fbpx

5 Κύπριοι φοιτητές μας λένε πώς νιώθουν για το “comeback” στο uni με φυσική παρουσία!

Νομίζω πως για πρώτη φορά είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, μιας και μετά από ενάμιση χρόνο τα πανεπιστήμια θα λειτουργήσουν και πάλι κανονικά!

Τα online μαθήματα, προς το παρόν, φαίνεται να αποτελούν παρελθόν και επιτέλους έφτασε η ώρα να συναντηθούμε ξανά με τους συμφοιτητές μας στις αίθουσες, στα αμφιθέατρα και στις καφετέριες.

Βέβαια, κανείς δεν ξέρει πότε μπορεί να κλείσουν ξανά τα πανεπιστήμια και να επιστρέψουμε στην “online ρουτίνα”, αλλά ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά και η χρονιά θα τελειώσει όπως έχει ξεκινήσει (και ακόμη καλύτερα)!

Με την αφορμή της επιστροφής στην πανεπιστιμιακή κοινότητα, ζητήσαμε από 5 Κύπριους φοιτητές να μας πουν, πώς νιώθουν που μετά από τόσο καιρό θα κάνουν comeback στο πανεπιστήμιο… Ο ενθουσιασμός τους ήταν απερίγραπτος!

Δες εδώ τι μας απάντησαν!

1
Φοιτήτρια, 3ο έτος

Freepik.com

«Είμαι πάρα πολλά ενθουσιασμένη που επιτέλους θα επιστρέψω πίσω στο πανεπιστήμιο τζιαι εν θα κάμνω μάθημα μέσα στο δωμάτιο μου, εν να γνωρίσω νέα άτομα τζιαι εν να επιστρέψω πίσω σε μια ρουτίνα, όπως είχα συνηθίσει τόσα χρόνια!

Εντάξει εν λέω, εν να μου λείψει το κρεβάτι τζιαι οι πυζιαμούες μου (που εφορούσα κατά τη διάρκεια του μαθήματος), χωρίς την κάμερα ανοιχτή, αλλά, στο κάτω-κάτω δεν ξέρουμε τι αναμένεται ακόμα μέχρι το τέλος…»

2
Φοιτητής, 3ο έτος

Freepik.com

«Αμήν τζιαι πότε! Πραγματικά… Επερίμενα πώς τζιαι πώς να έρτει τούτη η στιγμή, να ξεκολλήσουμε λλίο που τις γέριμες τις οθόνες! Αντιλαμβάνεσαι φαντάζουμαι ότι είμαι αρκετά excited που επιτέλους θα επιστρέψουμε με φυσική παρουσία…

Καφέδες, κους-κους, γέλια… Τζιαι μέσα-μέσα τζιαι λλίο μάθημα!? Ασχολίαστο ότι, που τον τζιαιρό που έσσιει να πάμε εξιάσαμε πώς μοιάζουν τα αμφιθέατρα. Tragic!»

3
Φοιτήτρια, 4ο έτος

Freepik.com

«Γιορτάζω, γιορτάζω… ακούτε που το φωνάζω; Κάπως έτσι είναι το mood μου που επιτέλους θα πάω ξανά στο πανεπιστήμιο! Τι να σου πω; Αλήθκεια ανυπομονώ να έρτει η μέρα που εν να ξυπνήσω, να μπω στο αυτοκίνητο, να πάω να πιάσω καφέ τζιαι να πάω στο μάθημα!

Άσε που είμαι σίουρη πως -όπως εχάθηκα την πρώτη μέρα- που επήα όταν ήμουν πρωτοετής, έτσι εν να χαθώ τζιαι τωρά (#lol). Βέβαια, είμαι τζιαι λλίο επιφυλακτική ώσπου να έρτει τζιείνη η ώρα, γιατί με τούτα ούλλα που γίνουνται εν τζιαι ξέρεις πότε μπορεί να μας κλείσουν ξανά… Πτου-πτου-πτου!»

4
Φοιτητής 2ο έτος

Freepik.com

«Τι να πω τζιαι εγώ τωρά που επήα μόνο ένα μήνα uni τζιαι τζιείνος με το ζόρι; Εν τζιαι νιώθω ότι εν να πάω ξανά, νομίζω ότι τωρά θα ξεκινήσω τις σπουδές μου. Εν φαντάζεσαι πόσο θέλω να γνωρίσω που κοντά τούτα ούλλα τα άτομα που εγνώρισα στα online μαθήματα! 

Πραγματικά ζω για τη στιγμή που εν να κάθουμαι στην καφετέρια, εν να γυρίσω να δω την ώρα, εν να έσσιει έρτει η ώρα του μαθήματος τζιαι εν να πούμε με την υπόλοιπη παρέα παίξε πελλό, κάτσε αλλό λλίο τζιαι ύστερα πάμε!» (#oups)

5
Φοιτήτρια, 3ο έτος

Freepik.com

«Νιώθω τέ-λει-α! Είμαι πολλά χαρούμενη που επιτέλους μετά που τοοοοόσο τζιαιρό εν να πάω πίσω τζιαι να κάμνω κανονικό μάθημα, στις τάξεις με τους υπόλοιπους συμφοιτητές μου. Στα online εν εμάθαινα κυριολεκτικά τίποτε, νομίζω επήεν απλά χαμένος ενάμισι χρόνος που τις σπουδές μου.

Βέβαια αγχώνουμε, γιατί σιγά-σιγά κοντέφκω στο τέλος τζιαι όσο πάει γίνουνται πιο δύσκολα τα μαθήματα τζιαι έχω τζιαι πάρα πολύ τρέξιμο με την πρακτική, αλλά εννοείται ότι είμαι πολλά ενθουσιασμένη που επιτέλους θα πηαίννω στο uni μου κανονικά!»

Γράψε μας κι εσύ στα σχόλια πώς νιώθεις που επιτέλους (θα) κάνεις μάθημα ξανά στο πανεπιστήμιο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending