fbpx

Freshers Fair 2021: Συνάντηση Νέων Φοιτητών του Ηνωμένου Βασιλείου!

Συνάντηση Νέων Φοιτητών με τα Κυπριακά Societies των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου

Το Freshers Fair θα πραγματοποιηθεί για συνεχόμενη χρονιά την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 5:00-9:00μμ στο ξενοδοχείο Landmark στην Λευκωσία.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Global Education μαζί με την Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Ηνωμένου Βασιλείου, σε συνεργασία με πάνω από 25 Greek and Cypriot Societies που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Global Education και η ΕΦΕΚ είναι αρωγοί, και πρωταγωνιστές σε εκδηλώσεις που στόχο έχουν την στήριξη, καθοδήγηση και ενδυνάμωση των φοιτητών για την πραγματοποίηση μιας επιτυχούς και όμορφης φοιτητικής  ζωής.

Οι νέοι φοιτητές θα μπορούν να γνωρίσουν τα μέλη του society του πανεπιστημίου τους και να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την νέα πόλη διαμονής τους. Εκεί θα βρίσκονται και οι έμπειροι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι της Global Education για να προσφέρουν συμβουλές στους νέους φοιτητές.

Όσοι ακόμη ψάχνουν για διαμονή θα μπορούν να συνομιλήσουν μαζί με τους σύμβουλους διαμονής της Student Lettings που διαθέτει ιδιωτικές εστίες και σπίτια σε όλη την Μεγάλη Βρετανία και να κλείσουν επί τόπου την διαμονή τους διαδικτυακά. Μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία για τον φοιτητή για να κτίσει τις πιο όμορφές αναμνήσεις του στην νέα του φοιτητική κατοικία.

Χορηγοί της εκδήλωσης η Student Letting (www.studentletsuk.com) – η μοναδική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με την εξεύρεση φοιτητικής διαμονής στην Αγγλία, η Uni Assignment Center – που προσφέρει ακαδημαϊκή στήριξη στους φοιτητές και η Shipping4All, μεταφορική εταιρεία με ειδικές τιμές για Κύπριους φοιτητές. Χορηγός επικοινωνίας η εφαρμογή Radio Live.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και απευθύνετε στους φοιτητές που θα πάνε να σπουδάσουν τον Σεπτέμβριο 2021 ή τον Ιανουάριο 2022.  Την εκδήλωση θα τιμήσουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης. Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτική Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κυριάκο Χατζηγιάννη και ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

Θα τηρηθούν όλα τα κατάλληλα και επαρκή μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε με την Global Education στο 22 780250!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending