fbpx

Γνωρίστε τα μοντέλα της Mercedes-Benz μέσα από μια σειρά συναρπαστικών βίντεο!

Η CiC, γενικός διανομέας της Daimler AG για τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz στην Κύπρο, θέλοντας να επιδείξει όλες τις δυνατότητες των μοντέλων της Mercedes-Benz στον Κύπριο οδηγό, προχώρησε σε συνεργασία με τον ειδικό σε θέματα αυτοκινήτου, Δημήτρη Γιόκκα.

Με μια σειρά από βίντεο, ο Δημήτρης Γιόκκας παρουσιάζει με λεπτομέρεια όλα τα μοντέλα της Mercedes-Benz, αναλύοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές τους. H παρουσίαση αυτών των βίντεο, έχει ως στόχο να γίνουν σε όλους κατανοητές οι καινοτομίες, η πολυτέλεια, ο μοντέρνος σχεδιασμός, η ευρυχωρία, η άνεση, η ευελιξία, η κομψότητα και ο δυναμισμός που μπορεί να προσφέρει μία Mercedes-Benz.

Άλλωστε, η παρουσίαση στους Κύπριους οδηγούς των κορυφαίων αστεριών της αγοράς, θα πρέπει να γίνεται από ένα μετρ του είδους. Οι γνώσεις του Δημήτρη Γιόκκα για τα αυτοκίνητα και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, συνδυάζονται αρμονικά με την εμπειρία και την ποιότητα της Mercedes-Benz, παρέχοντας στους οδηγούς μία σφαιρική ενημέρωση για όλα τα μοντέλα της εταιρείας.

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο με τα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz Κύπρου στο κανάλι της στο YouTube, στη σελίδα της στο Facebook, ενώ είναι διαθέσιμα και στο www.cic.com.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending