fbpx

Αυτό είναι το νέο app για κράτηση γηπέδου φούτσαλ & για να βρίσκεις εύκολα συμπαίκτες!

Σου αρέσει να οργανώνεις βραδιές φούτσαλ για να παίζετε με την παρέα σου; Τι γίνεται, όμως, τις φορές που δεν συμπληρώνετε πεντάδα ή δεκάδα; Ή ακόμα χειρότερα… τι γίνεται όταν δεν βρίσκετε γήπεδο για κράτηση;!

Η κινητή εφαρμογή Kick-Off ήρθε για να λύσει αυτά τα “προβλήματα” και θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου app, αφού έχει δημιουργηθεί με βασικό στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται κρατήσεις και παιχνίδια σε γήπεδα φούτσαλ (mini football). Μέσω του Kick-Off η διαδικασία γίνεται πιο εύκολη, γρήγορη και ευχάριστη για τον χρήστη/παίκτη!

Κατέβασε την εφαρμογή εδώ και δες πιο κάτω πώς λειτουργεί το Kick-Off:

Αρχικά, μέσω της εφαρμογής θα μπορείς να εντοπίσεις τη διαθεσιμότητα των γηπέδων, την ημέρα και ώρα που επιθυμείς! Κι όλα αυτά από το κινητό σου, χωρίς καν να χρειαστεί να τηλεφωνήσεις.

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να καλέσεις στο παιχνίδι παίκτες, οι οποίοι είναι χρήστες της εφαρμογής. Οι εν λόγω παίκτες χωρίζονται σε υποκατηγορίες ανά θέση π.χ. τερματοφύλακα, επιθετικός, αμυντικός, αλλά και ανά επίπεδο ικανότητας π.χ. “beginner”, “semi-pro”. Έτσι θα έχεις το ιδανικότερο άτομο για να ταιριάξει με την ομάδα σου και τις ανάγκες του παιχνιδιού σου!

Ως γνωστόν, για να διοργανωθεί ένα παιχνίδι απαιτείται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων (10 παίκτες). Πολλές φορές γίνονται ακυρώσεις κρατήσεων μέχρι και την τελευταία στιγμή γιατί ακύρωσε ένας μόνο παίχτης!

Για να μην συμβαίνει αυτό, η εφαρμογή Kick-Off σου δίνει τη δυνατότητα σε περίπτωση ακύρωσης οποιουδήποτε παίχτη, να ψάξεις, μέσω του database της εφαρμογής, συμπληρωματικούς παίκτες (μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν από τον αγώνα), έτσι ώστε να μην ακυρωθεί η κράτησή σου!

Τέλος, η εφαρμογή έρχεται να σου λύσει τα χέρια και στο κομμάτι του οικονομικού. Πολλές φορές σκεφτόμαστε που να αφήσουμε τα πορτοφόλια μας για να πληρώσουμε ή δεν βγαίνουν ακριβώς τα λεφτά που κρατούμε.

Όταν η κράτηση του γηπέδου ολοκληρωθεί, μπορείς να πληρώσεις διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής, χωρίς να απαιτείται πληρωμή στο γήπεδο πριν από τον αγώνα!

Το νέο app Kick-Off, λοιπόν, έχει όλα όσα χρειάζεσαι για μια τέλεια βραδιά φούτσαλ με την παρέα σου. Γήπεδα, συμπαίκτες, αντιπάλους, online πληρωμές… Εύκολα και γρήγορα!


Κατέβασε το app ακολουθώντας το link:

http://onelink.to/kickoffcy

@kickoffcy21

@kickoff_cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending