fbpx

Αυτή είναι η νέα σου επιλογή για φαγητό αν θα μαζευτείτε με την παρέα το βράδυ!

Μπορεί (επιτέλους!) να έχουν ανοίξει τα αγαπημένα μας εστιατόρια και bars, ωστόσο οι καλοκαιρινές βραδιές με τους φίλους στο σπίτι δε συγκρίνονται με τίποτα και το ξέρουμε πολύ καλά! Γέλια, φασαρία, παιχνίδια, ποτά, ιστορίες μέχρι τα ξημερώματα…

Πώς θα κάνεις όμως αυτές τις βραδιές ακόμα πιο αξέχαστες; Με καλό φαγητό φυσικά! Γι’ αυτό κι εμείς σου έχουμε μια νέα πρόταση!

Το αγαπημένο μας Marinado Kitchen, που όπως ξέρεις δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη από την ομάδα του StudentLife, πλέον είναι διαθέσιμο και το βράδυ με νέα πιάτα!

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

1
Marinado… πλέον και το βράδυ!

Το Marinado Kitchen αγαπήθηκε από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του! Όσοι το δοκιμάσουν, ενθουσιάζονται με τη μεσογειακή γεύση των πιάτων! Το κλειδί της επιτυχίας είναι ο συνδυασμός του καλοψημένου φαγητού και της γρήγορης εξυπηρέτησης!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marinado Kitchen (@marinadokitchen)

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μέσα σε λίγους μήνες θεωρείται ως μια από τις go-to επιλογές στη Λευκωσία για ποιοτικό και νόστιμο μεσημεριανό… και τώρα και για βραδινό!

Η αγάπη και η “απαίτηση” του κόσμου έκανε την ομάδα του Marinado να επεκτείνει το ωράριο και τις βραδινές ώρες!

Πλέον μπορείς να παραγγέλνεις τα αγαπημένα σου γεύματα καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 11:30-15:30 και 18:00-22:00!

2
Τα νέα πιάτα για βραδινό

Ενθουσιαστήκαμε αμέσως μόλις μάθαμε ότι το Marinado ανοίγει βράδυ, πιο πολύ όμως ενθουσιαστήκαμε με τις νέες προσθήκες στο μενού! Προστέθηκαν 4 νέα πιάτα που θα τα βρεις μόνο το βράδυ: Pork Chop Slices, Pork Belly Slices, Grilled Halloumi και Marinado Mix Grill που τα περιλαμβάνει όλα!

Μπορείς να τα παραγγείλεις όλα είτε σε σαλάτα, είτε σε πίτα, είτε ως γεύμα… Ναι πλέον θα βρεις και την επιλογή για γεύμα, το οποίο έρχεται μαζί με τις πιο νόστιμες crunchy τηγανιτές πατάτες που έφαγες ποτέ και με σαλάτα on the side!

Αν είσαι λάτρης του χοιρινού, τότε θα ενθουσιαστείς με το Pork Chop Slices. Αν από την άλλη θες κάτι πιο “ελαφρύ”, τότε σου προτείνουμε την Grilled Halloumi Salad! Και αν είσαι ο “καλοφαγάς” της παρέας, το Marinado Mix Grill είναι το ιδανικό πιάτο για εσένα!

Αυτό που κάνει τα φαγητά και ξεχωρίζουν, από το κρέας μέχρι τα λαχανικά, είναι ότι μαρινάρονται όλα για 24 ώρες σε μια special σπιτική μαρινάδα φτιαγμένη με πολλή αγάπη από τον Chef του Marinado!

3
Πώς να παραγγείλεις

Κι επειδή δε θέλουμε να δυσκολεύουμε κανένα, μπορείς να παραγγείλεις Marinado από παντού! ? Τι εννοούμε;

Θα το βρεις σε όλες τις πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody, Wolt, Bolt, Rocket και στην ιστοσελίδα www.marinado.com.cyΕπέλεξε τον τρόπο παραγγελίας που σε βολεύει, τσέκαρε να δεις τις ειδικές εκπτώσεις που προσφέρει το Marinado και δε θα χάσεις! Σου το εγγυώμαστε!

Επίσης, έχουμε επεκτείνει το delivery area μας όπως βλέπεις και πιο πάνω, και πλέον κάνουμε παράδοση σε ακόμη περισσότερες περιοχές της Λευκωσίας! Άρα το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να παραγγείλεις από το αγαπημένο σου mobile app! Αα και φυσικά να διαλέξεις τι θα φας!

Αναμένουμε να δοκιμάσεις το Marinado “dinner” και να μας πεις τις εντυπώσεις σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending