fbpx

Ο Hovig & η Χριστίνα έκαναν “challenge” τους φοιτητές που δουλεύουν στα McDonald’s!(video)

Όταν η δουλειά περιλαμβάνει διασκέδαση, το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό! Κάτι τέτοιο συνέβη και την μέρα των γυρισμάτων εκεί στα McDonald’s μαζί με τον Hovig! Γελάσαμε, διασκεδάσαμε, μάθαμε πολλά από το παιχνίδι γνώσεων, και όχι μόνο!

Γνωρίσαμε επίσης, την Αναστασία, τον Ευτύχιο, τη Μαρία και την Ελευθερία, κάποιους από τους φοιτητές που δουλεύουν στα McDonald’s. Όπως μας εξήγησαν και οι ίδιοι, όταν υπάρχει θέληση, είναι εύκολο να συνδυάσεις σπουδές μαζί με δουλειά.

Βέβαια, σε αυτό παίζουν μεγάλο ρόλο και τα McDonald’s, αφού έχουν δημιουργήσει ένα ιδανικό περιβάλλον για να μπορούν να δουλεύουν εκεί φοιτητές. Όπως θα δεις και πιο κάτω στο βίντεο, υπάρχει πλήρης κατανόηση από τους εργοδότες για τη δύσκολη καθημερινότητα των φοιτητών, κι έτσι όλα προσαρμόζονται για να υπάρχει ένα πιο ευέλικτο ωράριο εργασίας!

Eπιπλέον, με το McDonald’s Education Programme μπορείς να έχεις ωφελήματα όπως εκπτώσεις σε δίδακτρα, υποτροφίες κ.α.

Στο βίντεο, θα δεις τους φοιτητές της ομάδας των McDonald’s να χωρίζονται σε δύο ομάδες, Team Mayo & Team Ketchup, να απαντούν στις “challenging” ερωτήσεις που ετοίμασε ο Hovig και η ομάδα του StudentLife!

Δες όσα μας είπαν οι φοιτητές & ποια ομάδα κέρδισε στο παιχνίδι γνώσεων:

Αν θες να γίνεις μέλος της ομάδας των McDonald’s,
μάθε περισσότερα και κάνε σήμερα την αίτησή σου ΕΔΩ! 

Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση… Περάσαμε τέλεια!