fbpx

Είσαι κι εσύ «βιβλιοφάγος»; Μάθε πού και πότε θα γίνει το Nicosia Book Fest!

Αν ανήκεις και εσύ στους βιβλιοφάγους της παρέας, τότε πρέπει όπωσδηποτε να ενημερωθείς για το bookfest που θα γίνει στη Λευκωσία τον Οκτώβρη!

Αν πάλι δεν σου αρέσει και τόσο να διαβάζεις βιβλία, μπορείς να επισκεφθείς το πάρκο της Ακρόπολης για να ζήσεις κι εσύ αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία και πού ξέρεις μπορεί στο τέλος να αλλάξεις γνώμη για το διάβασμα βιβλίων… 😉

Μάθε πιο κάτω περισσότερες πληροφορίες:

1
Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ;

Cyprus Mail

Το Nicosia Book Fest 2021 επιστρέφει επιτέλους αυτό το φθινόπωρο με φυσική παρουσία, στις 8, 9 και 10 Οκτωβρίου, στο πάρκο της Ακρόπολης, στη Λευκωσία!

2
Πρόγραμμα και λεπτομέρειες για το φεστιβάλ

Wiz-Guide.com

Στις 8 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά εργαστήρια και σεμινάρια στο πάρκο, καθώς και παρουσιάσεις νέων δημοσιεύσεων και συζητήσεων. Την ίδια μέρα, στις 15:30 θα γίνει διαδραστικό εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 40 άτομα. Στις 16:30 θα διεξαχθεί εκπαιδευτικό εργαστήρι εικονογράφησης, με μέγιστο αριθμός συμμετεχόντων να μην ξεπερνά τους 30. Στις 17:30 θα διεξαχθεί εργαστήρι με θέμα η τέχνη της μετάφρασης ποίησης (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 20). Η μέρα θα κλείσει στις 19:30 όπου θα γίνει βιβλιοπαρουσίαση από το Γραφείο Τύπου και πληροφορικών με μέγιστο αριθμό τα 40 άτομα.

Το φεστιβάλ θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του για το ευρύτερο κοινό στις 9 και 10 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν και όλες οι ηλικίες και τα υπόβαθρα είναι ευπρόσδεκτα.

Θα λάβουν μέρος περισσότερα από 50 βιβλιοπωλεία, από εκδοτικούς οίκους και βιβλιοπωλεία μέχρι σωματεία συγγραφέων, πανεπιστήμια, ξένα πολιτιστικά ιδρύματα και πρεσβείες. Μέρος του φετινού προγράμματος είναι 16 παρουσιάσεις λογοτεχνίας, 16 παρουσιάσεις για παιδιά, τέσσερα εργαστήρια, μια μουσική παράσταση και μια μικρή θεατρική παραγωγή.

Εκτός από τις παρουσιάσεις και τις συζητήσεις βιβλίων, αρκετοί άλλοι συγγραφείς συμμετέχουν στο φεστιβάλ και συνολικά εκτιμάται ότι περίπου 150 συγγραφείς μοιράζονται και παρουσιάζουν τη δουλειά τους το Σαββατοκύριακο. Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο λόγια, διαβάσματα, δημιουργικές συνεδρίες και πολλά βιβλία!

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του φεστιβάλ μπορείς να τα βρεις εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending