fbpx

5 νέες σειρές μυστηρίου που έρχονται σύντομα στο Netflix και δεν πρέπει να τις χάσεις!

Έχεις ξεμείνει από σειρές; Ψάχνεις κάτι που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου; Βαρέθηκες να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια; Μην σκας!

Το Netflix, η αγαπημένη μας -πλέον- πλατφόρμα, κάνει δυναμικό comeback και μας παρουσιάζει τις ολοκαίνουριες σειρές του.

Εμείς, ψάξαμε, βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τις νέες σειρές μυστήριου που έρχονται στο Netflix και έχουν σκοπό να μας… καθηλώσουν. «Κράτα σημειώσεις», δεν πρέπει να χάσεις καμιά!

Δες ποιες είναι αυτές και πότε κάνουν πρεμιέρα:

1
Clickbait

Σαν βόμβα «έσκασε» πριν από λίγες ημέρες στο Netflix και ήδη όλοι μιλάνε γι’ αυτήν. Όχι, δεν είναι “clickbait”! 😉 Είναι η νέα σειρά μυστηρίου σε παραγωγή Netflix που βρίσκεται στα trends του Netflix παγκοσμίως!

Η σειρά, λοιπόν, περιστρέφεται γύρω από την εξαφάνιση του Nick Brewer, ενός οικογενειάρχη και φυσικοθεραπευτή που πέφτει θύμα απαγωγής. Πώς ένα video που εμφανίζεται στα social media και γίνεται viral μπορεί να ανατρέψει τα πάντα; Πώς το θύμα θα καταφέρει να μετατραπεί σε θύτη;

Για την οικογένεια του, όμως, ο Nick είναι ένας «καλός, ευγενικός, τρυφερός» σύζυγος και πατέρας… ή μήπως όχι; Ποια είναι άραγε η γνώμη της αδερφής του; Τι πραγματικά έγινε το βράδυ πριν από την εξαφάνιση του αδερφού της και πώς εμπλέκεται;

Μια «εθιστική» mini σειρά (8 επεισοδίων) γεμάτη plot-twists που θα σε καθηλώσουν. Κάθε επεισόδιο και μια αποκάλυψη μιας και το κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε ένα από τους χαρακτήρες της σειράς – στη γυναίκα, στην αδερφή, στη ρεπόρτερ… Το θέμα είναι: «ήξεραν καλά τον άνθρωπο που είχαν δίπλα τους»;

2
Jaguar

Λένε πως η «συνταγή που κερδίζει, δεν αλλάζει»… και σ’ αυτό «ποντάρει» (και) το Netflix! Ισπανική, γεμάτη μυστήριο, δολοφονίες και γνώριμους ηθοποιούς είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τη νέα του σειρά. Ψάχνει να αντικαταστήσει το “La Casa de Papel”, τι να κάνουμε! ?

Η ιστορία του “Jaguar”, όπως ονομάζεται η σειρά, διαδραματίζεται στην Ισπανία του 1960, ακριβώς μετά το τέλος του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου οι Ναζί εγκαταστάθηκαν στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, η σειρά επικεντρώνεται στην ιστορία της Isabel Gariddo (την οποία ενσαρκώνει η Blanca Suárez, “Cable Girls”), μιας νεαρής Ισπανίδας που κατάφερε να επιβιώσει από το στρατόπεδο συγκέντρωσης, Μαουτχάουζεν. Η Isabel, όμως, «διψά» για εκδίκηση και δικαιοσύνη! Ποιο είναι το σχέδιο της και ποιος ο μυστηριώδης και επικίνδυνος άνδρας τον οποίο ψάχνει; Τι θα γίνει όταν ανακαλύψει πως δεν είναι μόνη σε αυτήν την αποστολή;

Απ’ το trailer (το οποίο δεν αποκαλύπτει και πολλά) καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μια σειρά γεμάτη δράση και ενδιαφέρον. Τα υπόλοιπα στις 22 Σεπτεμβρίου, τη μέρα όπου η σειρά θα εμφανιστεί επίσημα στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

3
Midnight Mass

Το “Midnight Mass” είναι η νέα σειρά που περιμένουν πώς και πώς οι fans των thrillers! Ο δημιουργός του “Haunting of the Hill House” επιστρέφει… κάνοντας την καινούργια του σειρά, το νέο στοίχημα του Netflix!

Η σειρά διαδραματίζεται στο Crockett Island, ένα μικρό και απομονωμένο νησί. Πολύ σύντομα η ηρεμία του νησιού θα ταραχτεί με την εμφάνιση ενός χαρισματικού ιερέα. Ποιος είναι ο μυστηριώδης ιερέας και ποια η σχέση του με τους κατοίκους του νησιού; Τρομακτικά και «φαινομενικά» θαυματουργά γεγονότα γίνονται στο νησί. «Γιατί, γιατί, γιατί»… κανείς δεν μπορεί να τα εξηγήσει.

Το trailer μας προειδοποιεί… το “Midnight Mass” θα είναι μια σκοτεινή, τρομακτική σειρά-θρίλερ που θα μας κάνει να ξενυχτήσουμε! Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 24 Σεπτεμβρίου.

4
Luna Park

Η νέα Ιταλική σειρά του Netflix, με τίτλο “Luna Park”, κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η mini σειρά (6 επεισοδίων) παρουσιάζει τη ζωή δύο άγνωστων κοριτσιών στην Ιταλία του 1960: της Nora, ενός κοριτσιού που δουλεύει στο Luna Park, «διαβάζοντας» τα χαρτιά και λέγοντας τη μοίρα και της Rosa, ενός πλούσιου κοριτσιού.

Τι θα γινεί, όμως, όταν οι δρόμοι τους συναντηθούν; Τι είναι αυτό που ψάχνει το κάθε κορίτσι και ποια είναι η χαμένη αδερφή της Rosa που αγνοείται; Μπορεί ένα τατουάζ να απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα;

5
Maid

Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να επιβιώσει; Τι μπορεί να κάνει μια μάνα για το παιδί της; Μια δυνατή ιστορία εμπνευσμένη από best-seller των New York Times έρχεται στο Netflix την 1η Οκτωβρίου.

Η ιστορία αναφέρεται στη ζωή της Alex, μιας single μητέρας που κατάφερε να βγει από μια κακοποιητική σχέση. Η Alex εργάζεται ως οικιακή βοηθός και παράλληλα γράφει τη δική της ιστορία για μια γυναίκα… μια γυναίκα που έχει τα πάντα – μεγάλο σπίτι, δουλεία, προσωπικό γυμναστή, σπάνια βιβλία, ελεύθερο χρόνο – που ταξιδεύει, που είναι ευτυχισμένη. Ποια είναι, όμως, αυτή η γυναίκα; Είναι (άραγε) η γυναίκα που η Alex θα ήθελε να είναι; Δεν έχει σημασία, μιας και η γυναίκα αυτή… «δεν υπάρχει»!

Το “Maid” είναι η δραματική-αινιγματική σειρά για την οποία ανυπομονούμε, μια σειρά που (όπως όλα δείχνουν) έχει στόχο να κερδίσει την προσοχή μας!

Ανυπομονείς κι εσύ για τις νέες σειρές μυστήριου που έρχονται στο Netflix; Ποια απ’ αυτές θα δεις πρώτη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending