fbpx

Δες πώς θα έμοιαζαν οι “Friends” αν γυρίζονταν… στην Κύπρο!

Φαντάζομαι ότι για να διαβάζεις αυτό το άρθρο είσαι κι εσύ ένας μεγάλος fan της σειράς “Friends”! Τωρά εννά μου πεις τζιαι ποιος δεν είναι; Η αλήθεια είναι πως όλοι έχουμε παρακολουθήσει έστω και ένα επεισόδιο σε κάποια φάση της ζωής μας και το μόνο σίγουρο είναι πως σκάσαμε στα γέλια!

Έξι φίλοι, λοιπόν, που είναι (σχεδόν) συνέχεια μαζί και μοιράζονται τα πάντα, περνούν την περισσότερη ώρα τους στην αγαπημένη τους καφετέρια “Central Perk”, πίνοντας δεκάδες καφέδες.

Φαντάστηκες ποτέ πώς θα έμοιαζε η ιστορία και ποιοι θα ήταν οι πρωταγωνιστές αν η σειρά γυριζόταν στην Κύπρο; Εμείς το φανταστήκαμε και σου παρουσιάζουμε πιο κάτω για να γελάσεις κι εσύ με τις ιδεές μας!

Δες πώς θα έμοιαζαν ”Τα Φιλαράκια” σε ένα κυπριακό… version!

1
Αρχικά το cast

Future Tech Trends/CHNEWS.COM.CY

Πρώτα απ’ όλα θα έπρεπε να βρεθούν οι κατάλληλοι Κύπριοι ηθοποιοί που θα συμπλήρωναν την παρέα των “Friends”! Σου παρουσιάζουμε τη δική μας πρόταση για το Κυπριακό cast της σειράς!

Στον ρόλο της Μόνικα Γκέλερ θα βάζαμε τη Χριστίνα Παυλίδου, τον αδερφό της, Ρος Γκέλερ θα υποδυόταν ο Φώτης Γεωργίδης, οι γείτονές της, Τσάντλερ Μπινγκ και Τζόι Τριμπιάνι, θα ήταν ο Χριστόδουλος Μαρτάς και Αντρέας Γεωργίου (αντίστοιχα), ενώ τη Ρέιτσελ Γκριν θα υποδυόταν η Έλια Ιωαννίδου και τη Φοίβη Μπουφέ η Ιωάννα Λαμπροπούλου. Πώς σου φαίνονται τα δικά μας “φιλούθκια”;

Το καλύτερο, όμως, σας το άφησα για το τέλος! Τον ιδιόρρυθμο γείτονα της Μόνικα Γκέλερ που έμενε στο ακριβώς από κάτω διαμέρισμα, τον “Mr. Heckles”, στο Κυπριακό version ο κατάλληλος για να τον υποδυθεί θα ήταν ο αγαπημένος μας, Μιχάλης Μουστάκας. Νομίζω δεν θα υπήρχε καλύτερη επιλογή!

2
Το theme song

YouTube.com

Ή αλλιώς το τραγούδι των τίτλων αρχής! Το τραγούδι με το οποίο θα ξεκινούσε η σειρά δεν μπορώ να φανταστώ ακριβώς πώς θα ήταν ο ρυθμός του και ποιοι θα ήταν οι στίχοι του, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα ήταν σε κυπριακούς στίχους, τους οποίους θα έγραφε μαζί με τη μουσική ο Τεύκρος Νεοκλέους και φυσικά θα το ερμήνευε ο ίδιος.

Και όσο για το μικρό βιντεάκι που παίζει στους τίτλους αρχής, θα εγυρίζετουν στον καναπέ του “Λούης Night Show”… τζιαι αντί για πισίνα με σiντριβάνι που βλέπουμε στην original εκδοχή θα υπήρχε μια φουσκωτή πισίνα που το Jumbo!

3
Το στέκι της παρέας

Coffehouse Tastehabitat/navabeachbar.com

Οι 6 αυτοί φίλοι, συνήθιζαν να περνούν αμέτρητες ώρες στην αγαπημένη τους καφετέρια “Central Perk”. Ποιο θα ήταν όμως το κυπριακό στέκι τους; Η  αλήθεια να λέγεται δυσκολευτήκαμε να βρούμε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, γι’ αυτό σκεφτήκαμε 2-3 πιθανά στέκια για “Τα Φιλούθκια” μας!

Θα μπορούσαν, λοιπόν, να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους στο “Coffehouse” στην Έγκωμη ή -αν δεν γυριζόταν στη Λευκωσία- θα μπορούσαν να περνάνε την ώρα τους σε κάποιο από τα café της Μαρίνας Λεμεσού.

Τώρα, μιας και έχουμε Καλοκαίρι δεν υπάρχει αμφιβολία για το πού θα ξεσάλωναν… Εννοείται στο ”Nava” στον Πρωταρά τζιαι οπωσδήποτε το πρωί θα “εκρούζαν” στο Fig Tree Bay!

4
Τα θέματα συζήτησης

Radar.gr

Σαν κλασσικοί Κυπραίοι, λοιπόν, ανάμεσα στα διάφορα θέματα που θα συζητούσαν, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει το κουτσομπολιό! Ποιος εχώρισε ποιαν, ποια τα “έπιαε” με ποιον τζιαι ποιος/α έτσι όπως πάει “εν νά μείνει στο ράφι”, θα ήταν μόνο μερικά θέματα που θα τους απασχολούσαν.

Οι άντρες της παρέας θα εσχολιάζαν με ποιαν εφκήκαν την προηγούμενη νύχτα τζιαι τι εκάμαν (με κάθε λεπτομέρεια), τζιαι εννοείται πως θα εσχολιάζαν τζιαι όποια γυναίκα επερνούσεν που μπροστά τους! Τωρά, πώς θα την εφλερτάραν αν τους άρεσκεν; Η απάντηση είναι με το κλασσικό «Γειά σου κούκλα μου» ή το «πού πάεις πού**α μου;»!

Όσον αφορά τις κοπέλες, εν να ασχολούνταν κλασσικά η μια με τα νύχια της άλλης, πότε θα παν για shopping τζιαι ποια εφκήκε το καλύττερο ραντεβού. Εννοείται πως κάποια που τις τρεις θα ήταν τζιείνη η φίλη που ακόμα απορεί αν θα φκει ποττέ ραντεβού

5
Τα τραγούδια της Φοίβης

Neolaia.gr

Στην Κυπριακή εκδοχή των “Friends”, λοιπόν, πιστεύω θα ήταν καλύτερα η Φοίβη να μην τραγουδά δικά της τραγούδια, αλλά να κάνει διασκευές κυπριακών ταργουδιών!

Για παράδειγμα, μια καλή ιδέα θα ήταν να κάνει μια διασκευή της “Γέριμης της βράκας”, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθούσαν “Τα ριάλια” και “Η Τηλλυρκώτισσα”!

Και φυσικά το σουξέ της αντί για τη “Δύσοσμη γάτα”… θα ήταν η “Γαουρίτσα”.

Εσύ πώς φαντάζεσαι την κυπριακή εκδοχή των “Friends”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending