fbpx

Οι 15 συναυλίες που θα γίνουν το φετινό καλοκαίρι στην Κύπρο και δεν πρέπει να τις χάσεις!

Από τη μια τα περιοριστικά μέτρα, από την άλλη οι καραντίνες λόγω της πανδημίας, μας στέρησαν αγαπημένες δραστηριότητες εδώ και πολύ καιρό! Παρ’ όλα αυτά, όπως και πέρσι το καλοκαίρι έτσι και φέτος, τα πράγματα σιγά – σιγά αρχίζουν να «ανοίγουν» και να επανέρχονται στο φυσιολογικό τους.

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές σε συναυλίες που τοοοοόσο μας έχουν λείψει, αλλάζοντας τη διάθεσή μας… μετά από καιρό!

Αν είσαι λάτρης των συναυλιών, δες ποιοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν live στο νησί μας το φετινό καλοκαίρι.

Δες πιο κάτω ποιοι, πότε και πού θα έρθουν:

1
Γιώργος Γιαννιάς

Το Gold Live Clubbing είναι το νέο hot spot της Λεμεσού, το οποίο δημιουργήθηκε στην πολυσύχναστη λεωφόρο Μακαρίου, εκεί όπου κάποτε έβρισκες παλιά το Sesto Senso Gold και αργότερα το La Suite Club.

Μετά το εντυπωσιακό του opening, το μαγαζί ανακοίνωσε το επόμενό του live, ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι με τον Γιώργο Γιαννιά, ο οποίος έρχεται το Σάββατο 17 Ιουλίου. Μαζί του ο Ανδρέας Σάββα!

Κάντε την κράτησή σου άμεσα. Θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

  • Σάββατο 17 Ιουλίου, Gold Live Clubbing, Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακάριου ΙΙΙ, 115, Λεμεσός. Ώρα: 23.00

Πληροφορίες και κρατήσεις: 70001354

2
Ελευθερία Αρβανιτάκη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει κι αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο, για δυο μοναδικές εμφανίσεις!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα φέρει μαζί της όλα τα μεγάλα της τραγούδια, με τα οποία έχουμε συνδυάσει τα συναυλιακά μας καλοκαίρια, αλλά και τις προσωπικές μας στιγμές, καθώς και κάποια νέα δικά της τραγούδια.

Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου, στο Αρχαίο θέατρο Κουρίου στη Λεμεσό και εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 52 χρόνια από την ίδρυση του Ιδρύματος Θεοτόκος. Η δεύτερη στο Σκαλί Αγλαντζιάς, στη Λευκωσία, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Μαζί της σε μια ειδική συμμετοχή ο νέος ερμηνευτής και σολίστας του βιολιού Παναγιώτης Λάμπουρας.

  • Κυριακή 18 Ιουλίου και την Δευτέρα 19 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου και στο Σκαλί Αγλαντζιάς. Ώρα: 21.00

Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα acs courier σε όλες τις πόλεις (77777040).

3
Γιάννης Πλούταρχος

Ένας από τους πιο ερωτικούς τραγουδιστές Ελλάδας και Κύπρου έρχεται να παρουσιάσει ζωντανά με την ορχήστρα του μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας.

Μιά μοναδική βραδιά γεμάτη συγκινήσεις με τον αγαπημένο ερμηνευτή. Εισιτήρια που αγοράστηκαν για τη Συναυλία του 2020, η οποία επαναπρογραμματίστηκε για τις 9 Ιουλίου 2021, ισχύουν για τη νέα Συναυλία και δεν χρειάζεται καμία ενέργεια από τους κατόχους των εισιτηρίων!

Εκτός από τα μεγάλα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, όπως τα: «Αχ Κορίτσι μου», «Αν είσαι η αγάπη», «Φίλε», «Όλα σε σένα τα βρήκα», «Καμιά δεν μοιάζει με σένα», «Το καλύτερο παιδί», «Σε έχω ανάγκη», θα ερμηνεύσει επίσης ζωντανά τις νέες μεγάλες επιτυχίες του «Περνάς Καλά» και «Μόνος μου» σε σύνθεση του καταξιωμένου Κύπριου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Μαζί του επί σκηνής θα είναι και ο ανερχόμενος Γιώργος Κακοσαίος που έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική ως συνθέτης, γράφοντας τη μουσική του τραγουδιού του πατέρα του Γιάννη Πλούταρχου «Δε Μου Πάει η Μοναξιά». Το πρώτο του single ήταν το «Ψέμα».

Η προγραμματισμένη συναυλία του Γιάννη Πλουτάρχου (στις 9/7) αναβλήθηκε λόγω των φονικών πυρκαγιών, αλλά αυτή είναι η νέα ημερομηνία που θα απολαύσεις το καλύτερο παιδί.

  • Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, στο Κοινοτικό Αμφιθέατρο Μουταγιάκας στη Λεμεσό. Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια: Από €30 – Κλείσε online εδώ!

4
Ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύει Δημήτρη Λάγιο

shop.tickethour.com

Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την μέρα που έφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος Έλληνας συνθέτης, ένας συνθέτης που σημάδεψε τα μουσικά δρώμενα του τόπου μας και του Ελληνισμού γενικότερα κι’ αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Λάγιο.

Μια μεγάλη παράσταση, με έργα του Δημήτρη Λάγιου και με καλεσμένους τραγουδιστές τον Γιώργο Νταλάρα, την Υακίνθη Λάγιου, τον Δώρο Δημοσθένους, την Ασπασία Στρατηγού, τη Βιολέτα Ίκαρη και το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση».

Τραγούδια όπως το «Όμορφη και Παράξενη Πατρίδα», «Τί πάθος» «Πολλά δεν θέλει ο άνθρωπος», «Των Αθανάτων» και δεκάδες άλλες επιτυχίες θα ακουστούν τις μοναδικές αυτές βραδιές!

Με μπροστάρη τον Γιώργο Νταλάρα και με μια δεκαμελή ορχήστρα από καταπληκτικούς σολίστ μουσικούς, θα ζήσεις την αποθέωση της μουσικής.

  • Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021, στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός και Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021, στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία. Ώρα: 21:00

Η προπώληση εισιτηρίων άρχισε από την tickethour.com.cy και τηλέφωνο 77777040 και όλα τα ACS couriers.

5
Νατάσα Θεοδωρίδου

Δύο live γεμάτα αγαπημένες επιτυχίες!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται για δύο live γεμάτα επιτυχίες αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο! Μπορεί να μην σε άφησε μόνο στην καραντίνα, αφού σου κρατούσε συντροφιά με τον δικό της μοναδικό τρόπο – τα live της στο Instagram, όμως, άλλο το να τη βλέπεις ζωντανά!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις δικές της, μεγάλες, επιτυχίες καθώς και τραγούδια που αγαπά να ερμηνεύει και να επικοινωνεί με τον πιο ειλικρινή τρόπο με το κοινό που τη λατρεύει. Μαζί της θα βρίσκεται και ο ανερχόμενος καλλιτέχνης Γιώργος Κακοσαίος.

  • Παρασκευή 23 Ιουλίου και Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, στο Nava Seaside στον Πρωταρά.

Κρατήσεις στο 22777744.

6
Η Πέγκυ Ζήνα τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη

checkincyprus.com

Η διάσημη λαϊκή ερμηνεύτρια «ενώνει τις δυνάμεις της» με τη λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» για μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη εξολοκλήρου στις τεράστιες επιτυχίες του μεγάλου Έλληνα συνθέτη!

Η συναυλία τελείται υπό την αιγίδα του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Τύχωνα.

  • Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, στην αρχαία αγορά της Αμαθούντας, Λεμεσός. Ώρα: 21.00

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα επιτρέπεται μέχρι την κάλυψη του ορίου της επιτρεπόμενης χωρητικότητας θεατών.

7
Αλκίνοος Ιωαννίδης 

gnomionline.gr

Ο αγαπημένος Κύπριος καλλιτέχνης, Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει -μετά από χρόνια- στον ηλεκτρικό ήχο.

Η ιδιαίτερη αυτή προσέγγιση, μαζί με τη φωνή του, δίνουν νέα μορφή στα τραγούδια του και προσδίδουν μια μυσταγωγική δύναμη στις φετινές καλοκαιρινές του συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο!

  • Παρασκευή 27 Αυγούστου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία
  • Σάββατο 28 Αυγούστου, Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», Λεμεσός
  • Κυριακή 29 Αυγούστου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα

*Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.


Πραγματοποιήθηκαν:

8
Μέλιsses

Instagram.com/@melisses_official

Όλα μοιάζουν καλοκαίρι με το Νο1 ελληνικό συγκρότημα ΜΕΛΙΣΣΕΣ LIVE για 6 μοναδικές παγκύπριες συναυλίες!

Καλά νέα για τους λάτρεις των συναυλιών και άλλων αντίστοιχων εκδηλώσεων, αφού αρχίζουμε να ελπίζουμε σε ένα πιο φωτεινό καλοκαίρι… Σαν αυτό που μας τραγουδούν οι Mέλιsses, το συγκρότημα που ξέρει πώς να μας φτιάχνει τα καλοκαίρια με τα ταγούδια του.

  • Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Ιουνίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας. Ώρα έναρξης 21:00.

Εισιτήρια – Κρατήσεις (για τις 2 συναυλίες στη Λάρνακα) στο τηλέφωνο 7777 7040 ή κλείσε online εδώ!

  • Παρασκευή 18 Ιουνίου, Πάφος CABANA
  • Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Ιουνίου, Πρωταράς NAVA
  • Πέμπτη 1 Ιουλίου, Λεμεσός BREEZE

9
Κωνσταντίνος Αργυρός

checkincyprus.com

Το πιο hot spot του Πρωταρά, Nava Seaside κάνει grand opening με τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται για μία απόλυτα ανεβαστική συναυλία – ένα live γεμάτο μουσική και ρυθμό.

O πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, που έχει κατακτήσει τα charts, θα μας μεταδώσει τη θετική του ενέργεια μαζί με τις μεγάλες επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια του (θα ακούσουμε και το ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο «Παρασκευή Πρωί»)!

Αυτό το βράδυ θα είναι μαγικό και γεμάτο επιτυχίες! Εσύ θα λείπεις; Κρατήσεις στο 22777744.

  • Παρασκευή 11 Ιουνίου, στο Nava Seaside!

10
Καίτη Γαρμπή

checkincyprus.com

Η Καίτη Γαρμπή επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια, τόσο δισκογραφικά, όσο και με τις live εμφανίσεις της. Εξάλλου, έχει μία μακρά πορεία στο τραγούδι, ερμηνεύοντας αγαπημένα κομμάτια που έχουν αφήσει εποχή

Αυτές, λοιπόν, οι επιτυχίες θα μας ταξιδέψουν και στην εμφάνισή της στην Κύπρο, το Σάββατο 12 Ιουνίου στη Λεμεσό. Ο όμιλος Breeze μάς υποδέχεται ξανά με ασφάλεια, και μας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης!

  • Σάββατο 12 Ιουνίου Theama Venue, Λεμεσός.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 7000 4711.

11
Γιάννης Κότσιρας

Instagram.com/@yanniskotsiras.official

Φέτος το καλοκαίρι, ο Γιάννης Κότσιρας και η παρέα του έρχονται να μας χαρίσουν ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές με αγαπημένα τραγούδια!

Με ένα πρόγραμμα, που έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε όμορφα και να βγούμε από τη δυσκολία των καιρών, που μας κράτησε μακριά από αυτά που αγαπάμε, ανάμεσά τους και τη μουσική.

Με το «Κοίτα Γύρω» ο αγαπημένος ερμηνευτής στέλνει το μήνυμα στον κάθε ένα από εμάς και μοιράζεται μαζί μας το γράμμα που έγραψε στα παιδιά του, στην περίπτωση που δεν θα μπορέσει ο ίδιος να πει όλα αυτά από κοντά. Συμβολικό και τόσο επίκαιρο σ’ αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε. Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν φυσικά και τα καινούρια τραγούδια από τη νέα δισκογραφική του δουλειά: όπως τα «Έρωτας ή τίποτα», «Καρδιά μου», «Την αμαρτία μου τη λέω».

  • Σάββατο, 12 Ιουνίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, Ώρα: 20:30
  • Δευτέρα, 14 Ιουνίου, Κηποθέατρο Λεμεσού, Ώρα: 20:30
  • Τρίτη 15 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Ώρα: 20:00

Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS courier σε όλες τις πόλεις (77777040).

12
Νίκος Απέργης

checkincyprus.com

Kάνοντας αρχή για το φετινό καλοκαίρι, ο όμιλος Breeze προσκαλεί τον αγαπημένο Νίκο Απέργη, ο οποίος μας υπόσχεται άλλη μια αξέχαστη live εμφάνιση στις Ελληνικές Πέμπτες!

Κι εμείς επιτέλους θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε από κοντά (και όχι από το YouTube) και να σιγοτραγουδήσουμε μαζί του τις μεγάλες του επιτυχίες: «Εγώ ο Δυνατός», «Κομμάτι της Ζωής μου», «Μία Κυρική», «Άρρωστη Κατάσταση», κ.ά.

  • Πέμπτη 17 Ιουνίου, Λεμεσός BREEZE

Κρατήσεις: www.breezesummer.com & 7000 5868.

13
Πέτρος Ιακωβίδης

checkincyprus.com

Λίγες μόνο ημέρες αργότερα, λοιπόν, στην ίδια σκηνή, στη σκηνή του Breeze θα ανέβει ο επίσης δημοφιλής καλλιτέχνης, Πέτρος Ιακωβίδης!

Ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης, που είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους των τελευταίων ετών, έρχεται δυναμικά να μας παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες αλλά και πιο παλιές επιτυχίες, σε ένα πρόγραμμα που θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά.

Η πιο πρόσφατη επιτυχία του καλλιτέχνη, που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ από το κοινό του, είναι το τραγούδι «Μου Λειψες Πολύ» που θα φυσικά θα ακούσουμε και σ’ αυτό το live.

  • Κυριακή 20 Ιουνίου, Λεμεσός BREEZE

Κρατήσεις: www.breezesummer.com & 7000 5868.

14
Ελένη Φουρέιρα & Mad Clip

hit-channel.com

Δύο από τα πιο επιτυχημένα και hot πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, η “Queen” Ελένη Φουρέιρα και ο Mad Clip ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτό το καλοκαίρι, παρουσιάζοντάς μας μια εκκωφαντική συνεργασία με τίτλο «Μπορεί» (σίγουρα έχεις κολλήσει κι εσύ μαζί του).

Ευτυχώς για μας, το hit του καλοκαιριού θα το ακούσουμε και ζωντανά, στην ίσως πιο ανεβαστική συναυλία του Ιούνη! Το τέλειο δίδυμο έρχεται στην Κύπρο για μία μοναδική εμφάνιση στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα ξεσηκώνουν τους πάντες στο πέρασμα τους!

  • Κυριακή 20 Ιουνίου, Κηποθέατρο Λεμεσού Μάριος Τόκας, Λεμεσός. Ώρα Έναρξης: 20:30.

Εισιτήρια: tickethour.com ή κλείσε τώρα online!

15
Βασίλης Παπακωνσταντίνου

menta88.gr

Επιτέλους ξανά μαζί! Μετά από έναν πολύ δύσκολο και μοναχικό χειμώνα, συναντιόμαστε όλοι μαζί στις συναυλίες του Βασίλη στην Κύπρο… Γιατί τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία μιας live συναυλίας, τη διάδραση μεταξύ κοινού και τραγουδιστή, το αίσθημα να γινόμαστε όλοι ένα, μια μεγάλη παρέα και να τραγουδάμε μαζί τα αγαπημένα μας τραγούδια!

Και αυτό ο Βασίλης το ξέρει πολύ καλά. Και είναι ανυπόμονος γιατί όπως έλειψαν σε μας οι συναυλίες, το ίδιο και περισσότερο έλειψαν σε αυτόν. Έτοιμος από καιρό, θα μας τραγουδήσει όλα όσα θέλουμε να ακούσουμε: τα πολιτικά του, τα ερωτικά του, τις επιτυχίες του, τα δικά του αγαπημένα, αλλά και φρέσκα τραγούδια από τον νέο του δίσκο «Αντίλαλος».

Πάντα με τη μοναδική φωνή του, το έντονο συναίσθημα και την τρυφερή διάθεση του αιώνιου έφηβου. Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.

  • Τετάρτη 23 Ιουνίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία.
  • Πέμπτη 24 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.

Ωρα έναρξης: 21:00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30. Πληροφορίες. 99 361194.

Εισιτήρια: €25 το άτομο (τραπέζια των 4,5,6 ατόμων). Τα εισιτήρια για κάθε τραπέζι, πρέπει να αγοραστούν συνολικά σε μια αγορά.


Τι περιμένεις; Ενημέρωσε τους φίλους σου και κλείστε τα εισιτήριά σας για να απολαύσετε παρέα τις πιο πάνω συναυλίες. Άλλωστε, μετά από τόσο «εγκλεισμό»… αξίζεις λίγη (πολλή) διασκέδαση!

Εσύ ποια συναυλία θα απολαύσεις το φετινό καλοκαίρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending