fbpx

5+1 παραδεισένια beach bars για να χαλαρώσεις σε Αγία Νάπα και Πρωταρά αυτό το καλοκαίρι!

Κάθε καλοκαίρι όλοι ψάχνουμε νέα στέκια (αλλά και παλιά που δεν τα αλλάζουμε) για να πάμε να διασκεδάσουμε, αλλά και να χαλαρώσουμε!

Από τη μια οι ψηλές θερμοκρασίες, από την άλλη το άγχος των εξετάσεων… σου αξίζει λίγη χαλάρωση και ηρεμία. Ο ήχος των κυμάτων σε συνδυασμό με τη μουσική και τα δροσιστικά cocktails είναι ότι χρειάζεσαι για να ξεχάσεις τη ρουτίνα και να ζήσεις ξέγνοιαστες στιγμές, κάνοντας τις βουτιές σου σε κάποιο παραλιακό bar.

Εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε 6 χαλαρά beach bars στην Αγία Νάπα και τον Πρωταρά που θα φροντίσουν να «εκπληρώσουν» κάθε ανάγκη σου και θα σου χαρίσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και ξεκουράσης… by the sea!

Δες ποια παραδεισένια beach bars σου προτείνουμε:

Instagram.com/@paradisos_beach

Ένας μικρός παράδεισος, λίγα βήματα δίπλα στη θάλασσα με κρεβατάκια, είναι ο Paradisos Beach Venue (όνομα και πράγμα)!

Εκεί μπορείς να απολαύσεις μια απόλυτα χαλαρωτική, καλοκαιρινή εμπειρία από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ στο μπαράκι του, όπου σερβίρονται από καφέδες μέχρι cocktails, platters τυριών, sushi ή φρούτων και finger food.

Με lounge μουσική τα σαββατοκύριακα ο DJ ανεβάζει τους ρυθμούς… μαζί με ναργιλέ!

  • Τηλ. 99470130, Σκλάβου 8, Αγία Νάπα
loveayianapa.com

Ένα χαλαρό και λιτό beach bar που χωρίς πολλά – πολλά καταφέρνει να σε βάζει αμέσως σε mood διακοπών που θυμίζουν κάτι εξωτικό και τροπικό.

Κάτω από το ξενοδοχείο Melissi, λοιπόν, θα βρεις ένα ξύλινο μπαράκι με θέα την παραλία και φέρει το όνομα Marcello’s Beach Bar. Ανοίγει από το πρωί και σερβίρει από καφέδες και σνακς μέχρι παγωτά, ποτά και δροσιστικά cocktails.

Σ’ αυτό το beach bar θα χαλαρώσεις, θα απολαύσεις ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα συντροφιά με καλοκαιρινή μουσική.

  • Τηλ. 97828554, Κρυού Νερού 4, Αγία Νάπα.
Facebook.com/SikoSeaside

Άλλο ένα αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι στον Πρωταρά! Το Siko lounge bar σίγουρα σου είναι γνωστό, αφού βρίσκεται πολύ κοντά σε μια από τις πιο ωραίες και πολυσύχναστες παραλίες, το Fig Tree Bay.

Με την υπέροχη καλοκαιρινή του διακόσμηση (αλλά και θέα), δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα για να χαλαρώσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Εκεί μπορείς να απολαύσεις snacks, παγωμένες μπύρες και cocktails, αλλά και ναργιλέ, είτε στα τραπεζάκια είτε στους άνετους καναπέδες του!

  • Τηλ. 97715168, Δημήτρη Λάγιου 7, Πρωταράς
Facebookf/people/Pagida-Seaside

Λίγο πιο έξω από την Αγία Νάπα και συγκεκριμένα στο χωριό Σωτήρα, θα βρεις το απόλυτο beach bar του φετινού καλοκαιριού που θυμίζει κάτι από ελληνικό νησί.

Το Pagida Seaside σε “παγιδεύει” μακριά από τη ρουτίνα και το άγχος της καθημερινότητας και αποτελεί μια ιδανική πρόταση για “all day” χαλάρωση.

Εκεί μπορείς να κάνεις το μπάνιο σου, να απολαύσεις δροσιστικά cocktails, νόστιμο brunch, πλούσια platters με sushi, ακόμα και ναργιλέ… δίπλα από το κύμα, στην παραλία του Ποσειδώνα στην περιοχή της Αγίας Θέκλας.

  • Τηλ. 97796897, Παραλία Ποσειδώνας, Αγία Θέκλα, Σωτήρα.

5
Nissaki Ayias Theklas Bar & Restaurant

Photo credits: Chris Savva

Άλλο ένα στέκι που αξίζει να επισκεφθείς στην ίδια περιοχή, μακριά από τις πολυσύχναστες παραλίες της Αγίας Νάπας, είναι και το Nissaki Ayias Theklas Bar & Restaurant που βρίσκεται όπως κατάλαβες απέναντι από το νησάκι στην αμμώδη παραλία της Αγίας Θέκλας, στη Σωτήρα.

Συνδυάζει -ίσως- την καλύτερη διεθνή κουζίνα, με πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, δροσιστικά cocktails και ναργιλέ. Όλα αυτά -φυσικά- με θέα τη θάλασσα και τη χρυσή άμμο! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε θαλασσινά, σαλάτες και άλλα. Ενώ φημίζεται για τον πλούσιο ψαρομεζέ του με περισσότερα από 20 πιάτα.

Την ίδια ώρα, αν επιθυμείς ατελείωτα καλοκαιρινά parties στην παραλία με DJ, τραγουδιστές, χορευτές, κλπ, τότε αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να επισκεφθείς στις διακοπές σου φέτος!

  • Τηλ. 23 725151, Avenue, Agia Thekla, Sotira 5391
Instagram.com/@lasmari_beach

Το Lasmari Beach Bar βρίσκεται σε μία από τις πιο γραφικές παραλίες της Αγίας Νάπας, την παραλία Λάντα. Είναι ένα νέο spot σχετικά, αφού άνοιξε μόλις το καλοκαίρι του 2020 και έχει γίνει ο νέος αγαπημένος προορισμός χαλάρωσης και διασκέδασης.

Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός του, σε συνδυασμό με τις άνετες, πολυτελείς ξαπλώστρες του είναι σίγουρα εντυπωσιακά και αν δεν το έχεις επισκεφθείς ακόμη σίγουρα πρέπει να πας για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο και το εντυπωσιακό σκηνικό.

Εκεί θα απολαύσεις δροσερά signature cocktails, μοναδική κυπριακή fusion κουζίνα και ανεβαστική μουσική!

  • Τηλ. 99220787, Landa Beach 5330, Ayia Napa

Εσύ σε ποιο παραδεισένιο beach bar θα πας αυτό το καλοκαίρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending