fbpx

Το παιχνίδι γνώσεων THE CHASE με τον Τάσο Τρύφωνος, έρχεται για δεύτερη σεζόν στον ALPHA Κύπρου!

Μην χάσετε την πιο συναρπαστική καταδίωξη γνώσεων… με τους παίκτες έτοιμους να κερδίσουν μέχρι και 10.000 Ευρώ!

Η αγωνία κορυφώνεται, οι παίκτες σηκώνουν μανίκια και οι Chasers ετοιμάζονται να ρίξουν τις κρυμμένες τους «χειροβομβίδες». Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 19:00, το μοναδικό κυπριακό παιχνίδι γνώσεων στην κυπριακή τηλεόραση, THE CHASE έρχεται για δεύτερη σεζόν στον ALPHA Κύπρου, με παρουσιαστή τον μοναδικό Τάσο Τρύφωνος.

Η πιο συναρπαστική καταδίωξη γνώσεων θα μεταδίδεται καθημερινά την ίδια ώρα ακριβώς… οι ατάκες πέφτουν βροχή και όποιος αντέξει!

Οι CHASERS, δεν χρειάζονται συστάσεις. Oι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν μέχρι σήμερα από το τηλεπαιχνίδι, ξέρουν πολύ καλά ότι ο Μαρίνος Κλεάνθους, η Σύλια Ιωαννίδου και ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης, έχουν τις ικανότητες και την τρέλα για να βγάλουν νοκ-άουτ, σχεδόν τους πάντες!

Ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος συνεχίζει με τον ίδιο ανατρεπτικό ρόλο, κινώντας διαχρονικά τα νήματα… γιατί πολύ απλά έχει ένα και μοναδικό σκοπό: να φέρει τους παίκτες όλο και πιο κοντά στη νίκη! Θα τα καταφέρει;

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Τρεις γύροι, ένας Chaser, παίκτες με αυτοπεποίθηση και ένας παρουσιαστής που δεν αφήνει τίποτα απαρατήρητο και ασχολίαστο. Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη πρεμιέρα; Ο πρώτος Chaser κάνει την είσοδό του, κάθεται στο «θρόνο» του και είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τους παίκτες που τα ξέρουν ΟΛΑ!

Ποιοι θα καταφέρουν να τον νικήσουν και να κερδίσουν μέχρι και 10.000 Ευρώ; Το παγκοσμίου φήμης τηλεπαιχνίδι γνώσεων THE CHASE, επιστρέφει με το ίδιο format, κατευθείαν από τη Μεγάλη Βρετανία, για να συνεχίσει στον ALPHA την επιτυχημένη παρουσία και απήχησή του στο τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου. Και γι’ αυτή τη σεζόν, όλοι όσοι έρθουν να παίξουν, θα μπουν σε κλήρωση για ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο SUV COUPE RENAULT ARKANA αξίας 26,900 ευρώ από τον όμιλο Πιλακούτα και άλλα πλούσια δώρα.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή STO 99 059905, γιατί η πιο απίστευτη καταδίωξη γνώσεων χτυπάει κόκκινο στον ALPHA Kύπρου.

“Τhe Chase”: Καθημερινά στις 19:00 στον ALPHA Κύπρου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending