fbpx

«Το λοιπόν» γνωρίσαμε τον Κύπριο που κάνει θραύση με τα αστεία βιντεάκια του στο TikTok!

Ο Θέο Στυλιανού, γνωστός σε όλους μας και ως @theosblue, είναι -εδώ και καιρό- η αιτία που αγαπάμε το Κυπριακό και Ελληνικό TikTok! Μετράει πάνω 50 χιλιάδες ακόλουθους στη viral αυτή εφαρμογή, ενώ στο Instagram έχει ήδη ξεπεράσει τους 14.500!

Σίγουρα θα έχεις ήδη «πέσει» πάνω σε κάποιο από τα εκατοντάδες βιντεάκια του, όπου παρουσιάζει με χιούμορ και «κωμικοτραγικό» τρόπο όσα συμβαίνουν στη ζωή του (ξεκινώντας συνήθως με τη φράση «το λοιπόν»), χαρίζοντάς μας άφθονο γέλιο!

«Το λοιπόν» πάμε να γνωρίσουμε τον Theos Blue:

– Γεια σου Θέο! Καταρχάς να σε ευχαριστούμε που δέχτηκες να έχουμε αυτήν τη σύντομη «κουβεντούλα» σήμερα! Θες για αρχή να μας μιλήσεις λίγο για σένα;
@theosblueΘα το πω και life hack ? τα λέμε στα ινστα στοριες : theosblue ? ##comedy ##tiktokgreece ##tiktokcyprus♬ original sound – Theos Blue

Το λοιπόν, αρχικά είμαι 23 χρονών! Μένω στη Λάρνακα, αλλά τον περισσότερο καιρό βρίσκομαι στην Αθήνα, λόγω του ότι σπουδάζω εκεί Αγγλική Φιλολογία. Πέραν από αυτό, όμως, έχω παρακολουθήσει και κάποια σεμινάρια τατουάζ, έτσι ασχολούμαι και με αυτό.

– Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με το TikTok; 

Η αλήθεια να λέγεται στην πρώτη καραντίνα -όταν όλοι ξεκίνησαν να ασχολούνται με το TikTok- εγώ δεν είχα καν ιδέα τι ήταν αυτό! Έβλεπα συνεχώς τους φίλους μου κολλημένους με την εφαρμογή κι εγώ ούτε που την είχα κατέβασει, ώσπου και το έκανα μόνο και μόνο… για να μου στέλνουν οι φίλοι μου αστεία βιντεάκια!

Από παλιά ασχολούμουν μόνο με Instagram και YouTube, μέχρι που τον προηγούμενο Δεκέμβρη μου είπε ένας φίλος μου «Γιατί δεν βάζεις και στο TikTok τα stories που ανεβάζεις στο Instagram;» Έτσι και έκανα!

Από τότε είδα ότι υπάρχει παρά πολλή απήχηση από τον κόσμο στην εφαρμογή αυτή και έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι και με το ΤikTok!

– Ποιο μήνυμα θες να περάσεις στον κόσμο και ποια είναι η ανταπόκριση που παίρνεις από αυτόν;
@theosblueΕσυ ήξερες ότι ..μπορείς να με βρεις στο ινστα : theosblue για περισσότερα? ?? ##comedy ##tiktokgreece ##tiktokcyprus♬ original sound – Theos Blue

Η ανταπόκριση του κόσμου από την αρχή ήταν παρά πολύ θετική, γιατί τα περισσότερα μου videos ήταν -και είναι- videos σχολιασμού και έτσι ταυτίζεται αρκετός κόσμος με αυτά!

Όταν άρχισα να «ανεβαίνω» σιγά-σιγά στο TikTok, ξεκίνησα να λαμβάνω παρά πολλά μηνύματα στο Instagram από κόσμο να μου λέει ότι του φτιάχνω τη μέρα. Αυτό είναι που πάντα ήθελα και θέλω να κάνω με τα videos μου, σε όποια πλατφόρμα και αν τα ανεβάζω! Στόχος μου, λοιπόν, είναι να κάνω τον κόσμο -όσο cliché και αν ακούγεται- να ξεχνιέται και να γελάσει… έστω και για ένα λεπτό μέσα στη μέρα του!

– Έλαβες ποτέ αρνητικά σχόλια/μηνύματα σε κάποιο video σου; Αν ναι, πώς τα αντιμετώπισες/αντιμετωπίζεις;

Η αλήθεια να λέγεται, είμαι από τους τυχερούς δημιουργούς που δεν λαμβάνουν τόσα αρνητικά σχόλια, όσο άλλοι. Αυτό -ίσως- να οφείλεται στο ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι τα videos μου τα κάνω γι’ αυτούς, για να γελάσουν!

Μου έχει τύχει φυσικά να έχω κάποιο αρνητικό σχόλιο, αλλά ήταν κάτι το οποίο δεν θα αφήσω να με επηρεάσει ή να με ενοχλήσει. Βλέπω τόση αγάπη από τον κόσμο που πραγματικά δεν πρόκειται να δώσω σημασία στο ένα σχόλιο ανάμεσα στα τόσα άλλα (θετικά).

Αντιθέτως, θυμάμαι μια φορά είχα απάντησει σε ένα αρνητικό σχόλιο που έλαβα σε ένα βίντεο που έλεγα την άποψή μου για ένα συγκεκριμένο θέμα. Το άτομο αυτό είχε αντίθετη άποψη, γι’αυτό και με έβρισε! Εγώ του απάντησα «σεβαστή και η δίκη σου άποψη?» και μετά διέγραψε το σχόλιό του, μάλλον επειδή περίμενε ότι θα έκανα καυγά ή ότι θα με ενοχλούσε!

Είναι αυτό που γίνεται πάντα με τα αρνητικά σχόλια. Αν βλέπουν αυτοί που τα κάνουν ότι δεν σε ενοχλούν, τότε σταματούν και οι ίδιοι, γιατί αυτό που θέλουν να πετύχουν είναι να σε κάνουν να ασχοληθείς μαζί τους

– Πώς θα αντιδρούσες αν ξυπνούσες αύριο και το TikTok έπαυε να είναι η viral εφαρμογή που ξέρουμε σήμερα;
@theosblueWe’ve all done it .. see you on insta : theosblue ? #comedy #gas♬ original sound – Theos Blue

Φυσικά θα σοκαριζόμουν και θα στεναχωριόμουν στην αρχή, για όλον τον κόπο που έχω κάνει τόσο καιρό για να «χτίσω» το προφίλ μου, αλλά είναι κάτι που πιστεύω κάποια στιγμή θα γίνει! Ο κόσμος σε κάποια φάση θα βρει μια νέα πλατφόρμα να ασχολείται – όπως γίνεται πάντα.

Οπόταν απλά θα έπρεπε να ξεκινήσω σε μια νέα πλατφόρμα… πάλι από την αρχή. Μόνο φυσικά αν έβλεπα ότι είναι και αυτή του στυλ μου!

– Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον; Σκέφτεσαι να αφοσιωθείς περισσότερο στο YouTube ή στο TikTok;

Η αλήθεια είναι ότι από το γυμνάσιο ήθελα να ανοίξω κανάλι στο YouTube, αλλά ντρεπόμουν! Ώσπου πριν δύο χρόνια επιτέλους πήρα την απόφαση και το έκανα, γιατί ήταν κάτι που πάντα μου άρεσε.

Στο YouTube κάνεις τα πάντα εσύ. Το σκηνικό, τον φωτισμό, το τι θα πεις… Το να δημιουργώ κάτι καθαρά δικό μου είναι αυτό που μου αρέσει πιο πολύ! Πέραν από αυτό, θεωρώ ότι στο YouTube ο κόσμος μπορεί να σε γνωρίσει και λίγο καλύτερα σαν χαρακτήρα.

Φυσικά, όμως, δεν θα άφηνα το TikTok, γιατί εκεί μπορώ να ανεβάζω πιο μικρά και πιο εύκολα βιντεάκια, ενώ το YouTube απαιτεί περισσότερη δουλειά και χρειάζεται περισσότερη αφοσίωση. Γι’ αυτό και τώρα είμαι πιο ενεργός στο TikTok, ενώ στο μέλλον όταν βρω τον κατάλληλο χρόνο που απαιτείται, πιστεύω θα αφοσιωθώ περισσότερο στο YouTube!

– Τελευταίο και καλύτερο! Θέλουμε να μας πεις ποιο ήταν το πιο «ρεζίλικο» περιστατικό που σου συνέβη φέτος το καλοκαίρι!
@theosblueΦτάνει κάποια στιγμή … τα λέμε στο ινστα theosblue ? ##comedy ##tiktokgreece ##tiktokcyprus♬ original sound – Theos Blue

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, θεωρώ ότι η καθημερινότητά μου όλη είναι ρεζίλικη, διότι είμαι ένα άτομο πολύ ατσούμπαλο που στην κυριολεξία χτυπάει παντού και συνέχεια. Τουλάχιστον 5-6 φορές τη μέρα θα χτυπήσω πάνω σε κάτι!

Τώρα… κάτι που θυμάμαι από το φετινό καλοκαίρι, είναι όταν πήγαμε με κάποιους άλλους TikTokers για μια δουλειά σ’ ένα ξενοδοχείο. Επειδή είχα φτάσει πρώτος, πήγα να κάνω μια βόλτα να δω την πισίνα του ξενοδοχείου μέχρι να έρθουν και οι υπόλοιποι. Όχι μόνο χάθηκα και βρέθηκα στα μαγειρεία του διπλανού ξενοδοχείου, αλλά όταν πήγαινα πίσω έπεσα κάτω, μπροστά από ΟΛΟ τον κόσμο! Το καλό είναι ότι αυτό πλέον το έχω συνηθίσει, είναι μέρος της καθημερινότητάς μου.

Ευχαριστούμε Θέο για τον χρόνο σου! Σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και να συνεχίσεις να μας διασκεδάζεις με τα βιντεάκια σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending