fbpx

Το EIMF λανσάρει το AccountingWise® προσφέροντας μια ποιοτική και αξιόπιστη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση λογιστών!

O διεθνώς αναγνωρισμένος και πιστοποιημένος οργανισμός επαγγελματικής εκπαίδευσης European Institute of Management and Finance (EIMF) σε συνεργασία με το London Governance and Compliance Academy (LGCA), πρωτοπορεί ξανά, λανσάροντας το AccountingWise®, μια καινοτόμα και εύχρηστη πλατφόρμα εκπαίδευσης.

Το AccountingWise® αποτελεί ένα εκπαιδευτικό κόμβο που σχεδιάστηκε για να προσφέρει ποιοτική και ολιστική εκπαίδευση σε θέματα λογιστικής. Απευθύνεται τόσο σε νέους που θέλουν να ξεκινήσουν δυναμικά την καριέρα τους στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και της λογιστικής, όσο και σε καθιερωμένους επαγγελματίες του χώρου που ενδιαφέρονται να επικαιροποιήσουν ή/και να διευρύνουν τα υφιστάμενα προσόντα τους.

Το EIMF, μέσω αυτής της νέας και καινοτόμου υπηρεσίας, αποδεικνύει και επιβεβαιώνει την αφοσίωσή του στην εκπαίδευση και εξέλιξη νέων λογιστών, αλλά και στην κατάρτιση ενεργών επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χρηματοοικονομικό τομέα.

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του AccountingWise® είναι η δημιουργία και η παροχή στην αγοράς εργασίας με άριστα καταρτισμένους λογιστές. Προς επίτευξη του στόχου αυτού, σχεδιάστηκαν εξειδικευμένα ποιοτικά μαθήματα με τη χρήση καινοτόμων και διαδραστικώνεργαλείων, που προετοιμάζουν με τον καλύτερο τρόπο τους φοιτητές για τις εξετάσεις και τις πιστοποιήσεις των τριών πιο διαδεδομένων και αναγνωρισμένων επαγγελματικών τίτλων Λογιστικής παγκοσμίως: του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), του Association of Accounting Technicians (AAT) και του Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

Το AccountingWise® προσφέρει στους φοιτητές τα απαραίτητα εργαλεία για την επιτυχία στις εξετάσεις που απαιτούνται για την απόκτηση των διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις πρακτικές τους ικανότητες και βοηθώντας τους να διευρύνουν τις γνώσεις τους, με απώτερο στόχο να καθιερωθούν στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Μέσω του AccountingWise®, οι φοιτητές θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος διαδραστικού εκπαιδευτικού υλικού. Πιο συγκεκριμένα, οι φοιτητές θα έχουν στη διάθεση τους ηλεκτρονικά βιβλία, διαδραστικές σημειώσεις, ασκήσεις που ενισχύουν την πρακτική εφαρμογή της ύλης, διαδραστικά κουίζ και δείγματα πραγματικών εξετάσεων. Οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα επανάληψης όλων ή συγκεκριμένων μαθημάτων σε περίπτωση που αποτύχουν σε μια εξέταση. Επίσης, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι φοιτητές θα έχουν συνεχή βοήθεια και την υποστήριξη της εκπαιδευτικής ομάδας του EIMF, η οποία αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους καθηγητές, αφοσιωμένους στην επιτυχία των φοιτητών.

Η επικαιροποίηση των γνώσεων και ικανοτήτων των επαγγελματιών λογιστών που ήδη εργάζονται και δραστηριοποιούνται στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, αποτελεί το δεύτερο στόχο του AccountingWise®. Δια μέσου της πλατφόρμας, οι εταιρείες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό μαθημάτων με τη μέθοδο της αυτοδιδασκαλίας (eLearning Self – Paced Courses) αλλά και ανοικτών σεμιναρίων σε λογιστικά και μη θέματα, αλλά και σε άλλα μαθήματα που ενισχύουν διάφορες άλλες δεξιότητες (soft skills).

Ο κύριος Μάριος Σιαθάς, Διευθύνων Σύμβουλος του EIMF, σχολιάζοντας το νέο καινοτόμο πρόγραμμα, σημείωσε τα εξής:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το AccountingWise® σε συνεργασία με το LGCA, τους συνεργάτες μας στη Μεγάλη Βρετανία. Αποτελεί μια μοναδική, εμπεριστατωμένη, ευέλικτη και πρωτοποριακή πλατφόρμα εκπαίδευσης στον τομέα της λογιστικής, η οποία προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια στους φοιτητές για να αρχίσουν με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα τους στη λογιστική. Η δυνατότητα εξασφάλισης ολοκληρωμένης εκπαίδευσης για την απόκτηση των τριών επαγγελματικών τίτλων λογιστικής (ACCA, AAT και CIMA) μέσα από ένα ενιαίο ηλεκτρονικό «onestop shop», αποτελεί καινοτομία. Η διαδραστική και ευέλικτη φύση του AccountingWise® έρχεται να απλοποιήσει την επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση, κάτι που χρειάζεται η σημερινή γενιά φοιτητών και επαγγελματιών.»

Η πλατφόρμα του AccountingWise® είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο https://eimf.eu/accounting-courses-by-eimf/

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε:

Μάριος Μόρτης, Accountancy Programmes Leader. Tel: +357 2227 4470, mmortis@eimf.euwww.eimf.eu

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending