fbpx

5 σειρές που είναι must να δεις κι εσύ στο Netflix φέτος το καλοκαίρι!

Τι κι αν είναι καλοκαίρι, τι κι αν χαλαρώνουμε σε παραλίες και ξημεροβραδιαζόμαστε σε beach bars… Υπάρχουν και κάποιες στιγμές (όταν έξω «βαράει» 40-άρια) που δεν αντέχουμε ούτε το χέρι μας να βγάλουμε έξω απ’ το παράθυρο!

Κάτι τέτοιες στιγμές, λοιπόν, είναι που κλεινόμαστε στο σπίτι παρέα με το “γλυκύ μας έαρ-condition” και ετοιμαζόμαστε για μαραθώνιο σειρών… στο Netflix -φυσικά- πού αλλού; Έλα, όμως, που οι σειρές τελειώνουν στο τσακ-μπαμ. Λίγο ο ελεύθερος χρόνος που είναι περισσότερος, η εμμονή μας με τη σειρά, τα λίγα επεισόδια… Ε, πολύ θέλει να τελειώσει;

Για να μην σου συμβεί αυτό (τουλάχιστον κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών), εμείς προνοήσαμε και σου προτείνουμε τις must-watch σειρές γι’ αυτό το καλοκαίρι, με σκοπό να μην ξεμείνεις ποτέ!

Δες ποιες σειρές θα σου κρατήσουν συντροφιά το καλοκαίρι:

1
The Good Doctor

Εδώ και λίγες μέρες, μια σειρά «διαμάντι» εμφανίστηκε στο Netflix κερδίζοντας το ενδιαφέρον του Κυπριακού κοινού (παρόλο που δεν είναι σε παραγωγή Netflix). Ο λόγος για την ιατρική-δραματική σειρά “The Good Doctor” που βρίσκεται στα top 10 του Κυπριακού Netflix και συγκεκριμένα στο νούμερο 1. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Η σειρά, λοιπόν, περιστρέφεται γύρω απ’ τη ζωή του Shaun Murphy, ενός ιδιαίτερου γιατρού. Όνειρό του να γίνει ένας επιτυχημένος χειρούργος και φυσικά τίποτα δεν θα τον σταματήσει

Ο αυτισμός του δεν είναι μειονέκτημα γι’ αυτόν, παρόλο που πολλοί αμφιβάλουν για το πώς ένας αυτιστικός νεαρός μπορεί να γίνει ένας καλός γιατρός. Η επιθυμία του να σώζει ανθρώπινες ζωές, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στην περίπτωση του αδερφού και του κατοικίδιού του, είναι αυτή που θα του δώσει μια θέση σε ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Καλιφόρνιας. Ο Shaun, όμως, έχει να μάθει… αλλά και να τους μάθει πολλά!

Αξίζει; Ναι (αποτελείται από 4 σεζόν)! Σε πολλές στιγμές, η σειρά θα σε συγκινήσει και σε άλλες θα σου δώσει έμπνευση και κουράγιο. Ενώ ο τρόπος που η σειρά προσεγγίζει τον αυτισμό και το σύνδρομο Savant είναι συγκλονιστικός.

2
Sweet Magnolias

Ανάλαφρη, γλυκιά και girly είναι μερικές από τις λέξεις που θα χαρακτήριζαν τη σειρά του Netflix, “Sweet Magnolias”.

Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή τριών αχώριστων φίλων: της Maddie, της Dana Sue και της Helen, σε μια μικρή πόλη του Serenity. Η ζωή τους, όμως, δεν είναι «στρωμένη με ροδοπέταλα», μιας και καθημερινά έρχονται αντιμέτωπες με καταστάσεις που επηρεάζουν την προσωπική, αλλά και επαγγελματική τους ζωή, ειδικά όταν τα νέα «ταξιδεύουν με ταχύτητα φωτός».

Πώς η Maddie θα αντιμετωπίσει τον χωρισμό της και ποια η σχέση της με τον προπονητή του γιού της; Πώς η Dana Sue, μια επιτυχημένη σεφ και ιδιοκτήτρια εστιατορίου, θα καταφέρει να διαχειριστεί τα προβλήματα του εστιατορίου και της έφηβης κόρης της; Και πώς η νέα επαγγελματική ιδέα της Helen θα αλλάξει τη ζωή και των τριών; Τα πάντα μπορούν να αντιμετωπίστουν με ένα ποτήρι μαργαρίτα! Έτσι δεν είναι;

3
Formula 1: Drive to Survive

Για τους λάτρεις των sports (και όχι μόνο), η σειρά-ντοκιμαντέρ με τίτλο “Formula 1: Drive to Survive” είναι από τις must επιλογές!

Η σειρά-ντοκιμαντέρ, που μέχρι τώρα αποτελείται από 3 σεζόν, παρουσιάζει αποκλειστικές πληροφορίες γύρω από το γρηγορότερο άθλημα. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι όπως φαίνονται. Πίεση, εξαντλητικές προπονήσεις, ειδική διατροφή, χρήματα, συμφέροντα, και σκάνδαλα είναι αυτά που κρύβονται πίσω από την επιτυχία των καλύτερων οδηγών γρήγορων αυτοκινήτων.

Με άλλα λόγια, το ντοκιμαντέρ αυτό είναι τόσο εθιστικό όσο η ταχύτητα, με την οποία οι οδηγοί τρέχουν. Αξίζει! Θα μάθεις λεπτομέρειες για το άθλημα που δεν φανταζόσουν.

Για τις γυναίκες της παρέας να μην ξεχάσω να αναφέρω (με σκοπό να τις πείσω?) τον Charles Leclerc, έναν από τους νεαρότερους οδηγούς που συμμετέχουν στην Formula 1 και έναν από τους πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ.

4
Feel Good

Εδώ και λίγες μέρες η δεύτερη σεζόν της σειράς “Feel Good” είναι διαθέσιμη στο Netflix! Η σειρά επικεντρώνεται στη ζωή της νεαρής Mae Martin, η οποία εργάζεται ως κωμικός. Παρά το επάγγελμα της, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει δεν είναι καθόλου κωμικές.

Η νέα της σχέση, μια παθιασμένη και χαοτική σχέση με κοπέλα θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της. Πώς η Mae θα αντιμετωπίσει τη σχέση αυτή; Θα «ανοιχτεί» στη νέα της κοπέλα, αποκαλύπτοντας την προσπάθεια της για απεξάρτηση ή όχι; Και ποια η σχέση της με τους γονείς της;

Bonus για τη σειρά είναι η συμμετοχή της Lisa Kudrow, της αγαπημένης μας “Phoebe” απ’ τα «Φιλαράκια», που αναλαμβάνει τον ρόλο της Linda, της μητέρας της Mae.

5
Anne with an E

Αν οι σειρές εποχής είναι απ’ τις αγαπημένες σου, τότε θα πρέπει να δεις τη σειρά του Netflix με τίτλο “Anne with an E” που αποτελείται από 3 σεζόν. Η σειρά είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Lucy Maud Montgomery, που εκδόθηκε το 1908, ενώ η ιστορία διαδραματίζεται προς τα τέλη του 1890.

Η Anne Shirley είναι ένα πανέξυπνο κορίτσι, 13 ετών, που μεγάλωσε σε ένα ορφανοτροφείο του Καναδά. Από ένα λάθος του ορφανοτροφείου, η Anne καταλήγει στο σπίτι των Marilla και Mattew Cuthbert, δύο αδερφών, οι οποίοι αντί για την Anne περίμεναν ένα αγόρι που θα τους βοηθούσε στη φάρμα. Πώς θα αντιδράσουν με την εμφάνισή της και πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις τους; Θα προσαρμοστεί στη νέα της ζωή ή όχι;

Μια σειρά γεμάτη περιπέτειες και καταστάσεις που θα δυσκολέψουν και θα εμπνεύσουν την Anne, οδηγώντας την στην ενηλικίωση. Μια από τις πιο αξιοπρεπέστατες σειρές του Netflix που θα σε χαλαρώσει και ταυτόχρονα θα σε συγκινήσει!

Εσύ ποια από αυτές τις σειρές θα δεις φέτος το καλοκαίρι; Γράψε μας στα σχόλια την αγαπημένη σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending