fbpx

Click & Pick: Παράγγειλε, πλήρωσε στο My Bakery App & κάνε απλά μία στάση για παραλαβή!

Και ποιος δεν θα ήθελε να παραγγέλνει τον καφέ, το snack, το σάντουιτς ή τη σαλάτα του… στα γρήγορα από το κινητό του και να κάνει απλά μια στάση για να τα παραλάβει;!

Φαντάζομαι πως κι εσύ αυτό θέλεις να κάνεις κάθε ώρα και στιγμή που έχεις ανάγκη έναν καφέ ή κάτι να φας που θα σε τονώσει και θα σου δώσει δύναμη και όρεξη για το υπόλοιπο της μέρας σου (ειδικά αν ακόμα παιδεύεσαι με εξετάσεις και εργασίες).

Το “Click & Pick” των Φούρνων Ζορπάς είναι η λύση σε κάθε φοιτητικό «πρόβλημα» και κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη, αφού η στάση σου για παραλαβή γίνεται ακόμα πιο γρήγορη μιας και η πληρωμή γίνεται online!

Click & Pick: Παραγγέλνεις. Παραλαμβάνεις. Απολαμβάνεις!

1
Με μόνο 3 απλά βήματα:

  • Επιλέγεις τα προϊόντα από το διαθέσιμο μενού και ορίζεις το σημείο και την ώρα παραλαβής.
  • Κάνεις μία στάση και παραλαμβάνεις τη χάρτινη τσάντα με την παραγγελία σου.
  • Απολαμβάνεις!

Μπορείς να παραγγείλεις μέχρι και 24 ώρες νωρίτερα, αλλά και να αποθηκεύσεις την παραγγελία σου για να είναι έτοιμη για την επόμενη φορά.

Η υπηρεσία “Click & Pick” των Φούρνων Ζορπάς είναι διαθέσιμη και τις 7 ημέρες της εβδομάδας. Έτσι δεν θα αργήσεις ποτέ ξανά στην πρωινή διάλεξη, ούτε θα χρειάζεται να τρέχεις στο μεσημεριανό σου διάλειμμα ή να χάσεις στιγμή από τη βόλτα του Σαββατοκύριακου!

Μην ξεχνάς πως επωφελείσαι επίσης με cashback ή προσφορές (φοιτητικές και μη) μέσω του My Bakery App κάθε φορά που απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου προϊόντα ή όταν χρησιμοποιείς το δικό σου reusable δοχείο ή ποτήρι!

*H υπηρεσία είναι διαθέσιμη για παραλαβή από συγκεκριμένους Φούρνους και ισχύει για συγκεκριμένα προϊόντα.

Εσύ κατέβασες το My bakery app για να παραγγέλνεις μέσω click & pick ή ακόμα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending