fbpx

5 ποδοσφαιρικές συνήθειες που ΔΕΝ μας άλλαξε η πανδημία!

Το πόσο επηρέασε την καθημερινότητα μας η πανδημία δεν χρειάζεται να το γράψουμε. Πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι είχαν να αντιμετωπίσουν, εκτός των άλλων, τη διακοπή του προ-πέρσινου πρωταθλημάτος, τη διεξαγωγή του περσινού -χωρίς θεατές- και πλέον την προσκόμιση safe pass για το φετινό!

Παράγγειλε και εσύ την αγαπημένη σου Domino’s Pizza και κάνε τις βραδιές ποδοσφαίρου ακόμη καλύτερες!

Υπάρχουν όμως κάποιες συνήθειες -λατρείες- που δεν επηρεάστηκαν με την κατάσταση αυτή. Ίσως να άλλαξαν λίγο, αλλά στο γενικό τους σύνολο κράτησαν την σπίθα αναμμένη!

Πάμε να δούμε πιο κάτω ποιες είναι αυτές οι 5 συνήθειες!

1
Τα group chats με φίλους που μιλούμε για μπάλα!

Freepik.com

Ξεκινάμε με μια συνήθεια που όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αντιθέτως αυξήθηκε σημαντικά! Αυτό γιατί στην αρχή ‘μαλλώναμε’ για το αν έπρεπε να ακυρωθεί το πρωτάθλημα ή όχι, μετά για το ποια ομάδα θα πάει Champions League, μετά για το πώς είναι η κατάσταση στα γήπεδα εν καιρώ πανδημίας… και πάει λέγοντας!

Θέματα υπήρχαν πολλά! Πάρα πολλά (μέχρι και για τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών ασχοληθήκαμε)! Και εμείς τα αναλύαμε ακάθεκτοι στα διάφορα chats με φίλους και κολλητούς.

2
Τα στοιχήματα!

Freepik.com

Και ενώ μπορεί να λες ότι “πώς παίζαμε στοιχήματα αφού όλα ήταν κλειστά;” μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι άμα θέλεις να παίξεις, παίζεις και το πότε θα ξεκινήσει ξανά το ποδόσφαιρο!

Δεν είχαμε πάρα πολλές επιλογές, αλλά είχε πρωταθλήματα σε χώρες που παίζονταν, υπήρχε το τένις, υπήρχε το ΝΒΑ, πάντα κάτι υπήρχε! Εννοείται, όμως, πως ΠΑΝΤΑ παίζουμε με μέτρο!

3
Η αγορά season ticket!

Freepik.com

Η αγάπη για την ομάδα μας δεν τελειώνει στις γραμμές του γηπέδου. Το δείξαμε πάρα πολλές φορές. Εκεί που ξέραμε πως πιθανόν θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα και θα τέλειωνε χωρίς να πατήσουν το πόδι τους οι οπαδοί στα γήπεδα, εμείς εντούτοις τρέξαμε να αγοράσουμε season ticket για να στηρίξουμε την ομάδα μας.

Ακόμη και φέτος που ακόμα η κατάσταση είναι ρευστή, αλλά ο κόσμος επέστρεψε στα γήπεδα, τα season tickets είναι εκεί για να μας θυμίζουν τη στήριξη που δίνουμε στα εύκολα και στα δύσκολα!

4
Τα πανηγύρια με αυτοκινητοπομπές!

Freepik.com

Είναι έθιμο όταν κάποια ομάδα κερδίσει ένα τρόπαιο ή μια σημαντική ομάδα να έχουμε πανηγύρια με αυτοκινητοπομπές.

Φέτος, παρόλο που είχε πανδημία αυτό δεν πτόησε τους οπαδούς διαφόρων ομάδων (κυρίως Ανόρθωσης και Ομόνοιας – και λίγο Απόλλωνας και ΑΕΛ προς το τέλος του πρωταθλήματος), να γυρίζουν με τα αυτοκινήτα τους για πανηγύρια, αλλά και για στήριξη προς την ομάδα τους.

5
Η παραγγελία της πίτσας ενώ βλέπεις μπάλα!

Κάτι που δεν μας στέρησε γενικά η πανδημία, είναι το αγαπημένο φαΐ των ποδοσφαιρόφιλων (και όχι μόνο) – η πίτσα! Για καλή μας τύχη, η αγαπημένη μας Domino’s Pizza μας έφερνε πάντα ζεστή στην πόρτα μας την πίτσα για να μπορέσουμε να δούμε άνετα το ματς μας, χωρίς μαχαιροπίρουνα ή άλλα ‘εργαλεία’ που θα μας διέκοπταν!

Οι ποδοσφαιρικές μας νύχτες του EURO 2020 έγιναν ακόμη καλύτερες με το Football Deal που με €21,99 παίρνεις 2 οποιεσδήποτε medium πίτσες, 1 mozzarella sticks, 1 twisty bread και μία μερίδα κοτόπουλο! Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι μπορείς να τα διπλασιάσεις αυτά με μόνο €10!

Υ.Γ. Το παραγγείλαμε τόσες πολλές φορές που η Domino’s Pizza αποφάσισε να κρατήσει την προσφορά για όλο τον χρόνο! OH. YEAH!

“Κράτησες” κι εσύ αυτές τις ποδοσφαιρικές συνήθειες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending