fbpx

Δες γιατί να αποκτήσεις τον επαγγελματικό τίτλο ΑΑΤ αν θες καριέρα στη Λογιστική!

Το επάγγελμα του λογιστή απαιτεί μια εις βάθος και καλά δομημένη εκπαίδευση, η οποία θα του προσφέρει όλες εκείνες τις πρακτικές δεξιότητες που θα τον βοηθήσουν να εκτελέσει το ρόλο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά ταυτόχρονα και τις απαραίτητες γνώσεις, έτσι ώστε να ξεχωρίσει σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Ο Επαγγελματικός Τίτλος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών ΑΑΤ, είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσφέρει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εξειδικευτούν στη λογιστική, μέσω ενός καλά δομημένου προγράμματος μαθημάτων που βήμα – βήμα κτίζει τη γνώση στη λογιστική.

Το ΑΑΤ με ένα αρκετά ευέλικτο και πρακτικό τρόπο, έχει ως στόχο του να προετοιμάσει τα άτομα που θέλουν να επιλέξουν το επάγγελμα του λογιστή για όσα θα έχουν να αντιμετωπίσουν, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλο το φάσμα της λογιστικής διαδικασίας, με σκοπό να διαπρέψουν στο επάγγελμα. Δες πιο κάτω τα πλεονεκτήματα του τίτλου AAT.

Θες να αποκτήσεις τον επαγγελματικό τίτλο AAT ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες;


Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί.


H νέα σειρά μαθημάτων ξεκινά τέλος Μαρτίου 2022 – Εγγραφές μέχρι 25/03. Τα μαθήματα γίνονται online και παρέχονται ευκολίες πληρωμής.


1
AAT Virtual Open Day στις 25 Φεβρουαρίου

Για να μάθεις τα πάντα για τον επαγγελματικό τίτλο AAT, δήλωσε συμμετοχή στο Virtual Open Day ΕΔΩ που θα γίνει στις 25/2, ώρα 16:00-17:30! Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τους εκπαιδευτές του προγράμματος, να μάθεις για τις μεθόδους διδασκαλίας, να ενημερωθείς από experts για το επάγγελμα του λογιστή στην Κύπρο και να λύσεις όποιες απορίες έχεις! Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

2
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του τίτλου ΑΑΤ για ‘σένα και γιατί να τον επιλέξεις:

Διεθνώς αναγνωρισμένος τίτλος

Ο τίτλος αναγνωρίζεται διεθνώς από τους εργοδότες και από διεθνείς επαγγελματικούς συνδέσμους (CIMA, ACCA, ICAEW και IPAC).

Γίνεσαι μέλος του Σύνδεσμου Τεχνικών Λογιστών (AAT)

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, γίνεσαι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους συνδέσμους λογιστών ανά τον κόσμο, που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να καθιερωθείς επαγγελματικά. Ο Σύνδεσμος Τεχνικών Λογιστών (AAT) είναι ο μεγαλύτερος σύνδεσμος λογιστών ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 180,000 μέλη, με 90,000 φοιτητές στη διαδικασία να γίνουν μέλη και με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες. Όλα τα μαθήματα και οι εξετάσεις σχεδιάζονται και ετοιμάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και πάντα βάσει των αναγκών της αγοράς.

Δεν απαιτείται οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία ή σπουδές

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, δεν απαιτείται οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία ή σπουδές. Ο επαγγελματικός αυτός τίτλος απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να αρχίσουν μια καριέρα στη λογιστική χωρίς κατ’ ανάγκη να έχουν κάποια σχετική γνώση και να καθιερωθούν σε αυτό το επάγγελμα.

Δημιουργεί προοπτικές σταδιοδρομίας σε ένα επάγγελμα του μέλλοντος

Με βάση έρευνες για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, το επάγγελμα του λογιστή συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον περιζήτητα. Κάθε χρόνο, έχει σε παγκόσμιο επίπεδο 16% ρυθμό ανάπτυξης.

Με την απόκτηση του τίτλου έχεις μεγάλες προοπτικές άμεσης εργοδότησης. Ως τεχνικός λογιστής ΑΑΤ μπορείς να εργαστείς σε λογιστήριο οποιασδήποτε ιδιωτικής εταιρείας, σε λογιστήριο κρατικού ή ημικρατικού οργανισμού, σε εταιρείες παροχής λογιστικών υπηρεσιών ή να κτίσεις το δικό σου πελατολόγιο.

Προσφέρει αυτοπεποίθηση και σιγουριά στις ικανότητες σου

Το πρόγραμμα σε βοηθά να βελτιώσεις τις ικανότητες σου, την ποιότητα της δουλειάς σου μέσα από την κατανόηση καθημερινών καθηκόντων, ενώ αποκτάς δυνατότητες ανέλιξης.

Συνεχής υποστήριξη από καλά καταρτισμένους επαγγελματίες στο χώρο της λογιστικής

Ο εγκεκριμένος φορέας εκπαίδευσης του ΑΑΤ στην Κύπρο είναι σε αποκλειστικότητα το European Institute of Management and Finance – EIMF, ένας από τους πιο εξειδικευμένους φορείς εκπαίδευσης για το Χρηματοοικονομικό και Επαγγελματικό κλάδο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Οι καθηγητές και το προσωπικό του EIMF είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος αλλά και μετά την αποφοίτησή σου.

Ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων και εξετάσεων

Μπορείς να επιλέξεις να παρακολουθήσεις τα μαθήματα είτε στην τάξη, είτε εξ’ αποστάσεως, είτε με την μέθοδο αυτοδιδασκαλίας (παρακολούθηση online μαθημάτων). Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, μπορείς να καθορίσεις εσύ την ημερομηνία της εξέτασής σου.

Συμπλήρωσε την πιο πάνω φόρμα και υπεύθυνος του EIMF θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Έναρξη μαθημάτων τέλος Μαρτίου 2022 – Εγγραφές μέχρι 25/03