fbpx

The Bachelor 2: Δες ποιος θα είναι ο νέος εργένης & το trailer της δεύτερης σεζόν! (video)

Το reality show “The Bachelor Greece” ήταν σίγουρα ένα από τα πιο επιτυχημένα και πολυσυζητημένα shows της προηγούμενης σεζόν.

Μετά από την επιτυχία που σημείωσε το project -όπως ήταν αναμενόμενο- πήρε το «πράσινο φως» για τη δεύτερη σεζόν και σύντομα θα το δούμε και πάλι στις οθόνες μας!

Δες πιο κάτω το trailer της 2ης σεζόν του “The Bachelor Greece”:

Το trailer του reality show έχει ήδη κυκλοφορήσει και πιο πολύ μοιάζει με… παραμύθι αγάπης, κάτι που σίγουρα δεν θα δούμε, αφού στην πραγματικότητα οι νέες υποψήφιες νύμφες θα “ξεμαλλιάζονται” μεταξύ τους για τα μάτια του… (αυτό σου το κρατάμε για “έκπληξη” λίγο πιο κάτω)!

Gosssip-tv.gr

Ποια θα είναι άραγε η «καλή νεράιδα» του ιππότη του παραμυθιού που θα πάρει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο και ποια η «κακιά μάγισσα» που θα κάνει τη ζωή δύσκολη σε όλες τις άλλες νύμφες για να καταφέρει να κλέψει την καρδιά του νέου Bachelor;

1
Ποιος θα είναι ο νέος “The Bachelor Greece”;

GovaStileto.gr

Πιθανόν να έχει πάρει το αυτί σου το όνομα του single άντρα που που θα αναζητήσει το ταίρι του στο σπίτι του “The Bachelor” τη νέα σεζόν.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νέος εργένης θα είναι… ο Αλέξης Παπάς!

Μετά τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor, φαίνεται ότι ο Αλέξης Παπάς “δεν χορταίνει” από reality shows, γι’ αυτό και θα τον δούμε να “ψάχνει” την καλή του στο σπίτι του “The Bachelor”.

Για να δούμε… Άραγε θα έχει και γνωστές “φυσιογνωμίες” που θα τον διεκδικήσουν; (Πάντως κάτι πήρε το αυτάκι μας για μια συγκεκριμένη Κύπρια διάσημη)!

Ανυπομονείς κι εσύ για τη 2η σεζόν του “The Bachelor”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending