fbpx

Δες πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί της κυπριακής σειράς «Αίγια Φούξια»!

Η «Αίγια Φούξια» είναι από τις σειρές που έχουν αγαπηθεί πολύ στην κυπριακή τηλεόραση και οι επαναλήψεις δεν σταματούν κάθε χρόνο. Η επιτυχημένη κωμική σειρά της Χριστιάνας Αρτεμίου και του Λώρη Λοϊζίδη, λοιπόν, προβάλλεται μέχρι και σήμερα «για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι»!

Οι πρωταγωνιστές μπήκαν στην καρδιά του κάθε τηλεθεατή, αφού χάρισαν δεκάδες στιγμές γέλιου, αποσπώντας την προσοχή μας από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Έχεις αναρωτηθεί, όμως, τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί που είδαμε να πρωταγωνιστούν στη σειρά το 2008 – 2010; Ψάξαμε, μάθαμε και πιο κάτω θα δεις όχι μόνο με τι ασχολούνται τώρα αλλά και πώς είναι η εμφάνιση τους 12 χρόνια μετά το τέλος της «Αίγιας Φούξια»!

Δες εδώ πως είναι και τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς!

1
Χριστιάνα Αρτεμίου (Ορθοδοξία)

YouTube.com/Instagram.com/@c_artemiou

Βλέποντας τις εικόνες της αγαπημένης μας Αρτεμάκκας πιο πάνω, το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως εξωτερικά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου!

Τα τελευταία χρόνια την είδαμε σε διάφορους ρόλους, αφού την απολαύσαμε ως “Ρέα” με την αγαπημένη ατάκα, “Ασπασίαααα βλέπεις να με κόφτει; ή Ασπασίααααα τον καφέ μου”! Την είδαμε στο παιχνίδι “Δώσε βάση”, ενώ έχει αναλάβει ρόλο σεναριογράφου, μιας και είναι η δημιουργός της επιτυχημένης δραματικής σειράς του Alpha Κύπρου, «Κάρμα».

«ΚΑΡΜΑ»: Μάθαμε τα μυστικά για την κυπριακή σειρά που θα μπορούσε να παίζει στο Netflix!

2
Λώρης Λοϊζίδης (Δημητρός)

YouTube.com/MyLife

Τον Λώρη Λοϊζίδη μέχρι πρόσφατα τον απολαμβάναμε στην κωμική σειρά του ANT1, ”La pasta pomilori”, για την οποία έγραφε και το σενάριο μαζί με τον Φώτη Γεωργίδη και τη Μαρία Γεωργιάδου!

Η νέα σειρά εποχής που ετοιμάζει φέρει την ονομασία «Μελίαρτος» και αναμένεται να μας ταξιδέψει σε ένα ρομαντικό περιβάλλον του παρελθόντος. Για τον Λώρη πάντως αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι παραμένει γοητευτικός αν και έχουν περάσει μερικά χρονάκια από την «Αίγια»!

3
Δώρα Κακουράτου (Πελλομαλού)

YouTube.com/MUST.cy

Η αγαπημένη κυρία της υποκριτικής απεβίωσε στις 13 Δεκεμβρίου 2022 και ο κόσμος της υποκριτικής έγινε φτωχότερος.

Τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Εσύ στον κόσμο σου», στον ρόλο της γιαγιάς και αγαπημένη μας ατάκα -φυσικά- δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το «Μα πόθεν επήρες;»!

Η Μαλού, λοιπόν, ή αλλιώς κυρία Άλμα (στον πιο πρόσφατό της ρόλο), δεν έχανε το χιούμορ και το ταλέντο της.

4
Άννα Μονογιού (Ππινού)

YouTube.com/iShow.gr

Η αλήθεια είναι πως την αγαπημένη μας Άννα Μονογιού την έχουμε χάσει τα τελευταία χρόνια! Τελευταία νέα που έχουμε για την ηθοποιό ήταν η συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του Star «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές», η οποία προβλήθηκε το 2018. Παλαιότερα την είδαμε σε ρόλο παρουσιάστριας, στο “Dansing junior” του Mega Κύπρου.

Εμφανισιακά δεν νομίζω να χρειάζεται να πούμε κάτι, κουκλάρα ήταν και κουκλάρα παραμένει!

5
Έλια Ιωαννίδου (Παντελού)

YouTube.com/Instagram.com/@ioannidouelia

Η Έλια Ιωαννίδου έχει “χαθεί” λίγο από την τηλεόραση, όμως, την απολαύσαμε τον Μάιο του 2021 στην παράσταση “Το καμ μπακ” από το Θέατρο Ανεμώνα.

Η εξωτερική αλλαγή νομίζω είναι εμφανής. Μπορεί να φαίνεται πως έχει μεγαλώσει λιγάκι, αλλά εξακολουθεί να είναι κι αυτή μια πολύ όμορφη και γοητευτική γυναίκα!

6
Μαρίνος Χατζηβασιλείου (Λεοντής)

YouTube.com/Instagram.com/@marinoshadjivasiliou

“Omg ο Λεοντής εν μπορώ εν να πελλάνω…”! Ο Μαρίνος Χατζηβασιλείου, πλέον έγινε επιχειρηματίας, αφού έχει το δικό του καφενείο στο χωρίο Αγία Βαρβάρα της Λευκωσίας. Και το όνομα αυτού … “Μεζεδοκαφενείο Χωρίς άγχος”!

Βέβαια, πέρα από την επιχειρηματική του κίνηση δεν εγκατέλειψε την αγάπη του για την υποκριτική και πρόσφατα συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του ΡΙΚ, Λούναπαρκ”, ενώ παλαιότερα τον ακούγαμε καθημερινά και στο ραδιόφωνο!

7
Χρήστος Γρηγοριάδης (Βαντζιελής)

YouTube.com/Instagram.com/@christos.gregoriades

Τον αγαπημένο Βαντζιελή μας και ιδιοκτήτη της Λάσυς, τον απολαμβάνουμε καθημερινά στην πρωινή εκπομπή του ANT1 Radio και κάπως έτσι ξεκινάει η μέρα μας ευχάριστα!

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε, όμως, την τεράστια αλλαγή του, αφού διατηρεί τα κιλά που έχασε και το μαλλί δεν το αφήνει σε ησυχία… Τι λες του πηγαίνει το ξανθό ή τον προτιμάς στο μελαχρινό του version;

8
Μιχάλης Μουστάκας (Παπασκούλουκος)

YouTube.com/CHNEWS.COM.CY

Τον αγαπημέο μας ηθοποιό, Μιχάλη Μουστάκα τον απολαμβάνουμε φέτος στην κωμική σειρά του Alpha Κύπρου ”Κάμπινγκ”, όπου υποδύεται τον θείο του Τηλεμάχου, του Παντέλα και του Ξενή!

Διατηρεί ακόμη το χιούμορ του και μας χαρίζει πολλές στιγμές γέλιου μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά.

9
Λουκία Πρωτοπαπά (Αλισαβού)

ant1.com.cy/Instagram.com/@loukiaprotopapa

Η Αλισαβού μπορεί να μην ήταν και ο πιο αγαπητός χαρακτήρας της σειράς, όμως, σίγουρα δεν είναι έτσι στην πραγματική της ζωή, αφού είναι μια γλυκιά μητέρα!

Όσο πάει και ομορφαίνει -αυτό εννοείται- και μέχρι πρόσφατα την απολαμβάναμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά “La pasta pomilori”, ενώ έχει ασχοληθεί και με τον χώρο του θεάτρου.

10
Ρεβέκκα Φοίβου (Μηλιά)

YoyTube.com/Instagram.com/@revekka_fivou

Η Ρεβέκκα Φοίβου ήταν κυριολεκτικά μωρό όταν υποδήθηκε τη Μηλιά (κόρη του τσαούσσιη και της Τζιένης).

Τον Σεπτέμβριο του 2021 έκλεισε τα 22 της χρόνια, ενώ δουλεύει ως barista. Μάθε περισσότερα στη συνέντευξη που μας έδωσε!

11
Μαρία Αντρέου (Κίκα)

YouTube.com/Instagram.com/@maria_and9

Η κυρία Κίκα ήταν μικρό κορίτσι στη σειρά και τώρα είναι ολόκληρη γυναίκα! Αν και δεν ξέρουμε ακριβώς με τι ασχολείτε αυτήν τη στιγμή, τον περασμένο χρόνο σίγουρα βρήκε τρόπο να “ξεφεύγει” από τη μιζέρια της καραντίνας, αφού έκανε τέλεια TikTok videos!

Οι διαφορές στην εξωτερική της εμφάνιση είναι αρκετές, όπως βλέπουμε, ενώ στη φωτογραφία του “σήμερα” τη βλέπουμε να χαμογελά και να μην έχει εκείνο το αυστηρό ύφος που διατηρούσε σε όλα τα επεισόδια της σειράς. Την προτιμούμε έτσι σίγουρα.

Γράψε μας στα σχόλια ποιος ηθοποιός νομίζεις ότι άλλαξε περισσότερο! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending