλά και για σένα που ίσως επιλέξεις το κέντρο της Λεμεσού για να κάνεις τη βόλτα σου, αφού διαθέτει τραπεζάκια στον ήσυχο πεζόδρομο κοντά στην Πλατεία Κάστρου και στο Παλιό Λιμάνι.

Ο χώρος αυτός αποτελεί μια απολαυστική επιλογή για brunch και καφέ, αλλά και για ελαφριά γεύματα, δείπνο και cocktails. Η μοντέρνα εικόνα του εστιατορίου ταιριάζει απόλυτα με το μενού του, αφού θα βρεις προσεγμένα πιάτα, με ιδιαίτερες γευστικές πινελιές (όπως η παρασκευή δικών τους σαλτσών και μαρμελάδων).

  • Λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρα) από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 10:45 και τα Σαββατοκυρίακα τις ίδιες ώρες και η διεύθυνση για να το βρεις είναι η εξής: Πεζόδρομος Δημητρίου Μητρόπουλου.

Υ.Γ Το εστιατόριο διαθέτει και τέλειες χορτοφαγικές επιλογές!

ResDiary

Το Sailor’s Rest Lounge Bar Restaurant είναι ένας εκπληκτικός χώρος, όπου μπορείς να απολάυσεις το brunch σου με θέα τη θάλασσα.

Φυσικά, αν θες μπορείς να συνδυάσεις να κάνεις και τις βουτιές σου στην παραλία του Αγίου Ραφαήλ, αφού η παραλία βρίσκετε ακριβώς απέναντι!

  • Η διεύθυνση είναι Amathountos Avenue 502, Πύργος 4520 και οι μέρες λειτουργίας του είναι Τετάρτη – Παρασκευή από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 11:30 το βράδυ και τα Σαββατοκυριάκα από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 11:30 το βράδυ!
Check In Cyprus

Στο brunch μενού του Estrella Limassol μπορείς να βρεις αβγά μαγειρεμένα με πολλούς τρόπους, πεϊνιρλί με λιωμένο κασέρι και κεφτεδάκια, breakfast pizza με αβγά και αβοκάντο, pancakes με σοκολάτα, με red velvet ή και με κόκκινα φρούτα.

Φυσικά, εμείς σου προτείνουμε το φημισμένο “bougatsan”, το οποίο είναι ένα ζεστό κρουασάν που σερβίρεται με κρέμα μπουγάτσας. Επίσης διαθέτει και μία μεγάλη επιλογή από χυμούς, smoothies και καφέδες.

  • To Estrella Limassol λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα και βρίσκεται στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Maximos Plaza, Λεμεσός!
My Cyprus Insider

Το The Cookhouse προσφέρει πιάτα για όλες τις γεύσεις και γούστα, σε τιμές πολύ προσιτές. Εκεί, εκτός από τέλειο brunch, μπορείς να απολάυσεις επίσης παγωμένο ή ζεστό καφέ ή και το ποτάκι σου!

  • Βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος 112, Λεμεσός 3032 και λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρα) από τις 7:30 μέχρι τις 16:30 και κάθε Σάββατο από τις 9:00 μέχρι τις 16:00.
All About Limassol

 Το Milkbar διαθέτει brunch (και όχι μόνο) για όλα τα γούστα και έχει άφθονες επιλογές (ακόμη και για σένα που -ίσως- είσαι λιγάκι ιδιότροπος)!

Από ροφήματα σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το λαχταριστό “Iced Matcha Latte” και αν είσαι της πιο “healthy” επιλογής σε brunch, δοκίμασε το “Homemade Granola” και θα ξετρελαθείς.

  • Το κατάστημα είναι ανοιχτό τις καθημερινές και τα Σαββατοκυρίακα από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 11:00 το βράδυ και θα το βρεις στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 226, Λεμεσό.

Εσύ σε ποιο από αυτά τα στέκια θα πας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending