fbpx

“Keeping the Passion Alive”: Τελική Εκδήλωση του Ευρωπαϊκού έργου Passionpreneurs!

Το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας σας προσκαλεί στην τελική εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας “Passionpreneurs – Social Entrepreneurship through Passion”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, στις 16:30-20:00 στον Πολυχώρο “Κόσμο Χωρίς Σύνορα” (Οδός: Αμμοχώστου 20, 1016 Λευκωσία).

Στόχος του “PASSIONPRENEURS” είναι να βοηθήσει άτομα που αντιμετωπίζουν κοινωνικές, οικονομικές ή μαθησιακές δυσκολίες να μετατρέψουν τα ενδιαφέροντα, τα ταλέντα και τα πάθη τους σε κοινωνικές επιχειρήσεις.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιάσει το έργο και τα αποτελέσματα του καθώς και να ενισχύσει τις γνώσεις και δεξιότητες των συμμετεχόντων σχετικά με την κοινωνική επιχειρηματικότητα.
H εκδήλωση θα είναι στα Ελληνικά αλλά το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά. Όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και συμβολικά δώρα προς ενίσχυση τοπικών κοινωνικών επιχειρήσεων.

Θα μιλήσουμε για την κοινωνική επιχειρηματικότητα και θα επιχειρήσουμε να κατανοήσουμε τη σημασία κριτικής και δημιουργικής σκέψης για την παραγωγή καινοτόμων πρωτότυπων επιχειρηματικών ιδεών!

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

*Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε όπως υποδείξετε το ενδιαφέρον σας έγκαιρα για να εξασφαλίσετε την θέση σας μέσω της συμπλήρωσης της φόρμας εγγραφής που θα βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/Q2R8BA1gBbRChX7h7.

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στην σελίδα του έργου στο Facebook:  https://www.facebook.com/passionpreneursproject/

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending