fbpx

Λύνουμε τα ερωτικά σας προβλήματα: Δες τι μας έστειλαν 5 Kύπριοι και τι τους προτείνουμε!

Αχχ αυτά τα ερωτικά προβλήματα, μας βασανίζουν όλους συχνά-πυκνά! Κάποια στιγμή ίσως να βρέθηκες κι εσύ σε ερωτικό αδιέξοδο, γι΄ αυτό αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε να βρεις τη λύση σε αυτό που σε προβληματίζει… στα ερωτικά σου.

5 Κύπριοι και Κύπριες, λοιπόν, μας έστειλαν το δικό τους ερωτικό πρόβλημα και πιο κάτω τους δίνουμε τη συμβουλή μας και πιθανές λύσεις (έτσι για να δείτε τι σπουδαίο και δύσκολο κοινωνικό έργο επιτελούμε εδώ στο StudentLife)!

Πιο κάτω λύνουμε τα ερωτικά προβλήματα 5 Κυπρίων:

1
Γυναίκα, 19 ετών

Freepik.com

«Εν ένας συμφοιτητής μου τζιαι αρέσκει μου έσσιει 6 μήνες. Μέσα-μέσα μιλούμε, βοηθούμε πολλά τζιαι ο ένας τον άλλο με τις εργασίες του πανεπιστημίου, αλλά το θέμα εν ότι που τη μια νιώθω πως ούτε τζιείνου του είμαι αδιάφορη τζιαι που την άλλη νιώθω ότι με έβαλε σε friend zone. Θέλω να του μιλήσω για το πώς νιώθω, αλλά εν θέλω να ρισκάρω τη φιλία μας τζιαι αλήθκεια εν έχω ιδέα τι να κάμω.»

Λύση: Αγαπημένη μας φίλη, η μόνη λύση είναι να κάτσεις να σκεφτείς τζιαι να αποφασίσεις εσύ τι πραγματικά θέλεις να κάμεις, ζυγίζοντας και τις δύο εκδοχές! Τι θέλεις πιο πολλά; Να μείνετε φίλοι ή να του πεις όσα νιώθεις τζιαι να δεις πού θα φκει; 😉

2
Άνρας, 24 ετών

Freepik.com

«Κοίτα, εμένα προβληματίζει με ένα θέμα που τον τζαιρό που έκαμα σχέση. Μένουμε σε διαφορετικές πολείς τζιαι η κοπέλλα μου εν τζιαι πιο μικρή, so εν θέλω να τη βάλλω συχνά στη διαδικασία να έρκετε τζιείνη να με βρισκεί τζιαι έτσι προτιμώ να πηαίννω εγώ. Έννεν ότι με πειράζει, αλλά κάποιες φορές πιστεύκω πως χάννεται η εμπιστοσύνη μου, διότι εν μπορώ να είμαι τέλεια ήσυχος που τη στιγμή που είμαστε τόσο μακριά.»

Λύση: Αχχ η απόσταση νομίζω βασανίζει πολλούς. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάμεις τζιαι πολλά, εγώ το μόνο που θα σου πω είναι πως η εμπιστοσύνη βασίζεται στην ειλικρίνεια. Όταν μεταξύ σας είστε ειλικρινείς, τότε εν υπάρχει λόγος ανησυχίας!

3
Άντρας, 22 ετών

Freepik.com

«Εγώ έχω μια πολλά απλή απορία: Πώς γίνεται να είναι φίλη ή έστω να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρώην της; Τζιαι να έσσιει τζιαι παράπονο που πάνω επειδή προφανώς εν είμαι οκαυ με τούντη κατάσταση. Εεε όι πε μου εσύ αν είμαι παράλογος; Εγώ πάντως τζιείνο που ξέρω εν ότι 2 άνθρωποι με ερωτικό παρελθόν εν μπορούν μετά να γίνουν φίλοι, σίουρα ο ένας αν οι τζιαι οι 2 εν να θωρούν τον άλλο διαφορετικά. Ελπίζω μόνο να μεν γίνω τάρανδος στο τέλος της ημέρας!»

Λύση: Φίλε μου, το μόνο που μπορείς τζιαι πρέπει να κάμεις είναι να κάτσεις να μιλήσεις μαζί με τη κοπέλα σου -ήρεμα- τζιαι να βάλετε τα πράματα σε μια τάξη. Μίλα της τζιαι πε της ξεκάθαρα πόσο σε ενοχλεί τούτη η κατάσταση τζιαι αν δεν μπορεί να κόψει τέλεια (που έχει το δικαίωμα, γιατί εν σημαίνει επειδή μιλούν ότι θα πάει ξανά μαζί του) τουλάχιστον να μεν μιλούν τόσο συχνά!

4
Γυναίκα, 20 ετών

Freepik.com

«Έσσιει λλίον τζιαρό μιλώ με ένα παιδί στα social media, εν κανεί που είμαστε που διαφορετικές πόλεις έσσιει με μια κρύο μια ζέστη, τη μιαν έτσι την άλλη γιουβέτσι… και θέλει και δεν θέλει (τέλος πάντων εκατάλαβες…). Μπορεί να περάσουν 3-4 μέρες τζιαι να μεν με γυρέψει τζιαι όταν μιλήσουμε ξανά τζιαι δείξω του πως είμαι ενοχλημένη συμπεριφέρεται λες τζιαι εν έγινε τίποτε τζιαι εν συνέχεια μέσ’ τα γλυκόλογα. Τι συμπέρασμα πρέπει να φκάλω εγώ ασπούμε;»

Λύση: Εκείνο που πρέπει να κάμεις, αν φυσικά νιώθεις άνετα, είναι να του πεις ότι θέλεις επιτέλους να σου πει ξεκάθαρα τι θέλει που ‘σένα. Αν δεν νιώθεις άνετα να το κάμεις τούτο υπομονή τζιαι ας ελπίσουμε πως αργά ή γρήγορα θα το κάμει που μόνος του!

5
Γυναίκα, 21 ετών

Instagram.com/@foureira/@argiros_konstantinos

«Παιθκιά oh my God, εν θα το πιστέψετε αλλά ο φίλος μου ζηλεύκει κάθε famous που μου αρέσκει. Μεν νομίζετε πως έννεν πρόβλημα, πιστέψετε με εν πολλά σοβαρό. Πολλές φορές φοούμαι να εκφραστώ ελεύθερα για να μεν αντιδράσει κάπως τζιαι πραγματικά εν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Λες τζιαι υπάρχει πιθανότητα να τον απατήσω με τον Αργυρό ή τον Οικονομόπουλο… σε λλίο τζιαιρό μπορεί να αρχίσει να ζηλεύκει τζιαι επειδή μου αρέσκει η Φουρέιρα (χαχαχα!)»

Λύση: Μιας και αναφέρθηκες σε τραγουδιστές, εδώ κολλά μια Πέγκυ Ζήνα, «τι θα ακούσω ακόμα… απορώ»; Όντως εν πρόβλημα, αλλά αν του έβρεις τζιαι τζιείνου καμιά famous να θαυμάζει -ίσως- τότε καταλάβει ότι εν υπάρχει λόγος ζήλιας!

Έχεις κι εσύ κάποιο ερωτικό πρόβλημα που θέλεις να το λύσουμε;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending