fbpx

Νέο αθλητικό κανάλι Cablenet Sports 3HD: Η νέα τηλεοπτική στέγη των αθλητών & των αθλητικών Ομοσπονδιών μας!

Τη δημιουργία του τρίτου της αθλητικού καναλιού ανακοίνωσε σε διάσκεψη τύπου η Cablenet. Το Cablenet Sports 3HD, δημιουργήθηκε για να ενισχύσει και να προβάλει τοπικές αθλητικές διοργανώσεις, σε αθλήματα που έως τώρα δεν είχαν την δέουσα προβολή.

Η Cablenet, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για περισσότερη προβολή των προσπαθειών των αθλητών μας και των Ομοσπονδιών διαφόρων αθλημάτων, δημιούργησε το κανάλι Cablenet Sports 3HD, μέσα από το οποίο το κοινό θα μπορεί να απολαμβάνει αγώνες Πετόσφαιρας, Πλαγιολίσθησης (drift), Στίβου, Κολύμβησης, Ιστιοπλοΐας, Καράτε, Τζούντο, Τάεκβοντο και Γυμναστικής κ.α.

Συγκεκριμένα, η Cablenet προχώρησε ήδη σε συμφωνία με 9 αθλητικές Ομοσπονδίες για αποκλειστική κάλυψη των αθλητικών τους γεγονότων. Μετά τη συμφωνία με την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για κάλυψη των Παγκύπριων Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών για την περίοδο (2019-22) και το πρωτάθλημα πλαγιολίσθησης (Drift), η Cablenet προχώρησε σε συμφωνίες με τις Ομοσπονδίες Στίβου, Κολύμβησης, Ιστιοπλοΐας, Καράτε, Τζούντο, Τάεκβοντο και Γυμναστικής για τη προβολή των Πρωταθλημάτων τους, όλων των ηλικιών. Παράλληλα οι συνδρομητές της Cablenet, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σημαντικά τουρνουά σε Πανεπιστημιακό επίπεδο, καθώς η Cablenet υπέγραψε συμφωνία και με την Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.

Το κανάλι Cablenet Sports 3HD θα δίνει επίσης το βήμα σε αθλητές, προπονητές, σωματεία, ναυτικούς ομίλους κ.α. για να προβάλλουν τη δράση τους, μέσα από διάφορα αφιερώματα που θα ετοιμάζονται κατ’ αποκλειστικότητα από το Αθλητικό Τμήμα της Cablenet.

H Cablenet, με το νέο της αθλητικό κανάλι Cablenet Sports 3HD, προσφέρει τηλεοπτική στέγη για τα πιο πάνω αθλήματα και Ομοσπονδίες. Έτσι τώρα, ο τοπικός αθλητισμός θα έχει το δικό του κανάλι, το Cablenet Sports 3HD, το οποίο θα στεγάζει όλα τα αθλητικά δρώμενα στα αθλήματα και θα προβάλλεται αποκλειστικά και μόνο από την πλατφόρμα της Cablenet, για συνδρομητές σε αθλητικά πακέτα της Cablenet.

Η Cablenet είναι και θα παραμείνει δίπλα στον αθλητισμό και τον κάθε αθλητή, για να  απολαμβάνουμε μαζί τις ατομικές, τις ομαδικές αλλά και τις εθνικές τους νίκες, μέσα από το νέο της κανάλι.

Το κανάλι Cablenet Sports 3HD μεταδίδεται σε υψηλή ευκρίνεια και βρίσκεται στη θέση 513 του Τηλεοπτικού προγράμματος της Cablenet.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ από το σημερινό πάνελ και τους ομιλητές:

Aνδρέας Παρασκευά Senior Sports & Press officer:

«Το CablenetSports3 δημιουργήθηκε για να δώσει βήμα και προβολή της δράσης των άλλων αθλημάτων. Με τις περισσότερες Ομοσπονδίες η συμφωνία είναι τριετούς διάρκειας.»

Πάμπος Μωυσέως, Εμπορικός Διευθυντής Cablenet:

«Η κυριαρχική θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου συνεχίζεται, όμως ήρθε η ώρα να προβάλουμε και τους αθλητές των οποίων αναγνωρίζουμε τις θυσίες τους στα δικά τους αθλήματα.

Το κανάλι Cablenet Sports3HD να γίνει το σπίτι όλων των αθλημάτων γι’ αυτό κι από μέρους μας συνεχίζεται η προσπάθεια και με άλλες Ομοσπονδίες ώστε να εισέλθουν στη πλατφόρμα. Η Cablenet θέλει να κάνει τη διαφορά και γι’ αυτό επενδύουμε στα υπόλοιπα αθλήματα.»

Γενικός Γραμματέας ΚΟΠΕ, Σάββας Χριστοδούλου

«Εκ μέρους της ΚΟΠΕ θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχήν την Cablenet για τη συνεργασία και τη προβολή του αθλήματός μας. Μιας και είμαστε από τις μακροβιότερες ομοσπονδίες με πολλά ενεργά σωματεία θέλουμε να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί αυτή η συνεργασία για την προβολή της πετόσφαιρας γι’ αυτό και θέλουμε να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί η συνεργασία μας για χρόνια και σε βάθος!»

Γιάννος Φωτίου, Κυπριακή Iστιοπλοϊκή Ομοσπονδία:

«Eίμαστε ένα άθλημα που είχαμε Ολυμπιακό μετάλλιο και ήταν κάτι που από καιρό θέλαμε να έχουμε. Η προβολή του αθλήματός μας έστω και σε συνδρομητικό κανάλι είναι μεγάλο επίτευγμα, ευχαριστούμε θερμά τη Cablenet

 Αλέξανδρος Χριστοφόρου, Κυπριακή Ομοσπονδίας Κολύμβησης:

«Ήταν κάτι που περιμέναμε χρόνια. Λίγες φορές στο παρελθόν είχαμε ανταπόκριση σε προηγούμενα τουρνουά της Ομοσπονδίας μας. Εν μέσω πανδημίας η Cablenet με δική της πρωτοβουλία έκανε την κίνησή της. Ήρθε σαν βάλσαμο η προσφορά της Cablenet, κάλυψε με μεγάλη επιτυχία αγώνες υδατοσφαίρισης και μας χαροποιεί το συμβόλαιο τριετούς διάρκειας που υπογράψαμε

Περικλής Μάρκαρης, Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου

«Χαιρετίζω το νέο κανάλι της Cablenet . Οι ατομικές επιτυχίες των αθλητών μας σε διεθνείς αγώνες μας κάνει να σεβόμαστε περισσότερο αυτούς τους αθλητές που δικαιούνται ανάλογης προβολής. Η συνεργασία μας την Cablenet εγκαινιάστηκε τη τρέχουσα περίοδο και ήταν άριστη. Καλούμε το φίλαθλο κοινό και τον κόσμο του στίβου να στηρίξει τη προσπάθεια της Cablenet

Χρίστος Χριστοδουλίδης, Παγκύπρια Ομοσπονδία Τζούντο:

«Η προσπάθεια αυτή μας δίνει βάθρο προβολής, η Cablenet δεν άφησε κανένα άθλημα στο περιθώριο και δεν αφήνει κανέναν στον πάγο κάτι που μας αφήνει μεγάλη ικανοποίηση

Ανδρέας Βασιλείου, Πρόεδρος Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε:

«Ευχαριστούμε την Cablenet, το τηλεοπτικό σπίτι όπως είπε και ο κος Μωυσέως, εγώ θα πω να γίνει και η μεγάλη κερκίδα του φίλαθλου κοινού. Τα αθλήματα που βρίσκονται εδώ είναι και αυτά που φέρνουν παγκόσμια μετάλλια και επιτυχίες, έτσι η Cablenet δίνει για μένα κάτι εξωπραγματικό γιατί ακουμπά κάτι μεγάλο και κοινωνικό παράλληλα για όλα τα παιδιά που θέλουν να εισέλθουν σε άλλα αθλήματα

Φοίβος Χρίστου, Εθνική Ομοσπονδία Τάεκβοντό:

«Ευεργετική πρωτοβουλία, να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια για τη προσέλκυση νέων ατόμων στον αθλητισμό. Ευχαριστώ που συμπεριλάβατε και τη δική μας Ομοσπονδία στην όλη προσπάθεια

Γιώργος Κυριαζής, Ταμίας Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού

«Έχουμε συμμετοχή της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κι έχουμε αρκετά αθλήματα που φιλοξενούν μεγάλους αθλητές που πρωταγωνιστούν και σε Ολυμπιάδες. Ανά διετία διεξάγεται και η Πανεπιστημιάδα .Πέραν των 40 χιλιάδων φοιτητών συμμετέχουν, έτσι η Cablenet κάνει ένα νέο εγχείρημα που μπορεί να γιγαντωθεί με τη βοήθεια όλων.»

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending