fbpx

WEBINAR: Κατάκτησε την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία με εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα!

H Global Sports Division σας προσκαλεί στο διαδικτυακό σεμινάριο «Κατακτήστε την παγκόσμια αθλητική βιομηχανία με εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα», την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 8:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου θα μάθετε περισσότερα για τα πρωτοποριακά πτυχία Masters που προσφέρει το UCFB στα εμβληματικά γήπεδα του Wembley και Etihad, καθώς και τα διαδικτυακά προγράμματα ή συνδυασμό Online και φυσικής παρουσίασης, τα κριτήρια εισδοχής  και τις ευκαιρίες για Υποτροφίες.

Η UCFB είναι η πρώτη στον κόσμο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που προσφέρει πρωτοποριακά προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διαδικτυακά πτυχία αφιερωμένα στην ποδοσφαιρική και αθλητική βιομηχανία. Έχει κάνει μια σειρά συνεργασιών με μερικά από τα κορυφαία ονόματα στον αθλητισμό, όπως το The Football Association, League Managers Association, The National League και The Rugby Football League, δίνοντας στους φοιτητές πρόσβαση σε μερικά από τα μεγαλύτερα και καλύτερα μυαλά στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Στο τέλος της παρουσίασης θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις-απαντήσεις. Το σεμινάριο θα είναι στα Αγγλικά.

Το Global Sports Division εκπροσωπεί το UCFB στην Κύπρο και μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να υποβάλει αίτηση σε ένα από τα προγράμματά του. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 22 780250 και 22785022.

Σύνδεσμος συμμετοχής: https://zoom.us/j/97009651050

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending