fbpx

MAPiTek: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνολογίας πληροφοριών (ΙΤ) από τον Όμιλο MAP S.Platis!

Ο διεθνούς εμβέλειας Όμιλος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών,  MAP S.Platis εισήλθε δυναμικά στον τομέα εξειδικευμένων υπηρεσιών τεχνολογίας πληροφοριών (ΙΤ), μέσω της MAPiTek.  Μετά την ενσωμάτωση της Microstorm Ltd στον Όμιλο τον Ιανουάριο του 2021, η MAPiTek καλύπτει πια τις επιχειρηματικές ανάγκες εφαρμογών ΙΤ στους τομείς της βιομηχανίας, κατασκευής, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, διανομής, λιανικού εμπορίου και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Με γραφεία σε Λευκωσία, Λεμεσό, Αθήνα και Λονδίνο, η MAPiTek παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις ΙΤ προσφέροντας εξατομικευμένη προσέγγιση, ταχεία εξυπηρέτηση και σε βάθος γνώση και υποστήριξη.

Ο κ. Μάριος Γεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος της MAPiTek τονίζει ότι «ως MAPiTek αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας, τις ξεχωριστές ικανότητες των στελεχών μας αλλά και την εμπειρογνωμοσύνη και δυνατότητες του Ομίλου, για να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά όλες τις τεχνολογικές ανάγκες των πελατών μας, όπου και να βρίσκονται.  Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και κυρίως εξατομικευμένες υπηρεσίες Τεχνολογίας Πληροφοριών  αξιοποιώντας τη σύγχρονη εργαλειοθήκη».

Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και προϊόντων της MAPiTek περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Υποστήριξη Τεχνολογίας Πληροφοριών: Aντικατάσταση ή ολοκλήρωση του Τμήματος Πληροφορικής σας για παροχή διαχείρισης end-user computing, διαχείριση όλων των υπολογιστών σε έναν οργανισμό και βελτίωση της συνολικής εμπειρίας χρήστη, της απόδοσης, της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας.
  • Δικτύωση: Διασφάλιση της ομαλής, ασφαλούς και αξιόπιστης λειτουργίας των δικτύων μέσω πλήρως ελεγχόμενων λύσεων “cloud”.
  • Ασφάλεια: Ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας που καλύπτουν τα πάντα, από τον τελικό χρήστη μέχρι ολόκληρο το δίκτυο και τις υποδομές.
  • Υποδομές Τεχνολογίας Πληροφοριών: Αδιάκοπη παρακολούθηση των υποδομών Πληροφορικής η οποία εξασφαλίζει τη λήψη προληπτικών μέτρων για την αποφυγή κινδύνων και για ελαχιστοποίηση του ενδεχόμενου μη λειτουργίας των συστημάτων.
  • Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση: Έρευνα Τεχνολογιών Πληροφορικής, Διαχείριση Κινδύνου, Οδηγοί προτύπων ISO, Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας και Σχέδια Ανάκαμψης από Καταστροφή (BCDR).
  • Ανάπτυξη Ιστοσελίδων και Εφαρμογές: Πλήρως εξατομικευμένες λύσεις “cloud” οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες των λογισμικών, συμπεριλαμβανομένου και του λογισμικού Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (Customer Relationship Management – CRM), του Επιχειρησιακού Προγραμματισμού Πόρων (Enterprise Resource Planning – ERP), του συστήματος διαχείρισης στόλου, των ιστοσελίδων και οιωνδήποτε άλλων εξατομικευμένων αναγκών ενός λογισμικού.

Συζητήστε μαζί μας το μέλλον και την προοπτική της εταιρείας σας και το πώς μπορούμε να καλύψουμε τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν συνάντηση ή επισκεφθείτε μας στο 11ο Συνέδριο και Έκθεση Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών 2021, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 στο Χίλτον Λευκωσίας από τις 9:00 μέχρι και τις 15:00 στο περίπτερο νούμερο 15.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending