fbpx

Δες τι πρέπει να τρως κάθε πρωί για να… ζήσεις περισσότερο (σύμφωνα με έρευνες)!

Ξεκινάμε τη μέρα μας με το πιο σημαντικό αλλά και το πιο βασικό γεύμα της ημέρας έτσι ώστε να έχουμε ενέργεια! Φυσικά εννοούμε το πρωινό.

Συνήθως για πρωινό τρώμε κάποιου είδους corn flakes που περιέχουν αρκετή ζάχαρή ή ψωί με μαρμελάδα ή ακόμη pan cakes με σοκολάτα ή αυγά.

Ωραία όλα τα πιο πάνω, όμως, έρευνες έδειξαν ότι υπάρχει ένα πρόγευμα που είναι από τα πιο υγιεινά προϊόντα (σε χορταίνει full) και βοηθά να ζήσεις περισσότερο!

Δες το πιο υγιεινό πρωινό σύμφωνα με έρευνες:

Freepik.com

Όπως να αναφέρουν έρευνες, λοιπόν, το πιο υγιεινό πρωινό είναι η βρώμη! Η βρώμη είναι πολύ υγιεινή, αφού περιχέει πολλές φυτικές ίνες, ψευδάργυρο, σίδηρο και πρωτεΐνη. Επιπρόσθετα βοηθά στην καταπολέμηση της υψηλή χοληστερόλης και της αύξησης βάρους!

Επίσης σε χορταίνει για περισσότερο χρονικό διάστημα από ότι οι περισσότερες επιλογές πρωινών. Όμως η μαγεία της βρώμης είναι ότι μπορείς να δημιουργήσεις και να προσθέσεις εσύ τις γεύσεις που θες να έχει το γεύμα σου!

Για παράδειγμα μπορείς να φτιάξεις τη βρώμη σου με ζεστό νερό, έτσι ώστε να γίνει ένα πηχτό μείγμα μαζί με μια κουταλιά μελί και να προσθέσεις φρούτα και ξηρούς καρπούς. Εναλλακτικά, εάν θέλεις μπορείς να κάνεις τη βρώμη σου να έχει γεύση κακάο, προσθέτοντας ένα κουταλάκι ταχίνι κακάο και κομμένες μπανάνες. Έτσι το πρωινό σου θα έχει παρόμοια γεύση με σοκολάτα, αλλά με πολύ πιο λίγες θερμίδες!

Γράψε μας στα σχόλια τις δίκες σου συνταγές με βρώμη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending