fbpx

Graduate Training Programme: Εργοδότηση αποφοίτων με πλήρεις απολαβές & εκπαίδευση στον Όμιλο MAP S.Platis!

Είσαι απόφοιτος Finance, Accounting, Business, Risk Management, Law, Compliance ή άλλων σχετικών κλάδων; Θες να ξεκινήσεις την καριέρα σου στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει εκπαίδευση και απόκτηση επαγγελματικών διεθνών πιστοποιητικών, απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και πλήρεις απολαβές;

Ο κορυφαίος Όμιλος παροχής συμβουλευτικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών MAP S.Platis, αναζητά για εργοδότηση στην Κύπρο 30 απόφοιτους πανεπιστημίων μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος «MAP S.Platis Graduate Training Programme».

Κάνε τώρα αίτηση στο Graduate Training Programme ΕΔΩ!
Αιτήσεις μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2022

Μάθε για το πρόγραμμα

  • Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 30 μήνες και παρέχει την ευκαιρία σε απόφοιτους να εργαστούν ως εκπαιδευόμενοι μαζί με μια από τις κορυφαίες ομάδες χρηματοοικονομικών συμβούλων στην Ευρώπη με πέραν των 400 επαγγελματιών, σε όλα τα τμήματα και τις εταιρείες του Ομίλου MAP S.Platis στα γραφεία της Λευκωσίας και της Λεμεσού στην Κύπρο, όσο και του Λονδίνου.
  • Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν διεθνή πιστοποιητικά επαγγελματικής κατάρτισης, και να κερδίσουν πολύτιμες εργασιακές εμπειρίες μέσα από την επαφή τους με νέους και υφιστάμενους πελάτες του Ομίλου σε τακτική περίοδο.
  • Οι συμμετέχοντες θα εργαστούν σε ένα Όμιλο που διακρίνεται για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του και πρόσφατα διακρίθηκε με τη διεθνή πιστοποίηση “We Invest in People” για την εξαίρετη διεύθυνση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού του.
  • Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης τους, οι απόφοιτοι θα βρίσκονται υπό την επίβλεψη ενός υπεύθυνου ομάδας ο οποίος θα λειτουργεί και ως προσωπικός σύμβουλος και καθοδηγητής τους.
  • Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν ως εξειδικευμένοι σύμβουλοι και να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία στην MAP S.Platis.

Πώς να κάνεις αίτηση

  • Μπες ΕΔΩ και πάτησε στο κουμπί “Apply Now” στο κάτω μέρος της σελίδας.
  • Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου σε κάθε κατηγορία και ανέβασε τα απαραίτητα έγγραφα.
  • Δώσε προσοχή στην 5η κατηγορία “Preview” για να δεις ότι έβαλες σωστά όλα τα στοιχεία σου και ακολούθως πάτα “Submit”.
  • Αν πληροίς τα κριτήρια, υπεύθυνο άτομο της MAP S. Platis θα επικοινωνήσει μαζί σου τις επόμενες μέρες.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2022.
Όλες οι αιτήσεις θα διαχειριστούν με εμπιστευτικότητα.
Μόνο οι επιτυχείς αιτούντες θα ειδοποιηθούν.
Ο Όμιλος MAP S.Platis είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών.

Για συμμετοχή στο πρωτοποριακό πρόγραμμα του Ομίλου, οι εκπαιδευόμενοι απόφοιτοι θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Να είναι άτομα με  υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις. Θα κατέχουν υψηλή βαθμολογία 2:1 ή με διάκριση πτυχίο ή έως και τριετή εμπειρία σε επιχείρηση που ρυθμίζεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σε συμβουλευτικές υπηρεσίες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ή σε εταιρεία παροχής νομικών υπηρεσιών. Επίσης, αιτήσεις από άτομα με πολύ σημαντική εμπειρία σε άλλες εταιρείες παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών θα τύχουν επίσης εξέτασης και αξιολόγησης.
  • Οποιαδήποτε σχετική εργασιακή εμπειρία σε εταιρικό περιβάλλον ή στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.
  • Ομαδικό πνεύμα, κριτική σκέψη και προθυμία για μελέτη και περαιτέρω ανάπτυξη.
  • Δυναμισμός και ικανότητα παράδοσης αποτελεσμάτων εγκαίρως.
  • Ικανότητα οικοδόμησης σχέσεων και διαπροσωπικές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας αποτελεσματικής επικοινωνίας.
  • Γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών του Microsoft Office (Word, Excel).

Όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στο πρωτοποριακό πρόγραμμα αποφοίτων του Ομίλου MAP S.Platis, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών, συμπεριλαμβανομένου φιλοδωρήματος που σχετίζεται με την προσωπική απόδοση
  • Πιστοποιητικό Διακυβέρνησης, Κινδύνου και Συμμόρφωσης από το European Institute of Management & Finance (EIMF)
  • Πιστοποιητικό CISI: πιστοποιητικό λειτουργίας επένδυσης που περιλαμβάνει την παγκόσμια χρηματοοικονομική συμμόρφωση ή κίνδυνο στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τη διεθνή εισαγωγή σε τίτλους και επενδύσεις και τον κανονισμό FCA UK
  • Συμμετοχή σε διαδικτυακά επαγγελματικά μαθήματα του EIMF και της London Governance and Compliance Academy (LGCA), τα οποία περιλαμβάνουν τους τομείς: α) Δημοσιονομικός κανονισμός, κίνδυνος και συμμόρφωση β) FCA, ESMA σχετικοί νόμοι και γ) Επιχειρηματική καινοτομία, ομαδική εργασία, ηθική και ακεραιότητα
  • Πιστοποιητικό από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου
  • Δωρεάν συμμετοχή στο International Governance and Compliance Association (IGCA) για όλη τη διάρκεια του προγράμματος
  • Απόκτηση εργασιακής εμπειρίας εργαζόμενοι σε ομάδα εξυπηρέτησης πελατών
  • Κατάρτιση κατά την εργασία που παρακολουθείται από έναν υπεύθυνο ομάδας.

Η MAP S.Platis είναι ένας από τους κορυφαίους Συμβουλευτικούς Ομίλους στον τομέα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, με πελάτες που περιλαμβάνουν εποπτικές αρχές, τραπεζικά ιδρύματα, συλλογικά επενδυτικά ταμεία και διαχειριστές κεφαλαίων, επιχειρήσεις παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, ασφαλιστικές εταιρείες και ιδρύματα πληρωμών και ηλεκτρονικού χρήματος. Η εξειδικευμένη ομάδα του Ομίλου, η οποία σήμερα αποτελείται από περισσότερους από 400 κορυφαίου επιπέδου επαγγελματίες, παρέχει μοναδικές και προσαρμοσμένες λύσεις σε θέματα αδειοδότησης, κανονιστικής συμμόρφωσης, διαχείρισης κινδύνων, εσωτερικού ελέγχου, ανθρώπινου δυναμικού, κανονιστικής τεχνολογίας, πληροφορικής, επιχειρησιακής ανθεκτικότητας, ασφάλειας πληροφοριών περιλαμβανομένης κυβερνο-ασφάλειας, διακυβέρνησης, επαγγελματικής εκπαίδευσης και καινοτομίας, σε χρηματοοικονομικές και άλλες επιχειρήσεις σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μέσω της τεράστιας εμπειρίας σε θέματα κανονιστικής συμμόρφωσης κατά την υποστήριξη εγχώριων και διεθνών επιχειρήσεων παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της συνεχούς αλληλεπίδρασης με εποπτικές αρχές, της διεπιστημονικής και διαφοροποιημένης ομάδας επαγγελματιών, του απαράμιλλου ιστορικού επιδόσεων, του διεθνούς δικτύου συνεργατών και της πληθώρας πόρων, η διεθνώς αναγνωρισμένη και πολύ-βραβευμένη ομάδα του Ομίλου μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά τις ανάγκες οποιουδήποτε πελάτη.

Κάνε τώρα αίτηση στο Graduate Training Programme της MAP S.Platis ΕΔΩ,
και ξεκίνα την καριέρα σου στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών!