fbpx

La Casa de Papel: Αυτό είναι το επίσημο trailer του 5ου κύκλου της σειράς! (video)

Μετράς κι εσύ αντίστροφα για την 5η σεζόν της σειράς που σάρωσε το Netflix “La Casa de Papel”; Το πρώτο μέρος του 5ου και τελευταίου μέρους της «Τέλειας Ληστείας», θα ανέβει στην πλατφόρμα του Netflix στις 3 Σεπτεμβρίου 2021…με πολλές ανατροπές!

Το σίγουρο είναι πως η αγωνία και η δράση δεν θα λείψουν ούτε από αυτήν τη σεζόν, αφού όπως είδαμε και στο φινάλε της 4ης σεζόν, η Alicia πιάνει τον “professor” στα πράσα.

Την ανυπομονησία και την αγωνία για το τι θα συμβεί τελικά κορυφώνει το επίσημο trailer της 5ης σεζόν που μόλις κυκλοφόρησε! Αν και μας αφήνει μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε, παράλληλα μας δημιουργεί και πολλά ερωτηματικά! (Ας σε κρατήσουμε κι εμείς ακόμη λίγο σε αγωνία πριν δεις το trailer πιο κάτω)

Δες πιο κάτω τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον 5ο κύκλο και το official trailer:

1
Το cast

UPI.com

Τα σίγουρα πρόσωπα που θα δούμε και στον 5ο κύκλο είναι η Tokyo (Ursula Corbero), ο Professor (Alvaro Morte), η Lisbon (Itziar Ituno), ο Rio (Miguel Herran), ο Denver (Jaime Lorente), η Stockholm (Esther Acebo), ο Helsinki (Darko Peric), ο Arturo (Enrique Arce) και η Alicia (Najwa Nimri).

Ενώ, όσον αφορά τη Nairobi (Alba Flores), που στο φινάλε της 4ης σεζόν βρήκε τραγικό θάνατο, δεν σημαίνει πως δεν θα τη δούμε στην 5η σεζόν, αφού ας μην ξεχνάμε πως η σειρά αρέσκεται σε flashbacks!

2
Ο ρόλος της Alicia

esquire.com

Η Alicia Sierra στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν είχε ανακαλύψει το κρυσφήγετο του Professor, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα τον συλλάβει κιόλας! Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τελικά, αφού δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο spoiler, ωστόσο φήμες θέλουν την Alicia να αλλάζει στρατόπεδο!

Spoiler για το τέλος της σειράς, όμως, σου έχουμε στο πιο κάτω άρθρο που σου προτείνουμε να διαβάσεις. 😉

Ανυπομονείς κι εσύ να δεις τι θα γίνει στο φινάλε της σειράς;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending