fbpx

Το Mi Store ανοίγει στη Λευκωσία και αλλάζει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο ζούμε την καινοτομία!

Ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία Xiaomi, μέσα από ένα εντυπωσιακό event για τον εορτασμό του πρώτου καταστήματος Mi Store της Κύπρου, την Πέμπτη, 24 Ιουνίου, στις 18:00, σε έναν ελκυστικό, εντυπωσιακό και σύγχρονο χώρο.

Μια εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις, δώρα και αποκλειστικές προσφορές για τους παρευρισκόμενους, με παρουσιαστή τον μοναδικό Τάσο Τρύφωνος.

Η νέα εποχή του 5G θα βρει την Κύπρο να διαθέτει ένα εντυπωσιακό κατάστημα με κορυφαίας τεχνολογίας smartphones αλλά και μια ευρεία γκάμα προϊόντων οικοσυστήματος που αποτελείται από συσκευές για το σπίτι, την άθληση και την ηλεκτροκίνηση.

Όσοι παραβρεθούν στα εγκαίνια θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μοναδικά Xiaomi smartphones flagship επιδόσεων, καθώς και μια ευρεία γκάμα προϊόντων οικοσυστήματος στην οποία συγκαταλέγονται ultra high-tech gadgets που μας λείνουν τα χέρια στο σπίτι αλλά και στην εργασία.

Συγκεκριμένα οι σκούπες ρομπότ, με την Mi Robot Vacuum Mop Pro να κλέβει την παράσταση, τα εντυπωσιακά Mi Electric Scooters για έξυπνες μετακινήσεις στην πόλη με πράσινο αποτύπωμα, οι καθαριστές αέρα που προσφέρουν φρέσκια και ανανεωμένη ατμόσφαιρα στο χώρο μας, smartwatches που λειτουργούν ως personal trainers αλλά και πολλά ακόμα προϊόντα μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε στο Mi Store.

Η διάθεση και η υποστήριξη των προϊόντων Xiaomi πραγματοποιείται  από την Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένο διανομέα της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο, που εγγυαται πάντα την  καλύτερη δυνατή εμπειρία των καταναλωτών.

Ραντεβού λοιπόν, στις 24 Ιουνίου! Στο Mi Store, το πρώτο φυσικό κατάστημα της Xiaomi στην Κύπρο, στη Λεωφόρο Μακαρίου 3, στο Μέγαρο Μιτσή, στη Λευκωσία, στις 18:00.

Το μεγαλύτερο συναπάντημα της Κύπρου με την καινοτομία βρίσκεται προ το πυλών και δεν πρέπει να το χάσετε!


Xiaomi. Innovation for everyone. Διάθεση και υποστήριξη Info Quest Technologies.

Facebook: mistorecyprus

Instagram: @mistorecyprus

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending