fbpx

Μεγάλο το ενδιαφέρον των επισκεπτών της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για το περίπτερο του ΤΕΠΑΚ!

Άνοιξε το Σάββατο (11/9) τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης στην οποία συμμετέχει και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) με δικό του περίπτερο, στην ενότητα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το ΤΕΠΑΚ είναι το μοναδικό Πανεπιστήμιο από την Κύπρου που συμμετέχει στην έκθεση, η οποία λαμβάνει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με φυσική παρουσία και τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας από τη νόσο της Covid-19. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Ένας μεγάλος αριθμός ατόμων έχει μέχρι τώρα επιδείξει ενδιαφέρον και επισκέφθηκε το περίπτερο του ΤΕΠΑΚ, όπου έτυχε ενημέρωσης από την τριμελής ομάδα του Πανεπιστημίου που στελεχώνει το Περίπτερο αναφορικά με τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών του σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Οι επισκέπτες είχαν, επίσης, την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις και να πάρουν απαντήσεις για όλα όσα αφορούν στη φοίτηση σ’ ένα δημόσιο Πανεπιστήμιο της Κύπρου, με έδρα τη Λεμεσό, το οποίο έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ένα σύγχρονο και πρωτοπόρο ακαδημαϊκό και ερευνητικό κέντρο αριστείας, με διεθνή αναγνώριση. Τα στελέχη του Πανεπιστημίου μοίρασαν ακόμη στους επισκέπτες έντυπο ενημερωτικό και προωθητικό υλικό καθώς επίσης έξυπνα και χρήσιμα αναμνηστικά με τυπωμένο το λογότυπο του ΤΕΠΑΚ.

Το περίπτερο του ΤΕΠΑΚ επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Σπύρος Μιλτιάδης, τους οποίους υποδέχθηκε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου κ. Μαρίνος Βουκής, ως επικεφαλής της πρώτης ομάδας του Πανεπιστημίου που στελεχώνει το περίπτερο. Στην εν λόγω ομάδα, η οποία θα βρίσκεται στην έκθεση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, συμμετέχουν επίσης ο Λειτουργός της Υπηρεσίας Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης κ. Γιώργος Μιχαήλ και η Βοηθός Γραμματειακός Λειτουργός της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του ΤΕΠΑΚ, κ. Εύη Κυριάκου. Η δεύτερη ομάδα αποτελείται από τον Ανώτερο Λειτουργό και τον Λειτουργό της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας του ΤΕΠΑΚ, κ.κ. Αντώνη Βρασίδα και Ηλία Βασιλείου αντίστοιχα ως επίσης τον Λειτουργό της Υπηρεσίας Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης κ. Κωνσταντίνο Δημητρούλλα. Η δεύτερη ομάδα θα στελεχώσει το περίπτερο του  ΤΕΠΑΚ από τις 16 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, τελευταία μέρα της έκθεσης.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονικής είναι η πρώτη Covid Free Έκθεση στην Ευρώπη για το 2021. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο Παρελθόν – Παρόν- Μέλλον στο πλαίσιο και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι Δευτέρα – Παρασκευή από τις 16:00 μέχρι τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 μέχρι τις 22:00.

Η είσοδος των επισκεπτών στην έκθεση επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους έναντι της νόσου COVID-19 ή νοσήσαντες από την ασθένεια.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending