fbpx

Αυτές είναι οι πιο αστείες και “fail” στιγμές που είδαμε σε όλα τα GNTM! (videos)

Το GNTM επιτέλους άρχισε ξανά (για 4η χρονιά) και έτσι εμείς βρήκαμε την αφορμή για να ανατρέξουμε στις πιο αστείες, άκυρες – fail στιγμές όλων των προηγούμενων κύκλων! Και πιστέψτε με ήταν πολλές… πάρα πολλές!

Η αλήθεια είναι πως αρκετές τις είχαμε ξεχάσει… Βέβαια, θα μου πεις καλά πώς γίνεται να ξεχάσουμε ατάκες όπως: «σε ποιο ουράνιο και τόξο;» ή κάτι αγγλικά επιπέδου Harvard, όπως το: “I’ll back”; Προφανώς όσο και να θες δεν μπορείς να τα ξεχάσεις, αφού έχουν προστεθεί στην τεράστια συλλογή των «θρυλικών μαργαριταριών» που ακούστηκαν ποτέ στην TV.

Eντοπίσαμε, λοιπόν, όλες αυτές τις στιγμές που όπως και να τις δεις, όσο κι αν θέλεις να τις καταπιείς δεν γίνεται… και δικαίως έχουν πάρει τον τίτλο των πιο fail στιγμών του GNTM!

Δες πιο κάτω τα videos με τις πιο fail στιγμές όλων των GNTM:

1
GNTM #1

Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, τα #failmoments του πρώτου GNTM ήταν πολύ λιγότερα σε σχέση με αυτά του δεύτερου και τρίτου κύκλου.

Όπως και να ‘χει, μπορεί να μην ήταν και τοοόσα πολλά, όμως, ήταν λίγα και καλά (ή χαζά ταιριάζει καλύτερα)! Anyway δες το video πιο πάνω και… have fun!

2
GNTM #2

«Θα μπω στο παιχνίδι, θα δω πως έχουν τα πράγματα και θα κερδίσω!», όχι μόνο δεν κέρδισε η συγκεκριμένη κοπελά, αλλά όσο μπήκε αυτή στο παιχνίδι, άλλο τόσο έβγαλε και ο Σκουλός μαλλιά (#lol ?)!

Τα υπόλοιπα στο video πιο πάνω… και για να μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα βάλε ένα κουτί χαρτομάντιλα δίπλα σου.

3
GNTM #3

Φαντάζομαι έχετε ακουστά τη φράση που λέει “τελευταίο και καλύτερο”! Εεε το καλύτερο σας το φυλάξαμε για το τέλος.

Αν δεν έκλαψες από τα γέλια στα προηγούμενα δύο, σ’ αυτό δεν θα τη γλυτώσεις! Μπορείς, λοιπόν, να απολαύσεις το τελευταίο video και το μόνο που θα σου πω είναι… watch until the end! ?

P.S: Για να μην ξεχνιόμαστε… “Ι’ll back” με τις πιο fail στιγμές που θα δούμε στο GNTM #4 φέτος!

Γράψε μας στα σχόλια ποιο #failmoment σε έκανε να γελάσεις περισσότερο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending