fbpx

Καθαρισμός και ταυτόχρονη καταγραφή αποβλήτων στη Λεμεσό από τους Φίλους της Γης Κύπρου!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή, 12/9 και ώρα 8.30 π.μ. στην Ακταία Οδό δυτικά της Λεμεσού διοργανώνουμε ως Φίλοι της Γης Κύπρου, έναν ιδιαίτερο καθαρισμό!

Στον καθαρισμό αυτό, οι παρευρισκόμενοι εθελοντές, μετά το τέλος της συλλογής των σκουπιδιών θα πραγματοποιήσουν καταγραφή τους και εντοπισμό των εταιρειών των οποίων τα προϊόντα έχουν τη μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης (brand audit). Σκοπός της καταγραφής αυτής είναι η δημοσιοποίησή τους και η άσκηση πίεσης προς τις εταιρείες, προκειμένου να διευρύνουν την ευθύνη τους ως παραγωγοί.

Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί σε ένα κομμάτι της Ακταίας Οδού – μεταξύ Μαρίνας Λεμεσού και Καρνάγιου (https://maps.app.goo.gl/CJo8HvndEhX8KhEH8). Θα δοθούν πληροφορίες για το ακριβές σημείο συνάντησης μέσω του Facebook Event.

Στον χώρο θα προσφέρονται επαναχρησιμοποιούμενα γάντια και σακούλες και δροσιστικά ποτά και σνακ! Φορέστε άνετα ρούχα, αθλητικά παπούτσια, καπέλο και μαγιό για μια βουτιά μετά το τέλος του καθαρισμού!

Περισσότερες πληροφορίες για τον καθαρισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για αυτή τη δράση, δε χρειάζεται να εγγραφείτε. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο “ενδιαφέρομαι” ή “θα πάω” για να λάβμάνετε σχετικές ειδοποιήσεις στο Facebook event.

** Η δράση πραγματοποιείται με της στήριξη του δικτύου Break Free From Plastic. Μπορούν να δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής κατόπιν συνεννόησης!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending