Διεκδίκησε μια πλήρη υποτροφία για σπουδές σε οποιοδήποτε πρόγραμμα του Alexander!

Έφτασε η μεγάλη στιγμή να αποφασίσεις τι θα σπουδάσεις! Οι επιλογές πολλές και η απόφαση για το πανεπιστήμιο ακόμη πιο σημαντική. Το Alexander College με εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης εδώ και 30 χρόνια σου προσφέρει αναγνωρισμένα προγράμματα σε Κύπρο και εξωτερικό, και σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια πλήρη υποτροφία για όλα τα έτη σπουδών σε ένα από τα 10 πτυχιακά προγράμματα που προσφέρει.

Αν θέλεις να αποκτήσεις πτυχίο στις πιο περιζήτητες ειδικότητες της αγοράς εργασίας, δήλωσε ενδιαφέρον τώρα!

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί. Ο νικητής θα ανακοινωθεί σύντομα.

Απαραίτητες προϋποθέσεις:
  • Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής
  • Οι ενδιαφερόμενοι να μην είναι κάτοχοι πτυχίου ή άλλου συναφούς ακαδημαϊκού τίτλου
  • Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι λήπτες της κρατικής επιχορήγησης (σύμφωνα με τα κριτήρια που ανακοινώνει το Υπουργείο Οικονομικών).
Άλλοι όροι και προϋποθέσεις:
  • Η υποτροφία ισχύει για τους πτυχιακούς κλάδους σπουδών του Alexander που προσφέρονται σε Λάρνακα και Πάφο
  • Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω της ιστοσελίδας StudentLife.com.cy και των social media του ακαδημαϊκού ιδρύματος Alexander.

Ακαδημαϊκό Ίδρυμα Alexander

Λειτουργεί στη Λάρνακα εδώ και τρεις σχεδόν δεκαετίες, προσφέροντας αναγνωρισμένα πτυχία και μεταπτυχιακά, αναπτύσσοντας συνεργασίες με Βρετανικά Πανεπιστήμια. Την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά ξεκίνησε συνεργασία με ένα από τα υψηλότερα σε επίπεδο Πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Canterbury Christ Church University (CCCU). Το Alexander διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις σε Λάρνακα και Πάφο.

Πλεονεκτήματα

Η φοίτηση στα πτυχία που προσφέρει σε συνεργασία με το CCCU είναι μόνο 3 χρόνια και στα μεταπτυχιακά 1 χρόνος. Έτσι μέσα σε 4 χρόνια μπορείς να είσαι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού. Η φοίτηση στα υπόλοιπα προγράμματα διαρκεί 4 χρόνια.

Όλα τα προγράμματα είναι αναγνωρισμένα στην Κύπρο και στο εξωτερικό, και λαμβάνουν την κρατική χορηγία. Αποφοιτώντας από το Alexander, έχεις μεγάλη προοπτική εργοδότησης στον τομέα σου στο άμεσο μέλλον αφού τα προγράμματα που προσφέρει λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Πάντα #diplasou

H φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο διάβασμα αλλά είναι στιγμές γεμάτες συναισθήματα. Είναι γεμάτη ζωντάνια, ανησυχίες, γέλια, κλάματα, θυμό, χορό και πάρτι. Στις εγκαταστάσεις του Alexander College, θα δεις πολλούς φοιτητές, διαφορετικές προσωπικότητες, από πολλές χώρες και κουλτούρες, να δημιουργούν φιλίες και ωραίες αναμνήσεις.

Το Alexander College αντιλαμβάνεται ότι η φοιτητική ζωή είναι ένα μοναδικό κεφάλαιο στη ζωή σου, γι’ αυτό είναι πάντα #diplasou και σε βοηθά να περάσεις όμορφα κρατώντας τις πιο θετικές αναμνήσεις. Οι καθηγητές θα γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι, οι οποίοι θα σε κατευθύνουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου όταν το έχεις ανάγκη. Στο Alexander μετράς!


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με έναν από τους λειτουργούς εισδοχής του Alexander:

Άρτας 2, Αραδίππου, 7102, Λάρνακα
Τηλ: 24 532373 | Email: [email protected] | Website: www.alexander.ac.cy

Ακολούθησε το Alexander:

Facebook: Alexander College
Youtube: Alexander College
Instagram: Alexander College

Επένδυσε στο μέλλον σου και προχώρησε… #diplasou #byyourside