fbpx

Το Jeep Renegade είναι το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην Κύπρο!

Το Jeep Renegade είναι το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην Κυπριακή αγορά.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά για τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2021, το compact SUV της Jeep βρίσκεται στην πρώτη θέση των ιδιωτικών πωλήσεων με ένα ποσοστό 4.8% διαθέτοντας στην αγορά 178 Jeep Renegade. Αριθμός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού στα αυτοκίνητα της Jeep.

Το Jeep Renegade είναι το μοντέλο που αποτέλεσε το πρώτο μοντέλο της Jeep στην ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία μικρών SUV. Tο μήκος του φτάνει τα 4,3 μέτρα αλλά οι σύγχρονες τάσεις το διαφοροποιούν από τα μοντέλα του παρελθόντος.

Στον εξωτερικό σχεδιασμό το μοντέλο καταφέρνει να παντρέψει τις μοντέρνες γραμμές με παραδοσιακά σχεδιαστικά στοιχεία της μάρκας όπως η μάσκα με τις 7 κάθετες γρίλιες (που συμβολίζουν την πρωτιά της μάρκας που διέθεσε αυτοκίνητα σε επτά ηπείρους), τα στρογγυλά φώτα εμπρός και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών, που τονίζουν το δυναμισμό και τις εκτός δρόμου ικανότητες του μικρού SUV.

Η φρέσκια σχεδίαση, η ποιότητα κατασκευής και η άνεση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του εσωτερικού. Με σαφείς επιρροές από το ιταλικό στυλ, ξεχωρίζει για τη σωστή θέση οδήγησης, την καλή ορατότητα και τον πλούσιο εξοπλισμό.

Το μοντέλο παρουσιάζεται στην αγορά με τρεις συνολικά κινητήρες. Αρχή με τον κινητήρα του ενός λίτρου απόδοσης 120 ίππων ενώ στη συνέχεια υπάρχει ο κινητήρας στα 1.3 λίτρα βενζίνης με 150 ίππους και αυτόματο κιβώτιο. Επιπλέον από τον Φεβρουάριο το Jeep Renegade διατίθεται και στην έκδοση Plug in Hybrid με τετρακίνηση και 240 ίππους.

Το 2021 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την Jeep®, η οποία φέτος γιορτάζει τα 80ά της γενέθλια. Εδώ και οκτώ δεκαετίες κατέχει ηγετική θέση στα οχήματα 4×4, στην ελευθερία μετακίνησης και στην περιπέτεια.

Ο θρύλος της Jeep ξεκινά το 1941 με το διάσημο Willys MB, το πρώτο όχημα 4×4 μαζικής παραγωγής, αναπτύσσεται στην πάροδο των χρόνων μέσω της συνεχούς παρουσίασης νέων μοντέλων και φτάνει μέχρι το σήμερα, με το όνομα Jeep να αποτελεί συνώνυμο των απόλυτων εκτός δρόμου δυνατοτήτων.

Γι’ αυτό και το παγκόσμιο slogan της μάρκας «JEEP, THERE’S ONLY ONE».

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending