fbpx

GNTM 4: Μάθε πότε κάνει πρεμιέρα & ποια κριτής παίρνει τη θέση της Βίκυς Καγιά! (trailer)

Το νούμερο ένα reality μόδας ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα για 4η συνεχόμενη σεζόν και για 2η φορά αγόρια και κορίτσια θα ριχτούν στη μάχη… της πασαρέλας και των απαιτητικών φωτογραφίσεων!

Στο φετινό GNTM τίποτα δεν θα είναι ίδιο, αρχής γενομένης (όπως λέει και ένας παλιός γνώριμος του παιχνιδιού) από την κριτική επιτροπή. Όπως θα έμαθες ήδη, η Βίκυ Καγιά έχει αποχωρήσει από το reality, όμως η απουσία της δεν θα είναι η μόνη αλλαγή!

Τώρα θα μου πεις… GNTM χωρίς Βίκυ Καγιά γίνεται; Κι όμως γίνεται! Μπορεί το top model και fashion expert να αποχώρησε, ωστόσο ουδείς αναντικατάστατος! Εδώ και καιρό έχει βρεθεί η αντικαταστάτρια της και πρόκειται για άλλο ένα top model, κουκλάρα και όπως όλοι λένε «καλό παιδί». Και το όνομα αυτής…

Δες όλες τις λεπτομέρειες λίγο πριν την πρεμιέρα του 4ου κύκλου:

1
Οι σταθερές αξίες

Instagram.com/@gntmgr

Μπορεί, όπως είπαμε να είναι πολλές οι αλλαγές που θα δούμε τη φετινή σεζόν, παρ’ όλα αυτά υπάρχουν και οι “σταθερές αξίες” του GNTM. Ζενεβιέβ, Μπράτης και Σκουλός δεν πάνε πουθενά, αντίθετα επανέρχονται δριμύτεροι, μαζί με τον λατρεμένο – κούκλο coach, Γιώργο Καράβα!

Κάπου εδώ να σου θυμίσουμε πως η (θεότρελη) Ζενεβιέβ παραμένει και στη θέση της art director, δηλαδή θα είναι και πάλι ο άνθρωπος που θα σκέφτεται τα concepts και τις δοκιμασίες από τις οποίες θα περάσουν οι διαγωνιζόμενοι.

2
“New entry”: Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Libre

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα είναι το νέο πρόσωπο του reality και συγκεκριμένα αυτή που θα καθίσει στον “θρόνο” της Βίκυς Καγιά. Πρόκειται για άλλο ένα top model με διεθνή καριέρα, εξώφυλλα και πασαρέλες που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες.

Η μοναδική ομορφιά της έχει κλέψει τις εντυπώσεις διεθνών οίκων μόδας, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η ίδια δεν πήρε ποτέ μέρος ούτε σε καλλιστεία, ούτε σε reality. Αυτό δεν την εμπόδισε από το να ταξιδέψει σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου και να γίνει μούσα του Γάλλου σχεδιαστή, Ζαν-Πολ Γκοτιέ!

3
Η μεγάλη πρεμιέρα

YouTube.com

Νομίζω πως σε κρατήσαμε αρκετά σε αγωνία! Το GNTM θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή στις οθόνες μας την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στις 21:00! Όσο για τις ημέρες που θα προβάλεται στη συνέχεια δεν τις γνωρίζουμε ακόμη…

Βέβαια, συνταγή που πετυγχαίνει δεν την αλλάζεις, οπόταν μάλλον ξέρεις, Δευτέρα και Τρίτη θα καλείς την παρέα σου, θα παραγγέλνεις πίτσες (τζιαι εν να αννοιείς εννοείται τζιαι καμιάν τσακρή)!

4
Δες το trailer και… stay tuned!

Ανυπομονείς κι εσύ για το GNTM 4;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending