fbpx

Υλοποίησε τη δική σου ιδέα προσφοράς μέσα από το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης!

O εθελοντισμός, η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπό μας, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε κοινωνίας. Ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε νέος, έχει κάτι ξεχωριστό να προσφέρει και αποτελεί έναν σημαντικό κρίκο στην κοινωνική αλυσίδα.

To Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης σου προσφέρει τη δυνατότητα να ενώσεις τις δυνάμεις σου με τους φίλους σου, για να συμβάλεις στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος μετά από τις πρόσφατες πυρκαγιές, να καθαρίσεις τις παραλίες, να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες από την πανδημία, να βοηθήσεις ευπαθείς ομάδες, να συνεισφέρεις στην ένταξη προσφύγων και μεταναστών, να αντιμετωπίσεις διάφορα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα σου.

Αν είσαι νέα ή νέος 18-30 ετών και έχεις μια ιδέα που  μπορεί  να προσφέρει έμπρακτα σε ένα ζήτημα που αντιμετωπίζει η κοινότητα σου ή αν θέλεις να προσφέρεις εθελοντικά στην Κύπρο ή την Ευρώπη, το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης είναι για σένα!

Το πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις επιχορήγησης για να υλοποιήσεις εσύ μαζί με τους φίλους σου ή με την οργάνωση στην οποία μπορεί να ανήκεις, τα δικά σου Έργα Αλληλεγγύης. Μπες στην ιστοσελίδα μας, μάθε περισσότερες πληροφορίες και βρες τις αιτήσεις επιχορήγησης για το 2ο γύρο υποβολής αιτήσεων του 2021.

Αν θέλεις να μάθεις πρακτικά πως θα συμπληρώσεις και θα υποβάλεις τη δική σου αίτηση, για να υλοποιήσεις το δικό σου Σχέδιο Αλληλεγγύης, δήλωσε συμμετοχή στα ενημερωτικά εργαστήρια που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2021, 18:00-20:00.

Πάτησε ΕΔΩ για να δηλώσεις τη συμμετοχή σου. 

Όλοι έχουμε έναν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουμε και όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, ακόμη και στο ελάχιστο. Με το «Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης» ενώνουμε δυνάμεις, επιτυγχάνουμε την ισορροπία και ξεπερνάμε τα εμπόδια.

Μαζί, είμαστε πιο δυνατοί!

Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα Προγράμματος: http://eusolidaritycorps.onek.org.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending