fbpx

ΤΕΠΑΚ: Προκήρυξη Προγράμματος «ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΩΡ» 2021!

Για την ενίσχυση μεταδιδακτορικών ερευνητών/ τριών

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) προσηλωμένο στην αποστολή του για την περαιτέρω προώθηση και ενδυνάμωση της Έρευνας, της Αριστείας και της Καινοτομίας, προκηρύσσει για 2η φορά διαδικασία υποβολής ερευνητικών προτάσεων στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΩΡ».

Κύριος στόχος του Προγράμματος είναι η προσέλκυση και ενίσχυση νέων αρίστων επιστημόνων μεταδιδακτορικού επιπέδου, με προοπτική υψηλού βαθμού αυτοδυναμίας, για την παραγωγή σημαντικών ερευνητικών αποτελεσμάτων. Μέσω της υλοποίησης των εσωτερικών ερευνητικών προγραμμάτων «ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΩΡ», ενισχύεται στην πράξη η δημιουργικότητα και η καινοτομία των νέων επιστημόνων και επιδιώκεται η εμπλοκή τους στην ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων έρευνας. Με τον τρόπο αυτό, δημιουργούνται παράλληλα οι κατάλληλες προοπτικές για την επιστημονική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Επιπρόσθετα, το Πρόγραμμα αναμένεται να συμβάλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για νέους/ες ερευνητές/τριες σε τομείς αιχμής.

Δικαιούχοι/ Συντονιστές/ριες

Ο/Η Συντονιστής/ρια του Εσωτερικού Προγράμματος (Συντονιστής Έργου) πρέπει να είναι Μεταδιδακτορικός/ή Ερευνητής/ρια. Κάθε ερευνητική πρόταση έχει μόνο ένα/μια Συντονιστή/ρια και ο/η Μεταδιδακτορικός/ή Ερευνητής/ρια μπορεί να υποβάλει και να συμμετέχει μόνο σε μία ερευνητική πρόταση. Ο/Η Μεταδιδακτορικός/ή Ερευνητής/ρια μετά την έγκριση της πρότασης θα πρέπει απαραίτητα να έχει φυσική παρουσία στο ΤΕΠΑΚ. Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι δεν μπορεί να παραχωρηθεί χρηματοδότηση πρότασης για δεύτερη φορά σε υποψήφιο/α, ο/η οποίος/α έχει ήδη εξασφαλίσει χρηματοδότηση πρότασης στο πλαίσιο του προγράμματος «ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΩΡ», πριν παρέλθει χρονικό διάστημα όχι μικρότερο από τρία (3) έτη.

Το πλήρες κείμενο της Προκήρυξης Πρόσκλησης Υποβολής Ερευνητικών Προτάσεων στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΩΡ» βρίσκεται αναρτημένο στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Σ’ αυτό περιλαμβάνονται η διαδικασία προκήρυξης, οι προϋποθέσεις, η διαδικασία και τα κριτήρια αξιολόγησης και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Υποβολή Ερευνητικών Προτάσεων  

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν το Έντυπο Υποβολής Ερευνητικής Πρότασης στην αγγλική γλώσσα, συνοδευόμενο από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που ορίζονται στην Προκήρυξη Πρόσκλησης Υποβολής Ερευνητικών Προτάσεων, το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή, 17/09/2021, στην ηλεκτρονική διεύθυνση irini.zanti@cut.ac.cy.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή/ και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση irini.zanti@cut.ac.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending