fbpx

10 μηνύματα για να απορρίψεις (με ευγενικό τρόπο) το άτομο που σου στέλνει συνέχεια!

Έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να προσπαθεί απεγνωσμένα να απορρίψει (με ευγενικό τρόπο πάντα) κάποιο άτομο αλλά… δεν; Welcome to the club λοιπόν!

Είναι εκείνες οι φάσεις που έχεις στερέψει από δικαιολογίες και η μόνη ελπίδα φαντάζει το block, unfriend, unfollow και όλα τα συναφή!

Το να αφήνεις τον άλλο στο «διαβάστηκε» (seen) δεν είναι -και δεν ήταν ποτέ- η λύση. Αν έχεις ταυτιστεί, λοιπόν, με τα παραπάνω… γιατί όλο και κάποτε θα σου (έχει) συμβεί, τότε αυτό το άρθρο είναι ειδικά για σενα!

Δες 10 μηνύματα που μπορείς να στείλεις για να «ρίξεις Χ» (ευγενικά) σε κάποιον/α που δεν θέλεις!

1
Δώσε του/της το χρυσό “friendzone pass”

Pexels.com/Los Muertos Crew

«Μου αρέσει πολύ που μιλάμε και που με κάνεις να νιώθω τόσο άνετα μαζί σου, απλά δεν μπορώ να σε δω ερωτικά. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι εμείς οι 2 μπορούμε να γίνουμε πολύ καλοί φίλοι, αν το ήθελες και εσύ φυσικά!»

2
Είναι θέμα «χημείας»

Freepik.com

«Παρόλο που είσαι πολύ καλό και ευγενικό άτομο, νιώθω ότι δεν έχουμε χημεία μεταξύ μας! Εννοείται πως δεν φταις εσύ… Νομίζω θα ήταν καλύτερα να μην το συνεχίσουμε άλλο και να βρούμε κάποιον/α που θα μας ταιριάζει περισσότερο!»

3
Φταίξε την πίεση από το διάβασμα / δουλειά

Freepik.com

«Νομίζω ότι δεν είμαι στην καταλληλότερη φάση της ζωής μου για μια σχέση, γιατί νιώθω πολύ πιεσμένος/η από το πανεπιστήμιο/δουλειά. Εννοείται πως δεν φταις εσύ σε κάτι, αντιθέτως είσαι πολύ καλός/ή και σωστός/ή απέναντί μου. Τι να πω… Λάθος timing

4
«Γενικά δεν είμαι σε φάση»

Freepik.com

«Κοίταξε, θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Αυτή η φάση της ζωής μου είναι πολύ περίεργη για εμένα, οπόταν δεν είμαι σε θέση να αφοσιωθώ σε μια σχέση. Γενικά δεν είμαι σε φάση, γι’ αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα και για τους 2 μας να αφήσουμε την κουβέντα μέχρι εδώ.»

5
Ρίξ’ τα στον/στην πρώην 

Freepik.com

«Όπως σου ξανά είπα θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σου. Νιώθω πως δεν έχει λήξει πλήρως η ιστόρια με τον/την πρώην μου και -ίσως- να μην τον/την έχω ξεπεράσει ακόμη. Γι’ αυτό και προτιμώ να το αφήσουμε εδώ! Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο γιατί πραγματικά σου αξίζει

6
Φταίξε τα ενδιαφέροντά σας

Freepik.com

«Παρόλο που μου αρέσει να μιλάμε, νιώθω ότι δεν έχουμε και τόσα κοινά ενδιαφέροντα μεταξύ μας. Θα ήταν καλύτερα να το αφήσουμε μέχρι εδώ… επειδή δεν το βλέπω να εξελίσσεται σε κάτι ερωτικό αυτό που έχουμε. Συγγνώμη.»

7
Η απόσταση «δεν λέει»

Freepik.com

«Δεν ξέρω αν το κατάλαβες ήδη, αλλά νιώθω ότι η φάση μεταξύ μας δεν μπορεί να συνεχίσει. Πιστεύω ότι η απόσταση δεν βοηθά ιδιαίτερα την περίπτωσή μας, όσο κι αν (σε) θέλω! Συγγνώμη αν σε πληγώνω, απλά πιστεύω θα ήταν καλύτερα να μην το συνεχίσουμε για να μην πληγωθούμε και οι 2 πολύ περισσότερο στο τέλος!»

8
Φταίξε το… μέλλον

Freepik.com

«Νιώθω ότι τα σχέδια και τα όνειρά μας για το μέλλον διαφέρουν πάρα πολύ, γι’αυτό και θα ήταν καλύτερα να το σταματήσουμε όσο είναι ώρα. Ας αποφύγουμε το ενδεχόμενο να πληγωθούμε και οι δύο περισσότερο. Να ‘σαι πάντα καλά!»

9
«Μα δεν είσαι ο/η πρίγκιπας/πριγκίπισσα που περιμένω»

Freepik.com

«Είσαι εξαιρετικός άνθρωπος και αλήθεια με κάνεις να αισθάνομαι πολύ όμορφα. Απλά αν όντως ισχύει αυτό που λένε ότι για όλους μας υπάρχει το άλλο μας μισό (ναι ο/η πρίγκιπας/πριγκίπισσα)… νιώθω πως για εμένα δεν είσαι εσύ! Ελπίζω να είσαι πάντα καλά και να βρεις σύντομα αυτό που ψάχνεις.»

10
Φταίξε τη… σεξουαλικότητά σου!

Freepik.com

STOOOOOOOP! Το συγκεκριμένο μήνυμα αποτελεί την τελευταία σου επιλογή, δεδομένου ότι οι προηγούμενες προσπάθειες δεν δούλεψαν και ότι δεν θες να τον/την κάνεις block ή να τον/την αφήσεις στο «διαβάστηκε».

«Θέλω να σου πω κάτι που με προβληματίζει. Δεν είμαι ακόμη σίγουρος/η για τη σεξουαλικότητα και τις προτιμήσεις μου, γι’αυτό νομίζω πρέπει να το αφήσουμε ως εδώ για να μην σε πληγώσω πιο μετά άθελά μου… Συγγνώμη αλήθεια.»


Τώρα που πήρες ιδέες, στείλε αυτό το μήνυμα που φοβόσουν να στείλεις μέχρι τώρα και πες αυτά που αισθάνεσαι. Μην ξεχνάς πως δεν αξίζει σε κανένα να μένει στο “seen”, γι’αυτό καλύτερα να πεις κάτι που θα τον/την πληγώσει (αν μπορείς να το κάνεις χωρίς να πληγωθεί καθόλου… ακόμα καλύτερα) παρά να τον/την αγνοείς!

Εσύ πώς θα απορρίψεις αυτόν/ή που σου στέλνει συνέχεια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending