fbpx

Θες να πάρεις βρετανικό πτυχίο ενώ σπουδάζεις Κύπρο; Δες 4 κλάδους σπουδών στο Alexander! (videos)

Για αρκετά χρόνια πολλοί ήταν οι Κύπριοι που επέλεγαν τα βρετανικά πανεπιστήμια για τις σπουδές τους. Πλέον, όμως, λόγω της κατάστασης με την πανδημία, αλλά κυρίως λόγω Brexit, δύσκολα παίρνουν αυτό το «ρίσκο». Αυτό, όμως, δεν πρέπει να σε αγχώνει, αφού μπορείς να μείνεις στην Κύπρο, να σπουδάσεις για 3 χρόνια και να πάρεις πτυχίο από βρετανικό πανεπιστήμιο! Πώς θα γίνει αυτό;

Το Alexander College – με 30 χρόνια λειτουργίας στον χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Κύπρο – σε συνεργασία με το Canterbury Christ Church University (CCCU) σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις διεθνώς αναγνωρισμένο βρετανικό πτυχίο, σε 4 διαφορετικούς κλάδους σπουδών, με οικονομικά προσιτά δίδακτρα!

Και για να σε βοηθήσει να μαζέψεις όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείς για τον κλάδο που σε ενδιαφέρει, το Alexander δημιούργησε πρωτότυπα βιντέακια αποδεικνύοντας ξανά ότι είναι #diplasou!

Στα βιντεάκια πρωταγωνιστές είναι οι υπεύθυνοι προγραμμάτων σπουδών, οι οποίοι με το σλόγκαν «Ο δικός μου κλάδος, το δικό σου μέλλον», σε κατευθύνουν για το τι περιλαμβάνει το κάθε πρόγραμμα σπουδών, αλλά και τις δυνατότητες εργοδότησης που θα έχεις στο μέλλον, αφού αποφοιτήσεις!

Δες τα videos για τους 4 κλάδους του Alexander που προσφέρουν βρετανικό πτυχίο:

1
Πτυχίο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικά

Έχεις κι εσύ «πάθος με τους αριθμούς και τις πράξεις»; Σου αρέσει να δημιουργείς και να αναλύεις οικονομικές καταστάσεις εταιριών ή να ελέγχεις τα έξοδα, τα έσοδα και τα κέρδη; Τότε, ο κλάδος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Alexander είναι για ‘σένα!

Θα αποκτήσεις ισχυρές επαγγελματικές διασυνδέσεις καθώς και ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας, χωρίς ωστόσο να δεσμεύεσαι μόνο στην καριέρα του λογιστή. Θα σου ανοίξει πόρτες σε διάφορους ρόλους εργασίας στον χώρο των επιχειρήσεων, μιας και «η λογιστική είναι παντού στη ζωή μας και όλοι τη χρησιμοποιούμε, είτε έμμεσα, είτε άμεσα»!

Μάθε περισσότερα εδώ!

2
Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Η Διοίκηση Επιχειρήσεων «θεωρείται παγκοσμίως η πιο δημοφιλής σπουδή», με πάρα πολλές ευκαιρίες εργοδότησης, όπως στον τομέα των χρηματοοικονομικών, στη διοίκηση, στο marketing και στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού!

Το πρώτο σημαντικό skill που χρειάζεται ένας μέλλοντας διευθυντής (manager) είναι το leadership, αφού ο σωστός leader μπορεί να οδηγήσει μια επιχείρηση στην επιτυχία! Ταυτόχρονα, το να σκέφτεσαι “out of the box” είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό skill, το οποίο θα αποκτήσεις σίγουρα σπουδάζοντας σ’ αυτόν τον κλάδο του Alexander.

Μάθε περισσότερα εδώ!

3
Πτυχίο στη Διοίκηση Τουρισμού και Φιλοξενίας

Σου αρέσει να «εξυπηρετείς» τον άνθρωπο, προσφέροντάς του μια όμορφη εμπειρία φιλοξενίας; Θέλεις μέσω της δουλειάς σου να έχεις επαφή με τον κόσμο; «Το Hospitality Management έχει ως κέντρο τον άνθρωπο – τον πελάτη», άρα -ίσως- να ο κατάλληλος κλάδος σπουδών για ‘σένα!

Οι κατευθύνσεις εργοδότησης πολλές, όπως: διευθυντής θερέτρων, ταξιδιωτικός πράκτορας, διευθυντής ξενοδοχείου, διοργανωτής εκδηλώσεων, κ.α. Ταυτόχρονα, λόγω της ευέλικτης φύσης του προγράμματος, ως φοιτητής θα μπορείς να εργάζεσαι ταυτόχρονα με τις σπουδές σου. Άρα θα μπορείς μέσα σε 3 χρόνια να αποκτήσεις πτυχίο και εμπειρία στον τομέα που σε ενδιαφέρει.

Μάθε περισσότερα εδώ!

4
Πτυχίο Nομικής

Νιώθεις ότι θέλεις να υπερασπίζεσαι το δίκαιο και να πολεμάς για την «προώθηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου»; Στον κλάδο Νομικής του Alexander θα έχεις την καθοδήγηση που χρειάζεσαι για να πετύχεις σ’ αυτό που αγαπάς!

Το καλό με την εν λόγω σπουδή είναι ότι δεν σε περιορίζει να ακολουθήσεις μόνο ένα επαγγελματικό μονοπάτι, όπως θα δεις και στο πιο πάνω βίντεο.

Μάθε περισσότερα εδώ!

Σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις σε έναν από τους πιο πάνω κλάδους και να πάρεις βρετανικό πτυχίο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending