fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριες ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν σε έναν άντρα!

Πολλοί άντρες πιθανόν να έχουν αναρωτηθεί ποιο να είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει μια κοπέλα πάνω τους. Η ερώτηση όμως είναι η εξής: βρήκαν τελικά την απάντηση;

Αν δεν έχεις ρωτήσει κάποιαν, τότε εμείς θα σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και θα σου λύσουμε την απορία! Ρωτήσαμε, λοιπόν, 5 νέες Κύπριες να μας πουν τι είναι αυτό που προσέχουν πρώτα σε έναν άντρα και πιο κάτω σου παρουσιάζουμε τις απαντήσεις τους!

Υ.Γ: Υπενθυμίζουμε πως αυτές είναι οι προσωπικές απόψεις 5 ατόμων που εμείς ρωτήσαμε και σε κάθε περίπτωση ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη. Επίσης, είναι αυτονόητο ότι κάθε άντρας μπορεί να είναι όπως ακριβώς θέλει, να ντύνεται όπως του αρέσει και απλά να είναι καλά με τον εαυτό του, χωρίς να τον απασχολεί τι σκέφτονται οι γύρω του!

Τι βλέπει πρώτα η Κύπρια σε έναν άντρα;

1
Γυναίκα, 23 ετών

Freepik.com

«Καταρχάς, θα κοιτάξω περισσότερο τη συμπεριφορά, δηλαδή πώς θα συμπεριφερθεί ο άλλος σ’ εμένα. Να μου μιλά όμορφα, να μην με αγνοεί, ειδικά όταν κάνουμε μια κουβέντα δεν θέλω να μιλά απλά για να πει κάτι, αλλά να δίνει σημασία σε αυτά που συζητάμε.

Βέβαια θα κοιτάξω και με ποιον τρόπο θα προσπαθήσει να με προσελκύσει, π.χ. αν με δει στον δρόμο σίγουρα θα προσπαθήσει να κερδίσει το ενδιαφέρον μου με πολύ διαφορετικό τρόπο, παρά αν ήμασταν σε κάποιο café με κοινή παρέα.

Αυτά είναι που κοιτάω πάνω απ’ όλα εγώ και από αυτά θα εξαρτηθεί και αν τελικά θα καταφέρει κάποιος να με “κερδίσει” και φυσικά να κερδίσει μαζί και την επιστοσύνη μου.»

2
Γυναίκα, 19 ετών

Freepik.com

«Το πρώτο πράμα που εν να δω εγώ πάνω σε κάποιον εν τα μάτια του. Ξέρω μπορεί να ακούετε λίο “κλισέ” τζιαι ρομαντική απάντηση, αλλά εν ένα σημείο που έμενα τραβά μου το ενδιαφέρον. Εν έσσιει να κάμει πάντα με το χρώμα, αλλά γενικά με όλο το βλέμμα. 

Ασπούμε αν κάποιος έσσιει τζιείνο που λέμε “βλέμμα που σε μαγνητίζει”, τότε το πιο πιθανόν είναι ότι θα με κερδίσει, αρκεί να δω στη συνέχεια πως έσσιει τζιαι καλόν χαρακτήρα τζιαι γενικά να μου συμπεριφέρεται ωραία.

Aαα τζιαι επίσης κάτι που με τραβά εν τζιαι το ωραίο χαμόγελο πάνω σε κάποιον. Σκέφτου πόσο ωραίος εν κάποιος άμαν χαμογελά τζιαι λάμπει ούλλο του το πρόσωπο!»

3
Γυναίκα, 24 ετών

Freepik.com

«Πρέπει να σου πω ότι βάλλεις μου δύσκολα τωρά γιατί σαν άτομο εν ξεχωρίζω μόνο ένα πράμα όταν γνωρίσω κάποιον. Εν διάφορα μαζί που θα με κερδίσουν πάνω του. Αν πρέπει όμως να σου πω ένα θα πω την ηρεμία του.

Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ νομίζω είναι να έχει και να εκπέμπει μια ηρεμία. Θέλω να μην προκαλεί ή να δημιουργεί εντάσεις, να μην φώναζει και να έχει μια εσωτερική γαλήνη.

Εξάλλου, προσωπική μου άποψη είναι ότι αν κάποιος είναι ήρεμος σαν άτομο, δύσκολα δεν θα έχει καλό χαρακτήρα ή δεν θα συμπεριφέρεται όμορφα στους ανθρώπους γύρω του.»

4
Γυναίκα, 20 ετών

Freepik.com

«Αν πω ότι δεν βλέπω πρώτα την εξωτερική εμφάνιση, εν να πω ψέματα, γιατί τη συμπεριφορά του άλλου εν να τη δεις αφού πεις πρώτα ότι ναι αρέσκει μου!

Εν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο μέσα στον νου μου (εξάλλου αν δεις τους πρώην μου εν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους), απλά πρέπει να έσσιει τζιείνο το κάτι που εν να μου κάμει εμένα κλικ. Που την άλλην, όμως, αν έχει “αυτό το κάτι που θέλω” τζιαι μόλις ανοίξει το στόμα του δω ότι η συμπεριφορά του εν χάλια, τότε την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια.

Τωρά, εγώ μέσα στην εξωτερική εμφάνιση βάλλω τζιαι το στιλ. Θέλω ο άλλος να έσσιει ένα δικό του στιλάκι, να μεν έρκεται τη μια μέρα με πουκάμισο τζιαι την άλλη με αμάνικες ροκ φανέλες. Όι ότι εν κακό δηλαδή, αλλά εμένα εν μου αρέσκει τούτη η φάση.»

5
Γυναίκα, 21 ετών

Freepik.com

«Το πρώτο πράγμα που βλέπω σε έναν άντρα είναι τα μάτια του! Δεν βλέπω το χρώμα των ματιών, αλλά την “καθαρότητα” τους και πιστεύω ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής! Όταν ειδικά δεν γνωρίζεις καλά έναν άνθρωπο νομίζω ότι είναι ένας τρόπος να καταλάβεις κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα του!

Όμως, για να είμαι ειλικρινής αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεται σε εμένα αλλά και στους γύρω του, αφού από αυτό μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα.

Έτσι κι αλλιώς αυτό που θα μείνει με τα χρόνια είναι ο εσωτερικός κόσμος του άλλου, αφού η εξωτερική εμφάνιση με τα χρόνια φθείρεται


Είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε πως πιο πάνω είναι απόψεις μόνο 5 γυναικών που ρωτήσαμε τυχαία και όχι ολόκληρου του συνόλου του γυναικείου φύλου. Σε καμία περίπτωση με τη δημοσίευση αυτού του άρθρου δεν θέλουμε να προβάλουμε συγκεκριμένα στερεότυπα ή να θίξουμε κάποιο άτομο ή κοινωνική ομάδα!

Γράψε μας στα σχόλια ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις εσύ σε έναν άντρα! ?

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending