fbpx

Διαγωνισμός SHARK Energy X StudentLife: Κάνε το #moresummercy challenge & κέρδισε μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες και δώρα SHARK!

Το SHARK Energy σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις τις απόλυτες καλοκαιρινές εμπειρίες στην Κύπρο! Κέρδισε πάρτι σε γιοτ με την παρέα σου, μαθήματα wakeboard/wakesurf, μάθημα κατάδυσης και εξερεύνηση του ναυάγιου Ζηνοβία, dragonboat race με φίλους… και άλλα καλοκαιρινά δώρα SHARK! 

Λάβε μέρος στο #moresummercy challenge και διεκδίκησε τα μεγάλα δώρα συνολικής αξίας άνω των €2,000!

1
Φτιάξε το δικό σου video και δείξε μας πού θες να βρίσκεσαι το καλοκαίρι

Πόσες φορές έπιασες τον εαυτό σου το καλοκαίρι να βαριέται στο σπίτι, στη δουλειά, στη ζέστη της πόλης… και γενικά στην καθημερινή ρουτίνα; Και το μόνο που σκέφτεσαι είναι ότι θα ήθελες να βρίσκεσαι κάπου αλλού… Να αράζεις σε μια παραλία, να κάνεις road trip στα πιο hot summer spots του νησιού, να είσαι στο βουνό για εξόρμηση με φίλους, να απολαμβάνεις το ποτό σου με ωραία θέα, να είσαι στο καλύτερο σημείο για να δεις το ηλιοβασίλεμα!

Αυτό είναι το #moresummercy challenge – Δημιούργησε το δικό σου video για να μας “μεταφέρεις” εκεί πού θες να βρίσκεσαι το καλοκαίρι σου στην Κύπρο!

Πώς να φτιάξεις το video; Στην 1η σκηνή θα βρίσκεσαι κάπου που βαριέσαι ή θα ετοιμάζεσαι για τις διακοπές σου… και στη 2η σκηνή – “με μια μόνο κίνηση” – θα μεταφέρεσαι σε ένα καλοκαιρινό spot όπου θα δείχνεις πόσο το απολαμβάνεις! Για ήχο στο video, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους ήχους που θα βρεις στα δικά μας videos ή να βάλεις τον δικό σου! Δες τα videos που ακολουθούν και θα καταλάβεις!

2
Για να μπεις στην κλήρωση για τα δώρα:


  1. Ανέβασε το video που δημιούργησες στο Instagram (σε Reels ή Stories*) ή στο TikTok
  2. Βάλε το HASHTAG #moresummercy
  3. Κάνε TAG @Studentlife.com.cy & @SHARKEnergyCy
  4. Κάνε FOLLOW Studentlife.com.cy & SHARK Energy Cyprus στην πλατφόρμα που θα ανεβάσεις το video

*Αν επιλέξεις να ανεβάσεις το video σε Instagram story, είναι απαραίτητο να μας το στείλεις και μέσω direct message στο Instagram του StudentLife.com.cy!

*Το προφίλ σου ΠΡΕΠΕΙ να είναι δημόσιο στην πλατφόρμα που θα ανεβάσεις το video σου.

Για να πάρεις μια ιδέα για το challenge video που θα ετοιμάσεις, μπες στο Instagram του Studentlife.com.cy και δες άλλες συμμετοχές στα reels και στα highlights

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 31/8/2021. Ανακοίνωση νικητών 1/9/2021.
Συμμετέχοντας αποδέχεσαι το privacy policy του StudentLife και τους όρους & προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

3
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ


4
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ


Ο μεγάλος νικητής κερδίζει ένα μαγευτικό Private Yacht Day Trip στη θάλασσα της Λεμεσού σε ένα από τα Lydia Yachts, με μουσική, φαγητό, ποτό… και φυσικά SHARK Energy Drink!

Ο νικητής μαζί με την παρέα του (μέχρι 8 άτομα) θα επιβιβαστούν στο yacht που θα τους περιμένει στη Μαρίνα Λεμεσού. Από εκεί θα ακολουθήσουν διαδρομή κατά μήκος της ακτογραμμής της Λεμεσού για πάρτι και βουτιές, σε ένα day trip που θα τους μείνει αξέχαστο!

5
3 ΑΛΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ


6
3 ΑΛΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ


  • 1 τυχερός κερδίζει 5 δωρεάν μαθήματα για Wakeboard ή Wakesurf στο Fig Tree Watersports στον Πρωταρά!

  • 1 τυχερός κερδίζει δωρεάν Diving Lesson για 2 άτομα από το Seabliss Cyprus Diving Centre σε συνδυασμό με μια μοναδική underwater εμπειρία στο ναυάγιο Ζηνοβία στη Λάρνακα!

  • 1 τυχερός μαζί με 8 φίλους του κερδίζει την ευκαιρία να ζήσει ένα Dragonboat Race στο φράγμα Γερμασόγειας στη Λεμεσό, μια ξεχωριστή εμπειρία που απαιτεί συνεργασία και απόλυτο συντονισμό!

Ακόμα περισσότεροι νικητές θα κερδίσουν καλοκαιρινά δώρα SHARK!

7
Είσαι έτοιμος/η για το #moresummercy challenge;

More SHARK, More Cyprus, More Energy!

8
Δες πιο κάτω τις δικές μας συμμετοχές και ανέβασε τώρα το δικό σου video σε Instagram ή TikTok!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending