fbpx

Το νέο πανεπιστήμιο της Κύπρου ανοίγει τις πόρτες του στη Λάρνακα και μας περιμένει!

Τα τελευταία χρόνια το επίπεδο της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Κύπρο έχει ανέβει και οι επιλογές για σπουδές έχουν αυξηθεί σημαντικά, κάνοντας το νησί μας έναν ελκυστικό φοιτητικό προορισμό.

Το American University of Cyprus (AUCY) είναι το νέο πανεπιστήμιο της Κύπρου! Μετά από χρόνια προετοιμασίας, είναι όλα έτοιμα και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει στην πανεπιστημιούπολή του στη Λάρνακα, προσφέροντας πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών!

Φυσικά η ομάδα του StudentLife δεν θα περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο… θα επισκεφτούμε το πανεπιστήμιο στο Open Doors Event που διοργανώνει, την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, από τις 2μ.μ. – 10μ.μ.!

Αν είσαι στη φάση που σκέφτεσαι τι πτυχίο ή μεταπτυχιακό θα κάνεις, σε περιμένουμε και σένα! Στο event θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις όλες τις πληροφορίες για σπουδές στο AUCY, να εξερευνήσεις από κοντά τις σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις και να γνωρίσεις το προσωπικό του πανεπιστημίου!

1
To AUCY

Το American University of Cyprus θα λειτουργεί με δύο πανεπιστημιουπόλεις, αρχικά στη Λάρνακα και σε λίγα χρόνια και στην Αγία Νάπα. Μάλιστα, η πανεπιστημιούπολη της Λάρνακας είναι η πρώτη και μοναδική στην Κύπρο δίπλα στη θάλασσα!

Από τον Σεπτέμβριο του 2021, το πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει με τρεις σχολές: Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών, Τεχνών και Ανθρωπιστικών Σπουδών και Επιστημών και Τεχνολογίας.

Το πανεπιστήμιο θα προσφέρει 15 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, πλήρως αναγνωρισμένα από τον Κυπριακό Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ). Ταυτόχρονα, θα προσφέρει πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης, με ερευνητικά προγράμματα και μαθήματα στους τομείς των Επιχειρήσεων και Φιλοξενίας καθώς και άλλα σεμινάρια, που θα παρέχουν αναγνωρισμένα πιστοποιητικά.

2
Συνεργασίες και στόχοι

Το AUCY ξεκινά με πολύ σημαντικές συνεργασίες, καθώς έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με το University of Massachusetts (UMASS) στις ΗΠΑ και έχει επίσης συνάψει συμφωνία με το CASS European Institute of Management Studies στη Γαλλία.

Το πανεπιστήμιο έχει ως στόχο να προσελκύσει Κύπριους φοιτητές, μετά και την αύξηση των διδάκτρων στη Μ.Βρετανία λόγω Brexit, και φυσικά διεθνείς φοιτητές, προσφέροντας οικονομικά προσιτά δίδακτρα σε συνδυασμό με υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα!

Όπως ανάφερε ο Πρύτανης του πανεπιστημίου, Δρ. Marc-Antoine Zabbal, «το όραμα και η αποστολή του AUCY είναι να παρέχει ένα υψηλό ποιοτικό επίπεδο εκπαίδευσης σε όλους του τους φοιτητές, εφοδιάζοντάς τους με ακαδημαϊκή αριστεία, θεωρητική και πρακτική για να τους επιτρέψει στη συνέχεια να υπερέχουν στην αγορά εργασίας μετά την αποφοίτησή τους.», καθώς και «…να εξελίξουμε τους φοιτητές ως αναπόσπαστο μέλος της κοινότητας στην οποία θα δρουν».

Θες μάθεις περισσότερα για το AUCY και τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει; Έλα μαζί μας στο Open Doors Event την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 (2μ.μ. – 10μ.μ.), στη νέα πανεπιστημιούπολη στη Λάρνακα!

Το StudentLife θα βρίσκεται εκεί! Σε περιμένουμε για να γνωριστούμε!


Για πληροφορίες και εγγραφές, μπορείς να επικοινωνήσεις στο 24 209000 και στο admissions@aucy.ac.cy!

Website: aucy.ac.cy
Facebook: The American University of Cyprus
Instagram: aucy_larnaka_campus
LinkedIn: AUCY Larnaka
Twitter: AUCY

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending