fbpx

10 σειρές & προγράμματα που αξίζει να δεις στην Ελληνική και Κυπριακή τηλεόραση φέτος!

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν προβλέπεται συναρπαστική, αφού νέες σειρές θα μας κινήσουν το ενδιαφέρον, άλλες συνεχίζονται κορυφώνοντας την αγωνία μας, νέα προγράμματα ενισχύουν την ψυχαγωγία και αγαπημένα reality shows κάνουν δυναμικά το comeback τους.

Πιθανόν να αναρωτιέσαι μέσα στις τόσες επιλογές που θα έχεις, ποια προγράμματα αξίζει πράγματι να παρακολουθήσεις; Μην σκας! Σ’ αυτό το άρθρο σου μαζέψαμε τις 10 σειρές (και όχι μόνο) που έχουμε ξεχωρίσει… για τις ώρες που θες να χαλαρώσεις μπροστά στην τηλεόραση!

Δες πιο κάτω 10 σειρές & προγράμματα που αξίζει να παρακολουθήσεις τη φετινή τηλεοπτική σεζόν:

1
«Η Γη της Ελιάς»

Η νέα δραματική σειρά, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, που προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου είναι συγκλονιστική και καθηλωτική. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που μόλις από το πρώτο επεισόδιο κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό!

Η υπόθεση εξελίσσεται στη γη της ελιάς, τη Μάνη και συγκεκριμένα στην Αρεόπολη. Η απόπειρα δολοφονίας δύο ερωτευμένων νέων με σκοπό να φανεί σαν ατύχημα, ένας γάμος που βάφεται με αίμα, έπειτα από διπλό φονικό, μια κακιά και αδίστακτη μητριά και μια παλιά βεντέτα είναι μόνο η αρχή της ιστορίας! Στο επίκεντρο θα βρεθούν 3 ισχυρές οικογένειες, οι οποίες μπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους και εκδίκησης που γυρνά τον χρόνο αρκετές δεκαετίες πίσω!

  • Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Νίκος Γαλανός, Άντζελα Γκερέκου, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού και Γιώργος Παρτσαλάκης.

2
«Κάμπινγκ»

Η αγαπημένη και λατρεμένη σειρά όλων μας που κατάφερε να ξεχωρίσει και να μπει στις καρδιές μας την περασμένη σεζόν, επιστρέφει και… μας πορώνει! Κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 06/10 στις 22:15 και εμείς ανυπομονούμε όλο και περισσότερο! Για να θυμηθούμε, όμως, που είχαμε μείνει…

Ο τζιαινούρκος ανέλαβε να ξεπλύνει 3 εκατομμύρια και μη μπορώντας να χρησιμοποιήσει το εστιατόριο, μιας και πλέον βρίσκεται στο επίκεντρο της αστυνομίας, διοργανώνει συναυλία με τον μοναδικό Χρήστο Δάντη. Ο άνεμος όμως έχει άλλα σχέδια!

Η μεγάλη του ένταση, λοιπόν, αφήνει πίσω του καταστροφές και… ξεβγαλμένα πτώματα από τη θάλασσα! Η αστυνομία μπουκάρει στο κάμπινγκ και η αυτοκρατορία του Θαλή… φτάνει στο τέλος της;

  • Κάποια από τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη σειρά είναι οι: Χάρης Κκολός, Νίκη Δραγούμη, Γιώτα Κρος και πολλοί άλλοι guests.

P.S: Παίξε το Quiz και δες πόσο έτοιμος είσαι για τη νέα season!

3
GNTM 4

Για το αγαπημένο reality μόδας, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Omega, νομίζω πως τα λόγια είναι περιττά, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται!

4
«Άγριες Μέλισσες»

Η σειρά εποχής του ANT1 που συγκλόνισε το κοινό και το καθήλωσε μπροστά στην οθόνη με τις ερμηνείες των ηθοποιών συνεχίζει και για 3η χρονιά. Ο νέος κύκλος της σειράς, «Άγριες Μέλισσες» είναι προ των πυλών με πολλές εκπλήξεις, πολλές ανατροπές και φυσικά νέες προσθήκες!

Ένα χωριό μετρά ακόμα τις πληγές του. Τρεις αδελφές αποζητούν την ευτυχία που τους στέρησαν η μοίρα και οι επιλογές τους. Μια οικογένεια διαλυμένη και σκορπισμένη. Ένα έγκλημα που ακόμα αποζητά -εκτός από δικαίωση- και τιμωρία. Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση και ένας έρωτας διεκδικεί πίσω όσα στερήθηκε.

  • Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά είναι οι: Αιμίλιος Χειλάκης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρκέλλα Γιαννάτου και Νίκος Κουρής.

5
«Έρωτας με διαφορά»

Άλλη μια γνώριμη και αγαπημένη σειρά! Πώς να ξεχάσουμε τον έρωτα που φούντωσε μεταξύ της Ζέτας και του Κωστή; Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να τον ξεχάσουμε, αφού πολύ σύντομα θα προβληθεί στις οθόνες μας ο 2ος κύκλος της σειράς. Και το μόνο σίγουρο είναι ένα … Φέτος δεν θα γλυτώσει κανείς από τον έρωτα!

Στη 2η σεζόν θ΄αλλάξουν όλα και το ζευγάρι που όλοι αγαπήσαμε θα έρθει αντιμέτωπο με νέες προκλήσεις! Όπως πέρσι, έτσι και φέτος κάποιοι θα προσπαθήσουν να μπουν εμπόδιο σε αυτή τη σχέση…

Η πρώην κοπέλα του Κωστή, η Μίνα, κάνει την εμφάνιση της και αναστατώνει τόσο τον ίδιο, όσο και τη Ζέτα. Παράλληλα ένας νέος αντιπρόσωπος καλλυντικών, ο Γρηγόρης, θα συνεργαστεί με τη Ζέτα και θα τη διεκδικήσει μέχρι τέλους! Πόσα θ΄αντέξει τελικά η σχέση Κωστή-Ζέτας;

  • New entries: Νίκη Βακάλη, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

P.S: Παίξε το Quiz και δες πόσο καλά θυμάσαι όσα είδαμε στον πρώτο κύκλο!

6
«Λούης Night Show»

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, τα βράδια της Παρασκευής θα είναι γεμάτα γέλιο και διασκέδαση, αφού ο αγαπημένος κωμικός παρουσιαστής, Λούης Πατσαλίδης επιστρέφει την Παρασκευή 24/9!

Με τις σταθερές αξίες στην ομάδα του, αλλά και με μια… νέα προσθήκη είναι έτοιμος να σκορπίσει το γέλιο σε κάθε τηλεθεατή!

  • Το νέο μέλος της ομάδας του είναι: η Άντρεα Καφά.

7
«Το χάρτινο κουτί»

Πρόκειται για μια σειρά εποχής – ένα ψυχολογικό δράμα που θα προβληθεί τη σεζόν 2021-2022 από τον ΑΝΤ1. Η υπόθεση διαδραματίζεται από το 1935 μέχρι το 1990. Το σενάριο το γράφει η καταξιωμένη συγγραφέας και ηθοποιός Θέα Χριστοδουλίδου.

Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε τη ζωή μιας γυναίκας που δεν ήταν καθόλου εύκολη, καθώς όλα της τα βήματα τα έκανε σε ένα δύσβατο δρόμο με αποκορύφωμα έναν άγριο και πρωτοφανή φόνο. Για την ίδια θα είναι δικαίωση, αφού σκοτώνει τον βιαστή της μικρής της κόρης… μετά από 30 χρόνια!

  • Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι: Χριστίνα Παυλίδου, Αθηνά Σάββα, και ο Στέφανος Μιχαήλ.

8
The Bachelor Greece 2

Κανονικά θα σου έλεγα ότι το “The Bachelor” δεν αξίζει να το δεις, αλλά είναι τόσο πολύ το γέλιο που προκύπτει μέσα από τους καβγάδες, τα μαλλιο-τραβήγματα, το θάψιμο που κάνει η μια πίσω από την πλάτη της άλλης και τα μαργαριτάρια που βγαίνουν από το στόμα τους, που σίγουρα σου φτιάχνει τη διάθεση!

Κάπου εδώ να σας πω ότι, φήμες λένε πως η μια από τις τρεις Κύπριες που «διεκδικούν τη καρδιά» του φετινού “bachelor”, Αλέξη Παππά δίνει ρέστα. Αν θέλεις, λοιπόν, να δεις τα… ρεζιλίκια που θα κάνουν οι Κύπριες (και οι υπόλοιπες φυσικά) διαγωνιζόμενες, βάλε Alpha Κύπρου και… καλή απόλαυση!

9
Total Blackout

Το δημοφιλές παιχνίδι “Total Blackout”, αποτελεί τη νέα προσθήκη του Omega στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, με παρουσιαστή τον Χάρη Αριστείδου!

Σε κάθε επεισόδιο, 4 παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με διάφορες δοκιμασίες μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Το θέμα είναι ότι στις περισσότερες από αυτές δεν είναι μόνοι. Έντομα, ερπετά και διάφορα άλλα ζωύφια αποτελούν (τις περισσότερες φορές) την τέλεια συντροφιά τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο φόβος και ο πανικός κυριαρχούν. Σκοπός τους είναι φυσικά να καταφέρουν να κερδίσουν, γιατί ο νικητής είναι μόνο ένας!

10
The Voice

Το μουσικό παιχνίδι “The Voice” που έχει πορώσει αρκετούς τηλεθεατές επιστρέφει και τη φετινή σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Sigma με… new entry! Όπως θα έχεις μάθει ήδη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη αποχώρησε και τη θέση της έχει πάρει ο ένας και μοναδικός (και κούκλος) Κωνσταντίνος Αργυρός!

Το μόνο που μένει να δούμε είναι ποιες φωνές θα ξεχωρίσουν, ποιος coach θα σχηματίσει την καλύτερη και πιο δυνατή ομάδα, ποιον κριτή θα προτιμούν οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι και φυσικά ποιος θα καταφέρει να αναδειχτεί νικητής στο τέλος.

Εσύ τι θα επιλέξεις να δεις φέτος; Γράψε μας στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending