fbpx

YOUTH UPSkill Festival: Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου πάμε Πλατεία Ελευθερίας!

Ένα Φεστιβάλ δικτύωσης και ενημέρωσης που δεν πρέπει να χάσεις έρχεται στις 25 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ελευθερίας, στη Λευκωσία, από τις 16:00 μέχρι τις 22:00.

Το YOUTH UPSkill Festival, που διοργανώνεται από το ερευνητικό κέντρο CARDET, επιδιώκει να συμβάλει στην ενίσχυση της νεανικής απασχόλησης και την προώθηση ευκαιριών για τους νέους, προσφέροντας τους μια μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης και δικτύωσης.

Κάνοντας τη βόλτα τους, μεταξύ των ωρών 16:00 – 19:00, από το κάτω διάζωμα της Πλατείας Ελευθερίας, οι νέοι θα μπορέσουν να συνομιλήσουν με εκπροσώπους από 10 οργανισμούς και φορείς νεολαίας, εκπαίδευσης, εθελοντισμού και απασχόλησης. Οι εν λόγω φορείς καθώς και σύμβουλοι καριέρας και εργασίας θα προσφέρουν συμβουλές και ενημέρωση για άτομα που ενδιαφέρονται για ευκαιρίες εκπαίδευσης, εθελοντισμού και πρακτικής άσκησης στην Κύπρο και το εξωτερικό. Επιπρόσθετα, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν επίσης να λάβουν μέρος στα σύντομα και στοχευμένα εργαστήρια που θα διεξαχθούν πάνω στη συγγραφή βιογραφικού, την προετοιμασία για συνέντευξη και τη δικτύωση.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του Φεστιβάλ από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 θα απολαύσουν τις μουσικές επιλογές των παραγωγών του MixFm, το οποίο θα εκπέμπει ζωντανά από την Πλατεία Ελευθερίας. Στη συνέχεια, τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης θα αναλάβει ο DJ Lem με ανεβαστική μουσική για τους παρευρισκόμενους, που θα έχουν την ευκαιρία για δικτύωση μέσα από ένα ευχάριστο περιβάλλον με χαλαρή διάθεση.

Το Φεστιβάλ υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου YOUTHShare που χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω του Ταμείου για τη Νεανική Απασχόληση των Χορηγιών του ΕΟΧ και της Νορβηγίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κάτω διάζωμα της Πλατεία Ελευθερίας και η συμμετοχή στο Φεστιβάλ και τα εργαστήρια είναι ανοιχτή προς το κοινό.

Ακολούθησε το event στο Facebook εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο annamichael.cardet@gmail.com ή να καλέσετε στο 99958063.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending