fbpx

Η σειρά «Κάμπινγκ» επιστρέφει: Δες όσα μας αποκάλυψαν οι ηθοποιοί λίγο πριν την πρεμιέρα!

Η αγαπημένη σειρά όλων μας, «Κάμπινγκ» επιστρέφει (επιτέλους), για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν κι εμείς ανυπομονούμε -πώς και πώς- για το μεγάλο comeback, που θα γίνει την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, στις 22:20!

Και ναι, καλά παρατήρησες. Οι μέρες και η ώρα προβολής έχουν αλλάξει, αφού φέτος η σειρά θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:20, από τον Alpha Κύπρου.

Όπως είδαμε και στο trailer της σειράςοι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, οι ανατροπές θα μας κόψουν την ανάσα και τα νέα πρόσωπα που είναι πανέτοιμα να εισβάλλουν στη σειρά… έρχονται (μάλλον) για να μείνουν… Ποιος ξέρει; Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιοι «θ’ αντέξουν» περισσότερο και κάποιοι άλλοι απλά θ’ ακολουθήσουν πολύ σύντομα τον δρόμο χωρίς επιστροφή, δηλαδή αυτόν… της βαρκούας!

Εμείς, λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Κάμπινγκ», μιλήσαμε με κάποιους από τους αγαπημένους μας ήρωες, οι οποίοι μας αποκάλυψαν μερικές από τις εξελίξεις και ανατροπές που θα δούμε φέτος… Ακολουθούν μικρά σπόιλερς για όλους τους fans! ?

Δες πιο κάτω όσα μας είπαν οι ηθοποιοί του «Κάμπινγκ»:

1
Βασίλης Χαραλάμπους (Λεύκος)

YouTube.com

«Φέτος στον ρόλο του Λευκού θα δούμε έντονα την απουσία της «μνηστής» του, δηλαδή της Ευανθίας, διότι εξαιτίας κάποιων καταστάσεων έχουν μια μικρή απόσταση, αλλά, αυτό δεν πτοεί τον Λεύκο, γιατί θα κάνει τα πάντα για να τη βρει!

Επίσης, θα δούμε και μιαν άλλη πλευρά του… Την πατρική, μιας και -όπως μάθαμε στην πρώτη σεζόν- περιμένουν παιδί! Απ’ εκεί και πέρα οι εξελίξεις δεν θα σταματήσουν για όλους τους χαρακτήρες!»

2
Μαργαρίτα Ζαχαρίου (Σοφία)

YouTube.com

«Το Κάμπινγκ επανέρχεται με ακόμη περισσότερη δράση, μπλεξίματα και αδιέξοδα για τους βασικούς του χαρακτήρες. Οι προσωπικές ιστορίες του καθενός εξελίσσονται παράλληλα και οι ήρωές μας αναγκάζονται να πολεμήσουν και με τους δικούς τους δαίμονες, εκτός από τον κλοιό… που σφίγγει επικίνδυνα!

Η Σοφία που κάνει ό,τι μπορεί για να προστατέψει τον Λεύκο και την κόρη της, αναγκάζεται να βγει από τα όρια της για να αναμετρηθεί με τις αποκαλύψεις που έρχονται…»

3
Νίκη Δραγούμη (Υπαστυνόμος Θεοδώρα Θεοδώρου)

YouTube.com

«Στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν είδαμε να επικρατεί ένα χάος, μιας και η θάλασσα ξέθαψε όλα τα πτώματα που ήταν βυθισμένα. Η υπαστυνόμος Θεοδώρα Θεοδώρου μαζί με τον -επίσης υπαστυνόμο- Θεοχάρη (Χάρη Κκολό), θα προσπαθήσουν να σώσουν… ό,τι σώζεται. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι έρχονται για να κάνουν τη ζωή των κατοίκων του Κάμπινγκ λίγο πιο δύσκολη, μιας και ο σκοπός τους είναι να ρίξουν επιτέλους φως στην υπόθεση!

Όσο αφορά τον δικό μου ρόλο, μπορεί να φαίνεται λίγο πιο girly και αφελής, όμως… «τα φαινόμενα απατούν»! Για να φτάσει εκεί που βρίσκεται, πάει να πει ότι κόφκει ο νους της, όπως λέμε και στην Κύπρο, είναι δηλαδή έξυπνος άνθρωπος. Έχει τη δυνατότητα να συνδέει όλα τα κομμάτια του παζλ με μια αθωότητα!

Απ’ ότι καταλαβαίνεται οι ανατροπές θα είναι πολλές και η αλήθεια είναι πως ούτε κι εμείς ξέρουμε τι έπεται στη συνέχεια… Θα γλυτώσουν οι ένοχοι ή θα πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει στο τέλος;»

4
Χριστίνα Παπαδοπούλου (Ευανθία)

YouTube.com

«Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, βλέπουμε τη δράση να εξελίσσεται γρήγορα, με το μυστήριο και την αγωνία για το μέλλον των χαρακτήρων μας να χτυπάει κόκκινο. Θα έχουμε εισόδους νέων προσώπων, που θα αποτελέσουν πρόσωπα «κλειδιά» για τη συνέχεια της πλοκής και επίσης θα δούμε το παρελθόν να «χτυπάει την πόρτα», φέρνοντας νέες ανατρωπές!

Η Ευανθία που ξέραμε όλοι, αντιδραστική, θαρραλέα και οξύθυμη, όντας πια μέλλουσα μητέρα, ναι μεν διατηρεί αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα της, όμως, αποκτά και μια ευαισθησία που -ίσως- να μην περιμέναμε… Αυτός ο κατευνασμός του τσαμπουκά της,  οφείλεται -κατά κύριο λόγο- στη σχέση της με τον Λεύκο, η οποία με την πάροδο του χρόνου γίνεται ακόμα πιο δυνατή και ουσιαστική. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως δεν σταματάει να είναι μπλεγμένη τόσο αυτή, όσο και ο αδερφός της στις «δουλειές» του πατέρα τους! 

Για να μην χάσετε καμία από τις εξελίξεις, λοιπόν, συντονιστείτε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, στις 22.15 το βράδυ στον Alpha… Για ήμαστον φίλοι, για εν ήμαστον!» ?

5
Έλενα Χειλέτη (Ερμιόνη)

YouTube.com

«Στον δεύτερο κύκλο όλοι οι ήρωες έχουν σπρωχτεί πέρα από τα όρια τους, συμπεριλαμβανομένης και της Ερμιόνης!

Είναι -μεν- πάντα κουλ και αισθάνεται ότι μπορεί να αντεπεξέλθει οποιασδήποτε κατάστασης, αλλά, φέτος το παιχνίδι χοντραίνει περισσότερο και διακινδυνεύονται ακόμα πιο σημαντικά θέματα… Θα τα δείτε όλα την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στην οθόνη σας. Καλή μας σεζόν!»

6
Σάββας Παϊσίου (Πέτρος)

YouTube.com

«Δεν γνωρίζω, ούτε και μπορώ να πω πολλά. Αυτό που ξέρω σίγουρα, όμως, είναι ότι φέτος θα υπάρχει ακόμη περισσότερη δράση και καινούριες εξορμήσεις.

Ο δικός μου ρόλος θα επηρεαστεί από τη ροή των πραγμάτων και έτσι θ’ αρχίσει να παίρνει μερικές πρωτοβουλίες»!

Ανυπομονείς κι εσύ για τον 2ο κύκλο του «Κάμπινγκ»;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending